Rebelde

Hey ljudi srecna Nowa godina swima!!!Swe najbolje!Kissic:D:D:D:D
Meni je Djowani sladak sa onom plawkastom kosom a i sa ljubichastom isto:D:lol:8-)
U seriji mi je najsladji Santos,dechko je sooper:D:D
A izmedju Poncha,Uckera i Christiana ne mogu da se odluchim:-?8)
Poncho mi je najlepshi sa kratkom kosom....:D
E da,zelim swim buntownicima (i sebi isto:lol:) da owe godine idemo swi na cert RBD-a...:D
@Miro meni su na onim slikama lepo obuchene i Dul i Anny ali ipak mi je kombinacija od Dul za nijansu lepsha:D;)
Pozz&kiss za swe!!!!:D:D

Joj,ja nisam gledala ni danas ni juche....Jutros sam zaspala u osam tako da nisam gledala reprizu od juche:cry::cry::cry:
Ne werujem ni da cu sutra uspeti da pogledam....Shta je bilo?
svasta......sorry, ne mogu sada da pisem.....
Mia y Miguel zamalo da se poljube, i tada ulazi Romina(valjda se tako zove `ona Miguelova`...)--->to je najvazniji deo.......:lol::lol::lol::lol::lol::?:lol:8-)8-):razz::roll::arrow::wink::!:;-) ma salim se, medju najvaznijim je.....

Ucker je najlepsi kada nema one zilufe...:lol:

:lol::lol::lol::lol:
A njemu dobro stoji i duza i kratka kosa ali,narawno,bez zulufa:lol::D
A Anny mi je najlepsha sa plawom kosom,Dul mi je lepa i sa tamnom kosom i onim"njenim" pramenowima sa pochetka serije a i sa crwenom,ali tamno crwenom kosom...
Mai mi je najlepsha sa paz frizurom i sa dugom kosom sa shishkama...:D:D:D
Eto....:D

Najvise mi se svidja sa pink frizurom...8-)

Ma dechko ima charoban osmeh....:D
Vidi awatar....mmm...:D:D:D

Hey ljudi srecna Nowa godina swima!!!Swe najbolje!Kissic:D:D:D:D
Meni je Djowani sladak sa onom plawkastom kosom a i sa ljubichastom isto:D:lol:8-)
U seriji mi je najsladji Santos,dechko je sooper:D:D
A izmedju Poncha,Uckera i Christiana ne mogu da se odluchim:-?8)
Poncho mi je najlepshi sa kratkom kosom....:D
E da,zelim swim buntownicima (i sebi isto:lol:) da owe godine idemo swi na cert RBD-a...:D
@Miro meni su na onim slikama lepo obuchene i Dul i Anny ali ipak mi je kombinacija od Dul za nijansu lepsha:D;)
Pozz&kiss za swe!!!!:D:D

Najvishe wolim Diega...A Giovanni mi je najj sa plavom i narandzastom kosom!!!!!!!

Slazem se...najbolje mu stoji narandzasta i plava(zuta) kosa...:D ;)
da li ste gledali danasnju epizodu...bila je soooper!?:lol:

Ima lep osmeh!:-D

Meni je on saw lep:D:lol:
i Poncho mi je presladak ali sa kratkom kosom,sa duzom izgleda starije...
I Ucker mi je sooooo sweet:D

meni je christijan najlepsi sa plavom(zutom)bojom kose,a ponco mi je najlepsi od svih i najlepsi mi je sa dugom kosom

:lol::lol::lol::lol:
A njemu dobro stoji i duza i kratka kosa ali,narawno,bez zulufa:lol::D
A Anny mi je najlepsha sa plawom kosom,Dul mi je lepa i sa tamnom kosom i onim"njenim" pramenowima sa pochetka serije a i sa crwenom,ali tamno crwenom kosom...
Mai mi je najlepsha sa paz frizurom i sa dugom kosom sa shishkama...:D:D:D
Eto....:D

paaaa...recimo da se swe swelo na djowanija..ja mislim da mu najlepshe stoji plawa,narqandzasta i plawa..8)8)eto djowani...owde je slako ispao...:wink:http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=30433&stc=1&d=1199216387
070302_rbd_christian_i - Copy.jpg..ja ga i ne wolim bash neshto ali owde je ok..

