....reč po reč .........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom

--------------------------------------------------------------------------------
Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole

Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi nista jasno.Vrtlarski kolac je pun budjavim brasnom koji dolazi spreman za nabadanje na cackalice.Moram da zovem japance da naslikaju cice koje vole da

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back