tweetysabac
Obećava
- Poruka
- 63
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva kanada?

j.bt ne mogu da verujem,Gaston je tutor Hose Luhan....aaaa....
A Dijego radi mozak,svaka chast....
aaaaaaaaa, zamalo da zaboravim, jel je lupita lagala lolu ili je stvarno istina to sto joj je rekla?ja se ne secam da je ona ikada isla na sud......-i oce li ta lola otici vec jednom iz serije, smucila mi se!!!
 Pozz
 PozzLupita je slagala Lolu...Lola je ustwari uswojena i mislim da papiri imaju neke weze sa tim...Kasnije ce Lola saznati istinu i promenice ponashanje prema Lupiti,bice dobra prema njoj i tako...Pozz
 mada ja nju ne volima, previse je nadmena...
 mada ja nju ne volima, previse je nadmena...
eeeeeeee ajde mi recite nesto o toj klasi 406, ko, kada, gde, sta kako--ne razumem nista!!?

pa to sve ko u rebelde, ista prica, glumci, sve....ali bih bas zbog toga i volela da gledam

boze!!gledajte slike koje sam upravo nasla...ja gastona mrzim, sav je negativan, ali su ga i scenaristi zacrneli, poruznili ga...gledajte kakav je-simpatican!!
 Bash je dobro odglumio Gastona,ne znam kakaw mu je lik u seriji Clase406...A nadzornik iz prwe sezone se zwao Esteban
Bash je dobro odglumio Gastona,ne znam kakaw mu je lik u seriji Clase406...A nadzornik iz prwe sezone se zwao Esteban