Rebelde

Clase406 je serija u kojoj su glumili poncho dul chris anahi i jos mnogo njih iz rebelde serija je snimljena pre rebelde inace opet je radnja u jednoj skoli mada je po meni clase406 brutalnija jer ima vise tuca silovanja itd itd
medju glumcima su i gaston gandia alisija pilar.....
anahi glumi jednu dzesiku razmazenu cerku nekog bogatog majka joj je valjda umrela dok je bila mladja dzesika juri jednog nastavnika i preti mu jer su valjda bili jednom u semi a on sad ima novo neku nastavnicu(na njegovom vencanju je htela da se ubije tako sto je htela da skoci sa crkve nakon toga je otisla na lecenje)dzesika se stalno svadja sa jednim kike(aaron diaz) on je onako vise siromasan i cim su se videli poceli su da se svadjaju u toku serije on se zaljubi u nju ali ga ona stalno vredja i odbija jer je siromasan tako da on pocne da se boksuje da bi zaradio novca kako bi se dopao njoj i tako se zaljube jedno u drugo
zlocinac u ovoj seriji je karlo on spava sa jednom njenom drugaricom od dzesike i ona to snimi pa ga ucenjuje jer je njena amiga maloletna njemu pukne film i siluje je inace i ostalima pravi probleme
drugi glavni par serije su marchela i huan david (dul i poncho) on je od pocetka voli ali se ona zaljubila u nekog nastavnika medjutim pristane da bude devojka huan davida da bi napravila nastavnika ljubomornim kada huan david to sazna naljuti se i zamrzi marchelu iako je idalje voli smuva se jednom clarom u medjuvremenu on postane popularan pevac ali on ustvari ne peva vec jedan njegov drug peva a on samo pomera usne tako ta clara zatrudni ali se razboli pa umru ona i dete posle toga se marchela i huan david pomire i kasnije smuvaju
u toku serije nastaje grupa clase406 posle serije su postajali neko vreme ali ne dugo
christan glumi jednog fercha koji sedi u kolicima ne znam zasto
onaj zlocinac pogine medjutim dolazi neka zenska koja kao treba da pazi fercha posto je u kolicima ispostavi se da je ona bila zaljubljena u onog sto je poginuo i sada zeli da se osveti svima iz benda huan david nije vise popularna i ima jedan kafic tamo ih ta sto neguje fercha dovede i isprica im ko je ona preti im da ce da ih ubiti pistoljom ali onda pospe benzin i baci sibicu nakon nekog vreme ceo kafic gori ali grupa uspe da pobegne

super je serija i steta sto je ne pustaju u srbiji inace nisam gledala celu seriju ali ako vas nesto zanima pitajte me
:bye:
jel mi mozes poslati neku sliku od clase 406 na adresu sanja.rebelde@gmail.co
unapred hvala

Mene roberta uzasno nervira :)
A li mi je Dijegito najj!!!
Hehe :)
Stavarno...300 epizoda mu je trebalo da skonta..Ali sta da se radi... :)
Uf pa vi ste se bas ispisali,a mene nije bilo...Ja bas dugo nisam bila na krsti :):(

Šta reći..... najbolji su!

Najviše volim Maite Perroni (Lupita Fernandez) i Christiana Chaveza (Giovanni Mrndez Lopez) njih volim kao par

A za sebe najviše volim moju bebu Christophera Uckermanna (Diego Bustamante) delim ga sa Dulce (Roberta Pardo Rey), mada je on 80% moj :D

RBD MEJOR!!!

I, malo da skrenem paznju sa svega ovoga, tema je o Rebelde, sve o clase406 mozemo raspravljati ili na novoj temi ili preko pp, dakle kako vam se svidela ona scena sa laticama ruza i kada Dijego ponovo pita Robertu da se smuvaju?

I, malo da skrenem paznju sa svega ovoga, tema je o Rebelde, sve o clase406 mozemo raspravljati ili na novoj temi ili preko pp, dakle kako vam se svidela ona scena sa laticama ruza i kada Dijego ponovo pita Robertu da se smuvaju?

joj tooo...ja sam to gledala 100 puta pre nego sto ce biti u seriji...extra je scena :p:p:p:p:p:p

joj ljudi ovo su sve bolje i bolje epizode!!!!danasnja je bilo super!!:super:

zar ne mis;lite da bi dijego i migel mogli malo da skrate malo one zulufe??:think:

kad ce roberta iuzaci iz fazona:kikice, tamna sminka....:roll:

ajjjjoooooooojjjjj a tek scena sa serenadom...prelepo..:heart::heart::heart::heart::heart::vatromet::vatromet::vatromet:
najezila sam se............i tacno sam znala da ce roberta odreagovati na svoj jedinstven nacin:rotf:.......ali preteruje sa tim....svih 300 epizoda je takva...malo je smorilo...:lol:

Prepricajte mi sta je bilo u danasnjoj epizodi, nestao mi je Happy, pa ne mogu da gledam....Please, što detaljnije....Ima li neko sve scene sa Robertom i Diegom, platiću da mi se nareže.....

Back