Da li neko zna kako se zove ona pesma kada Uma Turman(Mia) i Travolta dolaze kuci a ona ukljucuje radio i igra. Uglavnom nesto beautiful women
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inglwood:Da li neko zna kako se zove ona pesma kada Uma Turman(Mia) i Travolta dolaze kuci a ona ukljucuje radio i igra. Uglavnom nesto beautiful women
otresita:Reci su:
Jedan covek i jedna zena na peronu stoje, cekaju voz koji doci nece i opuske broje. On je pita jesi l' mala ikada do sada, ona kaze jesam jesam iako sam mlada. Pusi, pusi, pusimo....
Koji je tacan naziv pesme i ko je izvodi? Zna li neko gde moze da se skine u mp3 formatu?
dejanvi:Gde na netu mogu da skinem pesme od Olympioy Despine.
Hvala.
UrBaNiYaK:Jel zna neko ko peva i gde moze da se skine: inace to je pesma iz one reklame sa dobrim zenskama, kad frajer pravi nesto od folije sa flase pa pokloni lepotici!
srećica:na kom sajtu mogu da skinem rechi pesama,ali od nekog dj-a...naprimer...od RUI DA SILVA-TOUCH ME...![]()
I ja je trazim, izludeh vise. Sve sto sam uspeo da saznam je da je stara sicilijanska pesma i da se nalazi na nekoj kompilaciji " Mafia caffe ". Ako uspes da je pronadjes molim te javi mi. Srecno!mortishaaa:Pesma iz reklame za LAV pivo???
UrBaNiYaK:Jel zna neko ko peva i gde moze da se skine: inace to je pesma iz one reklame sa dobrim zenskama, kad frajer pravi nesto od folije sa flase pa pokloni lepotici!
Freelancer76:Cao
Treba mi pomoc oko pesme, ne znam ni ko izvodi, ni kako se zove. Stara je oko godinu dana, muzicka tema je mixovani George Michael - Careless Whisper, a reci idu:
Are you out of your mind
Are you out of your head
...
Hvala
mortishaaa:Freelancer76:Cao
Treba mi pomoc oko pesme, ne znam ni ko izvodi, ni kako se zove. Stara je oko godinu dana, muzicka tema je mixovani George Michael - Careless Whisper, a reci idu:
Are you out of your mind
Are you out of your head
...
Hvala
. . .:Inace ja znam za www.svastara.com pa tamo probaj nesto da iskopas.MaLa_pLaVa:na kom sajtu ih mogu naci?
mr.mrmot:Na Pinku,u reklami za Skodu Oktaviju....
Cini mi se da je The Rasmus,ili Him,ako neko zna tacno,molim odgovor.....Hvala.
Inglwood:Da li neko zna kako se zove pesma sa spice PREDIGRE to je ona emisija na pinku pre utakmice Italijanske Serije A.
Black_Swan:meni treba neki sajt sa textovima ali da su textovi s jednog albuma na istoj strani,kao na darklyrics,samo mi trebaju i rock i punk.valjda kapirate sta ocu da kazem....i treba mi neki domaci sajt isto rock textovi![]()
e mnogo ljudi je tu pesmu pevalo... jedna verzija - Elvis Costello 8) ima neka bolja... najbolja, valjda originalna, al' ne znam kako se bese zove covek... neki Francuz, cini mi se... setih se ~ Charles Aznavour...mesec:Dakle jel zna neko koja je pesma iz reklame za Grand kafu, kada ona riba u zelenom kostimu skace u bazen?
Pesma je balada, ide nesto "She is the...." pa "He is the... "
Izvinjavam se na malo glupavom objasnjenju, ali nikako sada da se setim reciops:
Lil'Still:Cuo neko pesmu?Bas je gotiva,ali nigde ne mogu da nadjem reci...help?
mortishaaa:Black_Swan:meni treba neki sajt sa textovima ali da su textovi s jednog albuma na istoj strani,kao na darklyrics,samo mi trebaju i rock i punk.valjda kapirate sta ocu da kazem....i treba mi neki domaci sajt isto rock textovi![]()
mala promasila si temu LoL (;
mortishaaa:~ Estelle-1980
Lil'Still:Cuo neko pesmu?Bas je gotiva,ali nigde ne mogu da nadjem reci...help?