Red Hot Chili Peppers

To je sam deo pesme. Pesma se zove "The Latest Disgrace", a grupa koja je originalno izvodi zove se Fugazi. Mislim da je sa albuma Red Medicine, ali nisam sigurna jer mi je spisak zarobljen u folderu koji odbija da se otvori od kako sam juče reinstalirala sistem.

http://rapidshare.com/files/20058394/SLANE_latestdisgraceintrotoparalleluniverse.mp3.html

Evo ti mp3. To nije ilegalno, jer je sa bootleg-a.

Naravno, ona druga pesma koju peva, bliže početku zove se "Maybe" i izvodila ju je ženska crna grupa The Chantels. Nju je izvodio mnogo više puta, prvi put valjda u Stokholmu 1999, a poslednji put u Šarlotsvilu 26.01.2007 ;)

I dalje ruke od mog muža...:p :lol:

Desecration Smile:
To je sam deo pesme. Pesma se zove "The Latest Disgrace", a grupa koja je originalno izvodi zove se Fugazi. Mislim da je sa albuma Red Medicine, ali nisam sigurna jer mi je spisak zarobljen u folderu koji odbija da se otvori od kako sam juče reinstalirala sistem.

http://rapidshare.com/files/20058394/SLANE_latestdisgraceintrotoparalleluniverse.mp3.html

Evo ti mp3. To nije ilegalno, jer je sa bootleg-a.

Naravno, ona druga pesma koju peva, bliže početku zove se "Maybe" i izvodila ju je ženska crna grupa The Chantels. Nju je izvodio mnogo više puta, prvi put valjda u Stokholmu 1999, a poslednji put u Šarlotsvilu 26.01.2007 ;)

I dalje ruke od mog muža...:p :lol:
Hvala!Ne diram ja tudje muzeve.Nije Dzon moj tip......Hvala mnogo!

E ja odgledala danas spot al ne na ovome sto si ti ripovala vec na rhcpfrance.com,posto moj mozak nije bio dovoljno u mogucnosti da skapira sta se radi na ovome megaupload da bi se video spot.Naravno,uvek su originalni,i uvek nesto razlicito u svakom slucaju spot je ok,mada ipak malo u stilu 50 centa i ostalih kojima se u spotovima pojavljuju ribe s koje tresu svoje,kako bih rekla,oblije delove tela.Mogli bi malo da se vrate onome sto su nekad bili...Sta mislite sta je sledece?Ja bih volela da bude She looks at me,Torture me ili Storm in your tea cup.E da bila sam presrecna da vidim da i na tamo nekom francuskom sajtu stoji 26.06.2007.beograd,srbija..Malo su omasili mesto,al dobro.... :D

Back