Alice
Poznat
- Poruka
- 9.014
Snimak je stvarno...Za 10 
Peppersi su odradili super,ja nisam bila u prvom redu,pa nisam videla ono skakanje
WOW
Peppersi su odradili super,ja nisam bila u prvom redu,pa nisam videla ono skakanje
WOW
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eh, kad bismo mogli nekako da vidimo televizijski snimak tih pesama... Nista, JJ, kad postanes predsednik, kad odes u RTS, ti trazi snimke...

:shock:....bunila se RHCP preko pp-a..i ovo svakako nije prikladan post ali samo cju ga obrisati...
u svakom sluchaju da se vratimo na temu
>>>>RHCP
ne mogu da se slozim nikako da je to bio dogadjaj godine....
a tek koncert godine...nee...
I meni se cini..Ipak su maideni mozda bolje odradili..MOZDA...Ali peppersi...Ne znam bre!
Mora da se salis sto se Maidena tice. Peppersi su mnoooooooooooooogo bolji. Opet spamujemo.
andjo nemoj da se lazemo...kapiram ja tebe da volis njih ali oni nikad nece biti kao maideni...

Tacno je,jbg
Ali ipak,RHCP ARE GODS!!!
a jbg nisi realna nista vise...naravno da ne zelim s tobom da se svadjam....![]()
:shock: Ne mogu da verujem... Nisi mi jasna nikako... Odluci se vec jednom... Kakogod, odoh ja sa ove teme da se ne iznerviram.

A ne mogu,kumo
OBOZAVAM i Maidene i Pepperse...Bila sam na Peppersima,a za Maidene sam htela vene da secem
Ne znam...Mozda su Maideni bili bolji,jer su ih hvalili skoro svi koje znam a isli su ...
A mozda i ne.Ja ostajem pri tome da je koncert Peppersa bio super...