jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
ljudi ja tek dosla na ovaj forum!imam rezervisane karte,nocima ne spavam dobro, necu se smiriti dok ne budem imala karte u rukama!pozdrav svim peppers fanonvima ovde!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..
Ostalo *****!Desecration Smile:Pa svima su rekli da se karte preuzimaju od 15. do 19.03.
I da, dobija se potvrda, sem ako nisi uplatila na licu mesta.
shta je 'na licu mesta'? uplatjeno je u banci nekoj...
PoZz...narode...neeeeeeeeeeeee,to nema nikakve veze, ako ti imas kartu za rhcp pokazes je udjes,nema veze sto je preko exita,sta bi sad ja trebala na ulazu da kazem da mi je karta od 1990 zato sto sam u prvih 15000,u boli ih,bas ce to da gledaju!opusteno kupi kartu!Mr.Masacre:jer zna neko mozda kad imas kartu za exit i kad kupujes kartu za peperse po jeftinijoj ceni od 1500 zbog toga sto vec imas ovu za exit jer se ona razlikuje od ostalih karata za peperse posto bi kupio preko jednog druga sto vec ima kartu za exit tako da me zanima jer mora da pokazes na ulazu za koncert i ovu za exit i ovu jeftiniju za peperse da bi uso
Taj rad!ivanafreakystyley:neeeeeeeeeeeee,to nema nikakve veze, ako ti imas kartu za rhcp pokazes je udjes,nema veze sto je preko exita,sta bi sad ja trebala na ulazu da kazem da mi je karta od 1990 zato sto sam u prvih 15000,u boli ih,bas ce to da gledaju!opusteno kupi kartu!![]()
Whitesnake:Jel ide neko na Maidene preksutra ?![]()
Ja reko' samo da vas obavestim pa ko voli,nek izvoliPoZz...narode...
Nevolish Maidene ????Desecration Smile:Ja ne volim, ali idem jer mi dolazi drugarica iz Splita i obećala sam joj.

....ali drago mi je da cujem od tebe da ipak idesh na cert!PoZzDrAvI drugaricu u moje ime,odoh da se naspavam,vidimo se sutra na certu.... meni su rekli na platoujecawaste:gde preuzimamo karte?jel tamo na Plato-u kod filozofskog,ili negde drugde?
yesssssssssss