Nisam bio na ovom forumu ranije i sada se kajem...Pre nego sto ista kazem zeleo bih da razjasnim nesto:
SELJAK-covek koji zivi na selu,bavi se zemljoradnjom i uzgojem stoke.Vredan i pravedan covek,domacin,ne suvise svadljiv i trpeljiv a iznad svega gostoljubiv.Inace Srbija i jeste agrarna zemlja ali ne zaboravimo da se taj isti seljak, kada bi uzeo pusku u ruke,ravnopravno borio protiv mnogo jacih i opremljenijih vojski.Nije sramota biti seljak.ko misli da jeste taj je budala!
SELJACHINA- bezobrazna individua,prostak,neotesan chovek bez kulture i manira,sitni prevarant i licemer,polupismen i isfoliran chovek sa totalnim nedostatkom ili slabim prisustvom ljudskih kvaliteta i odlika.
E sad,obracam se svim SELJACHINAMA!!!!!
Stoko bezrepa!!!Pljujete po Beogradu a to je glavni grad vase drzave.Ja bih voleo da nam je i drzava bolja ali nije i voleo bih da je Beograd bolji ali i on je takav kakav jeste!Siv i prljav-ni manje ni vise od vecine gradova u svetu.To je grad na uscu dveju reka,prelep grad stoko paorska!!!Zna li iko od vas sta je to reka uopste??!!Pa kako bi znali kad je jedina tekuca voda koju su mnogi od vas videli onda kad vam prelije septicka jama!!!Pa kad je moj deda pio kafu i citao novine na Terazijama vas je deda kenjao iza kuce i brisao guzicu liskom kupusa!!!Pa do juce ste se kupali samo za Bozic i pred slavu i to u koritu!!!Zna li iko od vas seljachina sta je to pozoriste??Jeste li culi nekada za rec galerija ili izlozba?/Nagradno pitanje:Sta je to bioskop?Pricate tu sa podsmehom o beogradskom slengu a da vidimo kako se prica kod vas polupismenih orangutana:
ENE TUJ-eno tu
DAJ GI NA NJUMA-daj ga njima
IMA DA BIDNE-bice
NECEJU(HOCEJU)-nece(hoce)
MAJKATI-umreti
Da ne nabrajam vise zabole me zeludac...
Znate li sta je to tramvaj??Jel video neko od vas nekada zgradu??Znate li sta je zgrada??Zna li neko gde je Kalimegdanska tvrdjava?/Znate li seljachine da su chak Rimljani imali utvrdu tu??Znate ko su Rimljani?Da,da...ona grupa sto peva u "Grand paradi"
Jeste li culi za Rolling Stounse,Peperse???
Ovde su ziveli ljudi u vreme kad su se na mestima gde su sada vase varosice i selendre legle mechke i vukovi...
Alo,zna li neko od vas koliko je to 2 miliona???Ne moze to da se izbroji na prste ne pokusavajte.
Ne pljujte po ovome gradu,nemate bolji glavni grad.Dodjite u Beograd i videcete da treba da vam bude drag.Ne zive ovde samo bitange i dodjosi.Beograd je grad koji zivi,dise,raste i igra na rekama.Manite se pljuvacine i izvadite lukac iz guzice.Svi smo mi poreklom seljaci samo neko se emancipuje kroz generacije,neko ce se emancipovati ali ce seljachine ostati seljachine i u gradu i u selu!!!