Red Hot Chili Peppers

Smisli nešto! Celog života ćeš se kajati ako ovo budeš propustila.

apache i ja smo rezervisale danas karte, a sasvim slučajno ispred nas su bile ivanafreakystyley, *Duda* i njihova drugarica...kako je svet mali, zar ne? :)

I prestanite svi da se prepucavate i da pišete kao debili od 9 godina, pobogu. Nije bitno ko je šta, svi znamo da će pravi fanovi najbolje proći.

I, evo, da dokumentujemo dan kad je počela prodaja karata!

Stadium Arcadium, ne obraćaj pažnju, gospodin je u poslednje vreme zaratio sa svima nama, a mi ni krivi ni dužni! :(

Za koncerte u Beču najjeftinije karte bile su 56 Evra, 70 sa dostavom do Srbije, tako da smo SUPER prošli.

Ono što meni nije jasno je DA LI TE KARTE UOPŠTE POSTOJE! U Ticketline-u su mi rekli da dođem 15.03. da ih pokupim. Nije bilo nikakve kapare, rezervacija je bila džabe. Danas sam preko EXIT sajta rezervisala još tri, jednu za drugaricu iz Irske, dve za drugarice iz Hrvatske, i pisalo je da treba da uplatim 5790 dinara na žiro-račun, i da ću onda dobiti nekakav vaučer, sa kojim ću karte moći da pokupim...

...u maju!!!

Ne kapiram, zašto bi Ticketline koji je samo distributer imao gotove karte, a EXIT, koji je organizator, ne?

Pa izgleda da je ovo sto je ds rezervisala za svoje drugarice,zapravo ono od 1900 ili tako nesto,a sad meni nije jasno ovo sto pise na ticketline-u za karte od 2970.Sto se mene tice nije problem ni najskuplja karta,al mi sad jeste problem to sto ne znam dal'cu uopste dobiti svoju j**enu kartu,nek neko javi ako ista sazna....Sve je nekako...hmm...nemam reci :mad:

Dakle, na sajtu prvo nisu objavljivali ništa.

Onda su odjednom stavili i Beograd i Inđiju, za isti dan i za oba napisali Green Fest. Ja sam se žalila, jer sam član fancluba i menadžerka benda mi je odgovorila i rekla da će neko to odmah ispraviti. Naravno, nisu ispravili ništa, i moja prijateljica iz Irske im je ovo ponovo rekla, istovremeno se požalivši da koncert nije bio objavljen na stranici sa vestima. Opet su rekli da će to ispraviti...

...i onda su SVE pomešali. Ne želim više nikome ništa da kažem, plašim se da ćemo ih iznervirati...a istovremeno se pitam koliko su im mali mozgovi ako ne razlikuju EXIT od Green Festa.

MarilynManson:
Nije predgrupa, posto je Green Fest festiwal te su Peppersi zwanicno samo jedan od ucesnika...pored ritma nereda, edo maajke itd. itd...
Inace, na koncert obawezno idem, zabole me da li dolaze fenseri, kreteni, owaki, onaki...alooo bre peeeppersiiiii !!!!!!!!! :D:D:D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
maaajko maaaajko.....moram kupiti karte....i cale i keva mi idu lol...samo naravno ne sa mnom...inace.....crknucu od srece kad puste snow :D....samo se nadam da ce biti dosta pesama s prethodnih albuma.... :)...ma bole me dupe za fensere.....ko jelud da obraca paznju na njih...osim toga....rhcp prave muziku za svakoga....skoro svi ih vole....svako ima pravo da ih vidi :)... aaaahhh :mrgreen:

Back