Red Hot Chili Peppers

*DUDA* je zvala Ticketline i fina gospoda su joj rekli da su karte od oko 1900 dinara za sve nas koji smo ih juce rezervisali.Za ostale koji ih rezervisu danas,sutra i Bog zna kad su po drugoj ceni.Mesto na kojem se stoji ne zavisi od toga koliko su karte.(Ljudi radujte se malo.Sto su neki nadureni?Pa rhcp dolaze!( ja na to cekam oko 8 godina-a mnogi verujem,mnogo duze od mene))Toliko od mene..... :D

Desecration Smile:
Stadium Arcadium, ne obraćaj pažnju, gospodin je u poslednje vreme zaratio sa svima nama, a mi ni krivi ni dužni! :(

Za koncerte u Beču najjeftinije karte bile su 56 Evra, 70 sa dostavom do Srbije, tako da smo SUPER prošli.

Ono što meni nije jasno je DA LI TE KARTE UOPŠTE POSTOJE! U Ticketline-u su mi rekli da dođem 15.03. da ih pokupim. Nije bilo nikakve kapare, rezervacija je bila džabe. Danas sam preko EXIT sajta rezervisala još tri, jednu za drugaricu iz Irske, dve za drugarice iz Hrvatske, i pisalo je da treba da uplatim 5790 dinara na žiro-račun, i da ću onda dobiti nekakav vaučer, sa kojim ću karte moći da pokupim...

...u maju!!!

Ne kapiram, zašto bi Ticketline koji je samo distributer imao gotove karte, a EXIT, koji je organizator, ne?

to ni meni nije jasno.
prvo su rekli da ce pustiti karte za prodaju juce valjda,a danas gde god da odes karata nema da se kupi,kad pitas one prodavce gde sta kako oni tajanstveni i nece nista da ti kazu.ja sam vec pocela da sumnjam u sve to jer mi nije normalno da sve bude nesto tako smuljano,tajanstveno,da se krije i taji.
i sta to znaci prodali su 20 000 karata.nisu prodali nego rezervizsali valjda.a cisto sumnjam da ce SVAKO da kupi karte ko ih je rezervisao...i sta to znaci,da cemo mi ostali u svakom slucaju da kupimo skuplje karte,iako ostale ne budu prodate.
nisam ni znala da ce to morati da se rezervise na netu,planirala sam da odem sutra da kupim karte,kad zove me drugarica,kao znas da nema vise karata za 2000 nego samo za 2800 :shock: ja reko dobro,aj da pogledam kad ono stvarno prodaju samo skuplje karte.
malo pre sam ih razocarana rezervisala,jer mi je neverovatno da su te satro jeftinije karte otisle za jedan dan :neutral: i bas cu da se nacrtam na platou,15 u jedanaest da trazim moju kartu....cela ova prica oko rezervacija,karata i ostalog mi je krajnje sumnjiva.ja mislim da tih karata i nema,tj da nisu jos stampane,a kako su krenuli ko zna i sta ce sa njima biti.ovo nisu mogli gore organizovati.
covece,za maidene sam otsla,dala pare i dobila karte a ovde strepim da li cu uopste moci da udjem na koncert :?
nist ami nije jasno.

All alone not by myself
Another girl bad for my health
I’ve seen it all thru someone else
(Another girl bad for my health)

Celebrated but undisturbed
Serenaded by the terror bird
It’s seldom seen but it’s never heard
(Serenaded by the terror bird)

Never in the wrong time or wrong place
Desecration is the smile on my face
The love I made is the shape of my space
My face, my face

Disintegrated by the rising sun
A rolling black out of oblivion
And I’d like to think that I’m your number 1
(I’m rolling black out of oblivion)

I wanna leave but I just get stuck
A broken record runnin’ low on luck
There’s heavy metal coming from your truck
I’m a (broken record runnin’ low on luck)

We could all go down to
Malibu and make some noise
Coca Cola doesn’t do the justice
She enjoys
We could all come up with
Something new to be destroyed
We could all go down

I love the feeling when it falls apart
I’m slow to finish but I’m quick to start
Beneath the heather lies the meadowlark
And I’m
(Slow to finish but I am quick to start)

ma sta se brinete za karte, ako ce ta bina biti na nekoj poljani pored autoputa,cuce se ihaj dokle...... ne moras ni kupiti kartu...................
a predgrupe su im......................................... da ti se smuci ceo koncert............ verovatno cu doci kad se sve to zavrsi,nije mi toliko stalo da dodjem ranije i guram se do prvog reda..................

Oni koji se zale sto nisu dosli do jeftinijih karata, treba da znaju da su zrtve neiskustva. Svaka cast svima za cije koncerte je trebalo samo doci na blagajnu i kupiti karte, ali Peppers-i su jedna od najvecih grupa trenutno, a za takve se ceka u redu ispred blagajne danima (nekada ni to nije dovoljno), sto pokazuje primer decka sa Novog Zelanda, tamo su inace karte rasprodate za 20 minuta. Sreca nasa sto nismo atraktivna destinacija i sto ne radi on line kupovina vec samo rezervacije, inace niko od obicnih smrtnika ne bi ni privirio do povlascene cene karata. Moj savet je da umesto kukanja pozurite i kupite i ove skuplje karte dok nisu nestale, a drugi put iskusno 2, 3 telefona u ruke... I mene to nervira ali tako se radi kada dolaze takve zvezde. Tako je svuda, pa se desi i da otkazu koncerte. Nadam se samo da toga nece biti ovaj put.

@ desecration................ sto bre? ma ne znam,valjda,sad sam jos i dobar....mrzi me bas da razmisljam da li ce biti potpuno razumljivo, razumelo se valjda sta sam hteo da kazem...brate mili studiram pravo dosta mi je svega , ovde i kad svratim hocu da ne razmisljam samo da vicem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....evo opet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e sta na kraju,kako nabaviti kartU?
ali ne preko exita?
da li se zna ko kad dolazi na exit,ja bih isao samo na roberta planta? je l moz3e sa kartom exita za jedan dan da se rezervisu pepersi ili mora komplet?a?

samo se nadam da ce svirati i stare pesme ipak ovde dolaze prvi put,red bi bio................

Back