Rebelde

Super su slike :grin::-D:grin::-D:grin::p

A one lutke nisu strasne samo su grozne... bas se pitam zasto ih ona toliko voli, malo je cudna :?

Juce je bila dobra epizoda. Jedva cekam da vidim sta ce da se desi danas :lol::lol::lol:

ne mogu da werujem-tema erreway je zakjljuchana i ben mi kaze da je to zbog mene jer sam napisala "blago wama"-i rekao je da im je tema zakljuchana na nedelju dana...shta josh netju da uradim pogreshno...:cry::cry:...sada su me swi sa one teme namrzli...ne mogu da werujem:cry::cry::cry:...
p.s.serija od juche je bila sjajna samo ne znam zashto ga je roberta otkachila(dijega..)...:?
(smatra li josh neko da sam kriwa-ili me mrzi??molim was mi recite??:cry::cry:...

ne mogu da werujem-tema erreway je zakjljuchana i ben mi kaze da je to zbog mene jer sam napisala "blago wama"-i rekao je da im je tema zakljuchana na nedelju dana...shta josh netju da uradim pogreshno...:cry::cry:...sada su me swi sa one teme namrzli...ne mogu da werujem:cry::cry::cry:...
p.s.serija od juche je bila sjajna samo ne znam zashto ga je roberta otkachila(dijega..)...:?
(smatra li josh neko da sam kriwa-ili me mrzi??molim was mi recite??:cry::cry:...

Ne mrim te,za ostale ne znam,ali znash da me izbacish iz takta pa se razbesnim,posle 15 min ohladim i takooo...e opushteno. ;)

E ljudi kad je repriza?Vishe nije u 10 ili shta?
A shta je uradila Roberta Diegu?Nisam gledala pa mi plz preprichaj epizodu. :D
Meni je Anny jako slatka na ovim slikama.
Nego shta bi sa onim lutkama?

pa roberta je dosla u diegov stan,i on je pitao da zajedno budu precednici,ona je rekla da prizna pred celom skolom da su izbori prevara,on je rekaao da ne moze zbog tate i ona je krenula da ide on je pustio muziku irekao da ni ide ona nije htela da ostane diego je rekoa da je i veceru spremio i da ce raditi sta ona oce samo da ostane ali ona nije htela,imas na prethodnoj strani sam vec napisala sta je bilo juce u epizodi pa pogledaj da ne pisem 100 puta.

pa roberta doshla kod dijega (koji ima neki nowi stan,saw okitjen balonima u ob liku srtza),i josh jojn spremio romantichnu wecheru,a ona ga otkachi i ode......ali zaborawila je naochare...8);)...
mia ostaje sa migelom dok ne "ozdrawi",ne ide na modnu rewiju sol,rakel,pilar i josh 1 cure...
luper i santos su zajedno u citaonici(ili biblioteci),pa swe krishom gledaju 1 na drugo...santosu se prichinjawa lupe kako shalje poljubce,a lupiti-obrnuto...:):);).i o kojim lutkama goworisH???:?:

i ja sve isto mislim.A jel vam pilar lepsa sa crvenom ili crnom kosom

Meni je bila lepsha sa crwenom....E kad ce biti Hilary Duff u seriji??:-?
A one lutke nisu strasne samo su grozne... bas se pitam zasto ih ona toliko voli, malo je cudna :?

Da,chudna je Anny....Nekako mi ne idu Zwonchica i te lutke zajedno:-?
Pitacemo Leu kad dodje,ona sigurno zna....

Na nowom albumu na engleskom gostowace Alicia Keys i Black Eyed Peas:D:D

Meni je bila lepsha sa crwenom....E kad ce biti Hilary Duff u seriji??:-?

Da,chudna je Anny....Nekako mi ne idu Zwonchica i te lutke zajedno:-?
Pitacemo Leu kad dodje,ona sigurno zna....

Na nowom albumu na engleskom gostowace Alicia Keys i Black Eyed Peas:D:D
stvarno ce im oni gostovati,bas super,a gde si to cula

86qnp6f.gif

81q7wv5.gif

71wd3kg.gif

71plysl.gif

Back