velvet_doll
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
i ja!!!
samo jos da isplatim, puno par....ah, samo
samo jos da isplatim, puno par....ah, samo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sta ce ti bilo ko,kupi kartu i provedi se dobro,pa i sama ako treba,mislim peppersi su to.....Oktobar1864:a u klinac nemam sa kim da idem...![]()

Prvih 15000 kupaca dobija karte od 1990 dinara,Stadium Arcadium:A sta je sa kartama od 1990din? Koliko sam ja mogla da zakljucim prodaju se samo one od 2790?
funky_monk:i ja sam se malo razaocarao! doci ce jebeni fenseri i glupaci na koncert! sta oni znaju????

Stadium Arcadium::shock: :shock: :shock:
U kojoj si kategoriju sebe svrstao...kad si tako lako okarakterisao i marginalizovao druge ljude?!
Vrlo si grub

funky_monk:u kategoriju van pomenute grupe! zadovoljna????
pa koliko to mala? :shock:Oktobar1864:nece me pustiti samu...mala sam ...
MarilynManson:Nije predgrupa, posto je Green Fest festiwal te su Peppersi zwanicno samo jedan od ucesnika...pored ritma nereda, edo maajke itd. itd...
Inace, na koncert obawezno idem, zabole me da li dolaze fenseri, kreteni, owaki, onaki...alooo bre peeeppersiiiii !!!!!!!!!![]()

...ma bole me dupe za fensere.....ko jelud da obraca paznju na njih...osim toga....rhcp prave muziku za svakoga....skoro svi ih vole....svako ima pravo da ih vidi
... aaaahhh