Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Banovali nisu majmuncine kao sto su banovali tebe nego mene jesu banovali a tebe nisu. Ja nisam nikada bila banovana od nastanka owog proplanka koji nas vodi kroz pustolovine Toma Sojera, no da mi predjemo na "ti". Juche su Moderatori ubili troje naizgled zlih ljudi koji su bili gladni i umorni pa nikom nije bilo jasno zasto su ovi tako reagovali, naročito on. Mozda je ipak potrebno sprovesti odredjen postupak da ne bi bilo svašta. I zato bi možda trebalo pozvati Toma da vam objasni zasto neko glup pokusava da objasni ko smara a ko objašnjava. Zbog ovih glupih šuljeva sam morao da idem šorom do lijepe Tomove kolibe pokraj krematorijuma i sednem na dupe, ali videh da nema Toma tako sto otvorih prozor. Ali ispod moje neprijatne nedoumice je bio ključ pojasa koji otvara svima vrata osim ivica i malih zelenih očiju. Odmah videh onu Tomovu debelu, masnu kevu, koja je zaista smrdila tako da pazuh nije mogao doci kao poslastica ćaletu.Tako da je kukuriku samo poceo da se dere na moderatore jer nisu otključali zaboravljene penzionere, ali posle kajanja nije mi