A jos kad bi azlyrics i radio. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sunrise:meni trebaju rechi pesme "Donna con te" Ana Oxa, ako neko ima nek mi napise
imash na darklyrics TORNADO, naravno englesko izdanje...Flame:e ovako trazila sam itrazila i trazila po domacim sajtovima al NEMA
POOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOZIIIITE
daklem trebaju mi txtovi TORNADA,a ne bi bilo lose ni kad bi mi neko ostavio i par tablatura,za instrumentale pogotovo...THANX!![]()
e da???bleach:gde mi je Swan sada? :shock:
ti to odavde "pozajmila" nik?![]()
![]()
![]()
ja mislim da je ovo sluchajnomortishaaa:e da???bleach:gde mi je Swan sada? :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: :shock:bleach:ja mislim da je ovo sluchajnomortishaaa:e da???bleach:gde mi je Swan sada? :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
al ponovo... :shock: 8)
Black_Swan::shock: :shock:bleach:ja mislim da je ovo sluchajnomortishaaa:e da???bleach:gde mi je Swan sada? :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
al ponovo... :shock: 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
slucajno!nikad cula za taj bend"...a kamo li pa neku pesmu,jelte![]()
a to :wink:Flame:ehhhh,podsvest...
ma cula je ona samo to jos ne zna...![]()
zop mortishaaa :wink:
samo nesto... 8)mortishaaa:a to :wink:Flame:ehhhh,podsvest...
ma cula je ona samo to jos ne zna...![]()
zop mortishaaa :wink:![]()
POZ i imas mnogo slatku slicicu u profilu :wink:
c c c c... luda si 8)Electra:Jao... Flame stvarno ima super slicicu... Je l to onaj... iz onog filma... ma znate, oni sto ne smeju da jedu posle ponoci jer se pretvaraju u cudovista i sto ne smeju da dodju u dodir s vodom jer se onda razmnozava?ops: Bas sam vrstan poznavalac cudovista, ha ha ha... imam jedno u kuci... doduse, mama i tata vise vole da ga zovem ,,sestra'' :shock:
![]()
bleach:c c c c... luda si 8)
bleach:sad se secam filma... :wink: ... napravili su onu zbrku u bioskopu...![]()
rekla bih da je to gremlin 8)
nema na cemu. i drugi put :wink:Electra:
hm :? :? :?Electra:bleach:sad se secam filma... :wink: ... napravili su onu zbrku u bioskopu...![]()
rekla bih da je to gremlin 8)
Ne znam, ja sam gledala neko vece drugi deo, nemam pojma na kojoj televiziji... mozda na RTL... stvarno ne znam...
A mislim da nije gremlin nego nesto drugo na g... ali bas je slatko :wink:
bleach:definitivno savladano quote-ovanje. svaka cast 8)
bleach:moguce da gresimne secam se bas najbolje
ops:
hoce li doci Flame da nam resi nedoumice...8)
to je najbitnije 8)Electra:bleach:definitivno savladano quote-ovanje. svaka cast 8)
Ha ha ha... Hvala... trudim se...![]()
hihihihihhiiElectra:bleach:moguce da gresimne secam se bas najbolje
ops:
hoce li doci Flame da nam resi nedoumice...8)
Stvarno bi trebalo... jer ovako pred sobom vidim samo QUOTE, /QUOTE, COLOR, QUOTE, QUOTE... :shock: Ne treba se igrati, to su djavolja posla :shock:![]()
![]()
![]()
bleach:hihihihihhii
![]()
![]()
![]()
![]()
jao... sto si me nasmejala, svaka ti cast![]()
![]()
![]()
:wink: 8)
hihihihihihihihi...![]()
![]()
![]()
![]()
i meni :wink:Electra:bleach:hihihihihhii
![]()
![]()
![]()
![]()
jao... sto si me nasmejala, svaka ti cast![]()
![]()
![]()
:wink: 8)
hihihihihihihihi...![]()
![]()
![]()
![]()
Drago mi je :wink:
sigurno nisi vishe od mene...Electra:Pa... neki dan si ti otislanisam ni skontala da te nema, tek odjednom vidim... samo ja... je l ima tamo sad nekoga? Ali ako dodjem, doci ce moja mama po mene :shock:
... covece, bas sam mnogo na netu :?