REČNIK BEOGRADSKOG ŽARGONA

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HeBePoBaTaH_:
soa, nisi ti slučajno ušla, ti si kreten.
I to prenickovan.
Idi da ti neko opaja paučinu...odronu jedan seljački

Pa jel ti stvarno mislis da ces sa ovakvim recnikom proci negde u unutrasnjosti??? Wow, covece, ti zivis u zabludi! Cek cek, zaboravio sam nesto....vi ste ELITA hahahahahahahaha Elita do mojega!

Uzgred, nemam obicaj da se prenikujem, a i da se prenikujem stavio bih isti avatar tako da biste znali da sam to JA. Neko rece, i posle mene JA. Kako sam ja jos uvek aktivan nema potrebe da se prenikujem.... Bilo bi zamorno pamtiti na koji nalog treba da se logujem svaki put kada se prikljucujem na forum i kome sta da pricam.... Iovako zamaram glavu nebitnim stvarima....

Mada, kada pogledam sa druge strane, ima u tim vasim stvarima i neke patologije.... Pa jel vi stvarno mislite da sam ja jedini koji tako misli? Kada covek iz unutrasnjosi procita sve izraze kojim ste me castili ovde, sta mislite da ce da pomisli? Hehehehehe.... neverovatno!

@Ober

Za pocetak nas zovete seljoberima zbog toga sto:

- imamo suprotna misljenja;
- ne zivimo u BG;
- zivimo u manjim gradovima;
- ne volimo BG.....

Uz to, amam bas SVI mislite da je nama stalo da zivimo u BG i da je BG centar sveta - NIJE! Zao mi je, ali nije! Uostalom, uopste nije tesko doseliti se u BG i ziveti tamo...pa o tome svedoce generacije i generacije dodjosa iz svih krajeva lepe nase.....

Kao sto rekoh, ima i drugih gradova u ovoj nasoj jadnoj zemlji....

Obersturmfuehrer:
mislim da je ovo kljucno, a i da 'ne volimo' nije dobar izraz...pre ce biti 'mrzimo'
Kada nesto ne volis, ne obracas paznju na to i boli de dupe za to....

Sto se mene tice, u pitanje je ne volim. Zasto sam malo burnije reagovao na ovom forumu?....Eto, volim da se kacim sa "elitom". Nista vise!

Mislim, pokusavam ovde da kazem kako me je bilo sramota kada sam se prosle godine vratio iz tzv. "ex - komunistickih zemalja" i kada sam video Beograd..... UZAS! Pa to je izgledalo jadno! A slusam iste te Beogradjane kako ovde pljuju po drugim gradovima na foru "nisu oni nista bolji od nas". Jesu.....i to prilicno!

Jeb'te, vadite taj balvan iz svog oka pa onda trazite trnje u ocima drugih (gradova). Ne mogu da verujem da u BG postoji takav nivo pasivnosti i apatije da niko ne zeli da sredi taj grad i od njega napravi BISER! Ne ne, svi su oni elita zbog toga sto zive u BG i niko ne sagledava stvari realno!

Wikolak, koja to budala ide iz Valjeva da studira u Novi Sad, a da nisu u pitanju egzistencijalni razlozi ili da nije u pitanju prijemni ispit koji nisi položio, a nemaš para za samofinansiranje..
to je jasna računica. A i tamo izgleda ne možeš da diplomiraš, pa si našao ovde da se u pauzama izdr*avaš.

Odakle su došli ti ljudi kojima zameraš u Beograd?
Iz šume?
Da, ali su rođeni u Valjevu i ostalim gradovima Srbije.
Beograd - Beograđanima da bi isti procvetao. Po ministarstvima sede slični tebi, koji o Beogradu ne znaju ama baš ništa.

Ti si jedna iskopleksirani mali poljski mišič, pobegao od njive i motike i želeo bi da preko noći postaneš deo nečega, a po poreklu i metntalitetu daleko si od građanina bilo kog grada, ne samo Beograda, a pogotovu ne njega....
Intelektualno su obogaljen, a ja sa tobom mogu da pričam kako hoću, za razliku od tebe koji vrti dve reči o tome kako je bio u istočnoevropskim državama :lol:
I nigde naravno više...
Tvoj vizir je tvoja oranica i preko plota dva metra, na pljuvomet..

Beograd će biti i ostati tvoj nedosanjani san, zato te ovde žale i ismevaju ljudi...
Ubiće te tvoja psihologija palanke, malograđanine...

Ne mrzim Beograd,naravno ni vas jadnici,samo se pitam ko bi ste,tj.šta bi ste vi bili da niste (Bogu hvala) Beograđani?Ljudi se ne dele na Beogađane i ostale,nego na ljude i zna se...Ako vas
život natera da živite negde drugo pašćete u krizu identita,jer vi očigledno niste ništa osim Beograđani...A da li je to može da bude dovoljno?Ja srećom znam puno normalnog sveta iz Beograda ne znam od kud se vi skupiste!

Pa dobro ,može li iko da prekine ove BUNTOVNIKE BEZ RAZLOGA
Glupo je da zaključavaju našu temu na našem podforumu.
Ljudi ja vas zaista shvatam,nemam ništa protiv toga što mrzite Beograd,ako će vam biti lakše jesmo svu lovu smo vam pokupili ,grozni smo i nikakvi...
Ajde sad nas pustite da se zezamo sa našim žargonom...Nije to tako teško.

Srpski odbrandbeni avlijaner ... lepo je što priznaješ da ne znaš kako izgleda semafor, a ni lift, zamisli da te pitam za nešto što nikad nisi ni čula da postoji?
Ti kad dođeš u grad, uplašiš se zglobnog autobusa, misliš da je monstrum, od tramvaja da je voz..
Što te to pogađa? pa ti se seljanka, tvoje je da oreš, sadiš, preko zime da pleteš seljacima vunene čarape, pazarnim danima prodaješ jaja na pijaci..

Pazi, ne stoji se ISPRED semafora, uvek je ispred saobračajnica, zgaziče te nešto kada dođeš u Beograd kod "doktora"

Back