Rebelde

Evo,ja cu,daklem:
Ovi moraju da se vrate za Meksiko,ali Reverte im ostavlja kao josh jedan zadatak pre nego shto se vrate,usput Teo je provalio shifru na Gastonovom laptopu,Roberta pred svima chita Reverteovo pismo,i kao sada svi moraju da bacaju neko cvece u more,i sve sooper.U shkoli Agustina trazi Djovanijeve roditelje,i ona se sa njima tamo i upoznaje,ovi kao odushevljeni.Kasnije u shkolu ulaze Roberta i Mia,ali nema im roditelja,tj. Alma i Franko otishli na ''medeni mesec''medjutim zove ih Milagrosa da im kaze da se vrate jer su se 5-aci vratili.Injaki hoce ponovo sa Robertom,ali Roberta kaze da je to zavrshena pricha....Hose i Lupita(sa njima se nishta posebno nije deshavalo u toku ove epizode...)
Miu zove Luka i naravno Migel bio tu i chuo to....
U uchionicu ulazi Paskval,naarvno tu neke komichne scene,ali usput im kaze,da ih nevolje tek chekaju,kao moraju da uche duplo vishe!Mia kaze Roberti Da ce da kaze da je spavala sa Lukom,i naravno ona to kaze Santosu....Usput Agustina je neshto htela da kaze Pilar,ali je doshao Tomas i rekao joj da ih cheka Gandija.....
I tako nishta posebno.....

P.S. Ako sam neshto zaboravila dopunite me...

jel bilo vec ono da miguel zazna da je mia "spavala" sa lukom??
ta scena mi je vrlo smesna kada poludi hahahah kada ide prema mijinoj sobi a jos iz hodnika vice MIA!!!
hahahahah
naravno pilar i one njene opajdare prisluskuju a nista ne cine ali stizu roberta i luhan hahahah

:super::rotf:

aaaaaaaaa, zamalo da zaboravim, jel je lupita lagala lolu ili je stvarno istina to sto joj je rekla?ja se ne secam da je ona ikada isla na sud......-i oce li ta lola otici vec jednom iz serije, smucila mi se!!!

aaaaaaaaa, zamalo da zaboravim, jel je lupita lagala lolu ili je stvarno istina to sto joj je rekla?ja se ne secam da je ona ikada isla na sud......-i oce li ta lola otici vec jednom iz serije, smucila mi se!!!

Lupita je slagala Lolu...Lola je ustwari uswojena i mislim da papiri imaju neke weze sa tim...Kasnije ce Lola saznati istinu i promenice ponashanje prema Lupiti,bice dobra prema njoj i tako...:ok: Pozz

eeeeeeee ajde mi recite nesto o toj klasi 406, ko, kada, gde, sta kako--ne razumem nista!!?:dontunderstand:

Clase406 je serija u kojoj su glumili poncho dul chris anahi i jos mnogo njih iz rebelde serija je snimljena pre rebelde inace opet je radnja u jednoj skoli mada je po meni clase406 brutalnija jer ima vise tuca silovanja itd itd
medju glumcima su i gaston gandia alisija pilar.....
anahi glumi jednu dzesiku razmazenu cerku nekog bogatog majka joj je valjda umrela dok je bila mladja dzesika juri jednog nastavnika i preti mu jer su valjda bili jednom u semi a on sad ima novo neku nastavnicu(na njegovom vencanju je htela da se ubije tako sto je htela da skoci sa crkve nakon toga je otisla na lecenje)dzesika se stalno svadja sa jednim kike(aaron diaz) on je onako vise siromasan i cim su se videli poceli su da se svadjaju u toku serije on se zaljubi u nju ali ga ona stalno vredja i odbija jer je siromasan tako da on pocne da se boksuje da bi zaradio novca kako bi se dopao njoj i tako se zaljube jedno u drugo
zlocinac u ovoj seriji je karlo on spava sa jednom njenom drugaricom od dzesike i ona to snimi pa ga ucenjuje jer je njena amiga maloletna njemu pukne film i siluje je inace i ostalima pravi probleme
drugi glavni par serije su marchela i huan david (dul i poncho) on je od pocetka voli ali se ona zaljubila u nekog nastavnika medjutim pristane da bude devojka huan davida da bi napravila nastavnika ljubomornim kada huan david to sazna naljuti se i zamrzi marchelu iako je idalje voli smuva se jednom clarom u medjuvremenu on postane popularan pevac ali on ustvari ne peva vec jedan njegov drug peva a on samo pomera usne tako ta clara zatrudni ali se razboli pa umru ona i dete posle toga se marchela i huan david pomire i kasnije smuvaju
u toku serije nastaje grupa clase406 posle serije su postajali neko vreme ali ne dugo
christan glumi jednog fercha koji sedi u kolicima ne znam zasto
onaj zlocinac pogine medjutim dolazi neka zenska koja kao treba da pazi fercha posto je u kolicima ispostavi se da je ona bila zaljubljena u onog sto je poginuo i sada zeli da se osveti svima iz benda huan david nije vise popularna i ima jedan kafic tamo ih ta sto neguje fercha dovede i isprica im ko je ona preti im da ce da ih ubiti pistoljom ali onda pospe benzin i baci sibicu nakon nekog vreme ceo kafic gori ali grupa uspe da pobegne

super je serija i steta sto je ne pustaju u srbiji inace nisam gledala celu seriju ali ako vas nesto zanima pitajte me
:bye:

pa to sve ko u rebelde, ista prica, glumci, sve....ali bih bas zbog toga i volela da gledam :klap:

da ima slicnosti ali u rebelde niko nije silovan
zaboravila sam da kazem da je na kraju serije bilo vencanje trebalo je da se vencaju dzesika i kike ali kad su trebali da izgovore "da" oni su zajedno rekli "ne" jer nisu bili spremni i da i ovako mogu da budu zajedno pa su pitali ko htao bi da se venca posto je vec sve spremljeno pa se jedna iz grupe vencala gabi ona je bila ta koja je zatrudnela od nastavnika a ajde pogodite ko je glumio tog nastavnika??:?:

Gaston tj Tony Dalton !!! tad je imao crnu kosu
ako sam nesto zaboravila u vezi serije dopunite me :)

kakav je...

Prilozi

• 1163_5824.jpg
    1163_5824.jpg
    20,3 KB · Pregleda: 4
  • 7175.jpg
    7175.jpg
    15,1 KB · Pregleda: 3
boze!!gledajte slike koje sam upravo nasla...ja gastona mrzim, sav je negativan, ali su ga i scenaristi zacrneli, poruznili ga...gledajte kakav je-simpatican!! :heart::ok:

Dobro izgleda na slikama,bolje mu stoji kraca kosa...Mada zawisi i koliko je stara ta slika:think:Bash je dobro odglumio Gastona,ne znam kakaw mu je lik u seriji Clase406...A nadzornik iz prwe sezone se zwao Esteban:ok::mrgreen:

Back