Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Ako je to ''vas'' bio znak persiranja, nemoj mi persirati (
). Bez obzira na to da li sam straiji od tebe ili ne, nema razloga za poshtovanjem te vrste u virtuelnom svetu, nebitno na kom stupnju hijerarhijske organizacije foruma sam. 
Kao shto rekoh, ima vishe vas koji spamujete, chestitate novu godinu jedni drugima i tako dalje. Andjela me smara sa privatnim porukama, a i dalje spamuje.
Ako ne primetjujete, govorite o besmislenim stvarima (kako je ko obuchen), ali u to ne ulazim. SPAM nije dozvoljen.
Ukoliko jedan korisnik spamuje samo, tema tje biti zatvorena na nedelju dana, a korisnik banovan. Ukoliko vishe od jednog korisnika spamuje, tema se trajno zatvara.
Nadam se da sam bio jasan.
). Bez obzira na to da li sam straiji od tebe ili ne, nema razloga za poshtovanjem te vrste u virtuelnom svetu, nebitno na kom stupnju hijerarhijske organizacije foruma sam. Kao shto rekoh, ima vishe vas koji spamujete, chestitate novu godinu jedni drugima i tako dalje. Andjela me smara sa privatnim porukama, a i dalje spamuje.
Ako ne primetjujete, govorite o besmislenim stvarima (kako je ko obuchen), ali u to ne ulazim. SPAM nije dozvoljen.
Ukoliko jedan korisnik spamuje samo, tema tje biti zatvorena na nedelju dana, a korisnik banovan. Ukoliko vishe od jednog korisnika spamuje, tema se trajno zatvara.
Nadam se da sam bio jasan.
:shock:
...)...plz!