MIKICA RBD
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ca0s ljudi...nije me bilo odavno....
bash su extra sad ove epizode...drago mi je zbog Vico&Rocca....
josh uvek vazi ono da se vidimo na koncertu? ja sigurno dolazim.....
e da...ako je neko zainteresovan za REBELDE majce, neka mi poshalje privatnu poruku...nabavila sam...pozzz
Shta,shta se desilo sa onim u avionu,koje je djubre onaj Dijego
stvarno bas jeste, a ona se taman ponadala da moze da bude nesto...joj a kako je ruzna sol haha
bas tako, treba ga ubiti...taman su imali priliku....pffff
sto me iznervirao..........:nono:
a sol-hahahahahaha CIRKUS
dopao mi se hose luhanin kupaci

:mad::mad:
:mad::mad: (dijegoovog oca)!!!
 (dijegoovog oca)!!!

. kada su prosle turbulencije, on se kao pravio da spava da bi izbegao razgovor sa njom a ona je bas zelela da razgovara sa njim i da se pomire, pa dok je on kao spavao ona ga mazila i ljubila...i kasnije kada ga je uhvatila na aerodromu on kao o cemu hoce da pricaju i ona kao o onome sto se desilo, pa se on pravio kao da ne zna i onda je rekao kao,a da...ma to sam se samo salio, pretpostavljam da si i ti-i ona onako povredjena, iznervirana, besna, da kao i ja sam se naravno salila......i posle kada su dosli u hotel kod ovih ostalih, ona pocela da brani havijera pred njim (inace mrrrrzim tog havijera
. kada su prosle turbulencije, on se kao pravio da spava da bi izbegao razgovor sa njom a ona je bas zelela da razgovara sa njim i da se pomire, pa dok je on kao spavao ona ga mazila i ljubila...i kasnije kada ga je uhvatila na aerodromu on kao o cemu hoce da pricaju i ona kao o onome sto se desilo, pa se on pravio kao da ne zna i onda je rekao kao,a da...ma to sam se samo salio, pretpostavljam da si i ti-i ona onako povredjena, iznervirana, besna, da kao i ja sam se naravno salila......i posle kada su dosli u hotel kod ovih ostalih, ona pocela da brani havijera pred njim (inace mrrrrzim tog havijera ) i pocela da pravi dijega ljubomornim-e al ne znam kako ce mu se osvetiti, verovatno na neki jedinstven nacin, kao sto samo ona zna
) i pocela da pravi dijega ljubomornim-e al ne znam kako ce mu se osvetiti, verovatno na neki jedinstven nacin, kao sto samo ona zna 
samo da vas pitam, oce li se mia i migel pomiriti do njihovog polaska u Kanadu?

imam par pitanjca:
-poncho je bio sa anahi i sa dulce mariom-jel tako?kada?
-ucker je bio sa anahi i dulce mariom-jel tako?kada?
-a jel bila maite sa nekim od njih dvojice?
-kada je cristian provalio da je gay, kada se to saznalo?
ko zna neki mi odgovori