Red Hot Chili Peppers

nistre prichalo do pre 5 minuta prichali ste o nechemu drugom, nisam luda [ustvari jesma kada sma brisala toliko postova] i sve sam ti objasnila u pp-u...i vas dve imate najmanje prava da se bunite dosta sam tolerisala vashe spamovanje.
Pozdrav.

sto se tice koreografije ne zelim da pricam...pepersi nisu ni blizu maidenima...ali po zvuku onako i samom mestu....rekao bih da je koncert maidena bolji....al sad ne znam dal je dogadjaj godine kad je muzika u pitanju....pepersi su bukvalno odradili kao na tezgi....znam da ce andja sad da me ubije al jbg...sorry andjo ;)

Jaoj, Boze, poredis mi Pepperse sa Maidenima, a Maideni im nikada nece biti ni di cuklja... Kako god, ukusi su razliciti, niko nece promeniti misljenje. Svako je izneo svoje, dalja diskusija je besmislena, necu da se svadjamo. :D Molim te da prestanemo da raspravljamo o tome. ;)

:shock: Ne mogu da verujem... Nisi mi jasna nikako... Odluci se vec jednom... Kakogod, odoh ja sa ove teme da se ne iznerviram.

A ne mogu,kumo :(
OBOZAVAM i Maidene i Pepperse...Bila sam na Peppersima,a za Maidene sam htela vene da secem :(
Ne znam...Mozda su Maideni bili bolji,jer su ih hvalili skoro svi koje znam a isli su ...
A mozda i ne.Ja ostajem pri tome da je koncert Peppersa bio super...

nisi mislim ne zelim da te nerviram ali zaista je tako...ako ne gledamo u drugim zemljama ovde kod nas bar vidi...sise velike su ispali pepersi da ne kazem ono drugo....ako mi njih toliko cekamo da ono bude mislim stvarno....raspitaj se malo...nisu nasi zadovoljni ni jednim ni drugim ali vecina ce ti reci maideni...

A ne mogu,kumo :(
OBOZAVAM i Maidene i Pepperse...Bila sam na Peppersima,a za Maidene sam htela vene da secem :(
Ne znam...Mozda su Maideni bili bolji,jer su ih hvalili skoro svi koje znam a isli su ...
A mozda i ne.Ja ostajem pri tome da je koncert Peppersa bio super...

Mrzim kad ljudi nemaju svoje misljenje, zato si me iznenadila... Ne znas koliko ljudi je hvalilo Pepperse...

Dale... Ne mogu vise da ponavljam jedno te isto. Odlicno znam kakvi su Peppersi. Znam kakve su likcine. Obozavaju svoje fanove i ne rade ovo zbog para. Nisu ispali s***, svirali su super i mnogo duze nego sto je trebalo (vise pesama od Stonesa i kretenke Rihanne, iako je to bio FESTIVAL, a ovo solisticki koncert i iako je Johnu bilo stvarno lose, a i Anth je bio bolesljiv tih meseci, a pre toga je imao upalu pluca). Kakogod... Ne mogu vise da dolazim ovde i gledam kako ih ljudi pljuju bez razloga. To me uzasno pogadja. Samo mi dodje da se odselim sto dalje odavde... Mrzim sto sam Srpkinja posle ovoga jer su se Srbi pokazali kao nezahvalne stoke. Toliko od mene. Muka mi je vise da citam negativne komentare. Banujte me ako hocete, bas me briga. Svejedno nemam vise sta da trazim ovde.

Back