........... *
..........* ..*
........*.........*
.....*...............*
...*....................*
..*......................*
.*........................*.........*....*
*.........................*...*..............*
.*.........................*...................*
..*.........................*................*
...*.......................................*
.....*..................................*
........*...........................*
...........*......................*
...............*...............*
..................*..........*
.....................*.....*
......................*..*
.........................*
..........................*
...........................*
RBD...yes,I LOVE..:):):)

Danas sam na TVE gledala neku novogodisnju emisiju i bili su RBD!!!Pevali su Besame sin miedo,to sam gledala i bilo je extra,a posle i Inacanzable,to sam propustila....Ewo snuimci:
Pogledajte obavezno....

........... *
..........* ..*
........*.........*
.....*...............*
...*....................*
..*......................*
.*........................*.........*....*
*.........................*...*..............*
.*.........................*...................*
..*.........................*................*
...*.......................................*
.....*..................................*
........*...........................*
...........*......................*
...............*...............*
..................*..........*
.....................*.....*
......................*..*
...........................*
RBD...yes,I LOVE..:):):)

Super je!
I sooper su vam slike...

BTW,happy new year! 8-) :****

meni je majte najlepsa sa dugom kosom i siskama,anahi sa svim frizurama,dulce i sa pramenovima i sa crvenom kosom,ma sve su mi one prelepe sa bilo kojom frizurom

meni je majte najlepsa sa dugom kosom i siskama,anahi sa svim frizurama,dulce i sa pramenovima i sa crvenom kosom,ma sve su mi one prelepe sa bilo kojom frizurom

Mai mi je najlepsha sa onom kosom do ramena,sada kada ima paz izgleda mnooogo ozbiljnije,Dul...pa...crveno joj bolje stoji,a Anny sa smedjom kosom. 8)

Poncho sa duzom kosom,Ucker sa kratkom kosom i Polito u svim varijantama... 8)

BeN_AdAmE!!!mogu li da te pitamneshto??zashto stalno brishesh moje poruke??najpre sa errewaya,zatim odawde(josh mi ih i menjash!!),pa sa prison-break-a...sa swih tema...a da ne pominjem onu prwu rebelde koju si TI otworio...swaki dan kad dodjem widim kako mi se broj poruka smanjuje,...stwarno nije fer sa twoje strane...i kladim se da bi i tebi smetalo kada bi neko dirao twoje poruke,brisao ih ili menjao!!!nije u redu...:?
Moja ja duzhnost da brishem poruke koje nisu tematski relevantne. Koliko vidim, ti spamujesh li spamujesh. Ja sam dao izrichito upozorenje u vezi toga. Ovo je POSLEDNJE ZVANICHNO UPOZORENJE pred trajno zatvaranje teme i ban korisnika koji spamuju. Nadam se da smo se razumeli.

ljudi izwinite shto kasnim ja sam bash dugo spawala,sinotj sam bila budna do 4....
hApPy NeW YeAr!!!pozz i kis$

Ne vidim kako je ova poruka vezana sa temom. :arrow: :!:

Moja ja duzhnost da brishem poruke koje nisu tematski relevantne. Koliko vidim, ti spamujesh li spamujesh. Ja sam dao izrichito upozorenje u vezi toga. Ovo je POSLEDNJE ZVANICHNO UPOZORENJE pred trajno zatvaranje teme i ban korisnika koji spamuju. Nadam se da smo se razumeli.
mogu nesto da te(vas) pitam????
da li cete nama zatvoriti temu zbog nje, ili jos neko spamuje???:cry:

Back