Rebelde

Ako je to ''vas'' bio znak persiranja, nemoj mi persirati ( :lol: ). Bez obzira na to da li sam straiji od tebe ili ne, nema razloga za poshtovanjem te vrste u virtuelnom svetu, nebitno na kom stupnju hijerarhijske organizacije foruma sam. ;)
Kao shto rekoh, ima vishe vas koji spamujete, chestitate novu godinu jedni drugima i tako dalje. Andjela me smara sa privatnim porukama, a i dalje spamuje.
Ako ne primetjujete, govorite o besmislenim stvarima (kako je ko obuchen), ali u to ne ulazim. SPAM nije dozvoljen.
Ukoliko jedan korisnik spamuje samo, tema tje biti zatvorena na nedelju dana, a korisnik banovan. Ukoliko vishe od jednog korisnika spamuje, tema se trajno zatvara.
Nadam se da sam bio jasan.

Skidala sam neke slike i zapazila ovaj X na Annynoj slepoocnici !
Shta joj to znaci ?
-procitala sam na jednom 4umu da ona kao to zbog onih lutaka mrtvih sto voli znate li koje su to lutke...ako hocete postavicu slike lutaka

Ako je to ''vas'' bio znak persiranja, nemoj mi persirati ( :lol: ). Bez obzira na to da li sam straiji od tebe ili ne, nema razloga za poshtovanjem te vrste u virtuelnom svetu, nebitno na kom stupnju hijerarhijske organizacije foruma sam. ;)
Kao shto rekoh, ima vishe vas koji spamujete, chestitate novu godinu jedni drugima i tako dalje. Andjela me smara sa privatnim porukama, a i dalje spamuje.
Ako ne primetjujete, govorite o besmislenim stvarima (kako je ko obuchen), ali u to ne ulazim. SPAM nije dozvoljen.
Ukoliko jedan korisnik spamuje samo, tema tje biti zatvorena na nedelju dana, a korisnik banovan. Ukoliko vishe od jednog korisnika spamuje, tema se trajno zatvara.
Nadam se da sam bio jasan.
necu ti(vam)-salim se- persirati...
sasvim je jasno....
evo ja prikupljam informacije, i ovde postavljam....
a to za oblacenje....................pa sta drugo da pisemo????
:wink:

Shta joj to znaci ?
-procitala sam na jednom 4umu da ona kao to zbog onih lutaka mrtvih sto voli znate li koje su to lutke...ako hocete postavicu slike lutaka

Koje lutke?!
A zashto sve mora da ima neko znachenje.
kao ona zvezda na chelu je imala neko znachenje...
Mozda je eto,stavila kao...modni detalj... :lol:

@Ben_Adam

E ovo oko nove...ja zadnja chestitala...ako je bash zbog toga,da se posle ne zale obrisacu post.Ja ih ne brojim... ;)
A da nemogu,proshlo je 10 min :?

Koje lutke?!
A zashto sve mora da ima neko znachenje.
kao ona zvezda na chelu je imala neko znachenje...
Mozda je eto,stavila kao...modni detalj... :lol:

@Ben_Adam

E ovo oko nove...ja zadnja chestitala...ako je bash zbog toga,da se posle ne zale obrisacu post.Ja ih ne brojim... ;)
A da nemogu,proshlo je 10 min :?
oces da postavim slike???
tako su GADNE i STRASNE!!!!:lol: :-? :? :shock: :) :o :shock:

Shta joj to znaci ?

Takwu jednu lutku u sanduku je dobila od Dul i Mai za rodjendan...Ne znam zashto ih woli...:-?
Imam tu sliku gde su njih tri i Anny drzi lutku....:lol:8-)

mia i migel su tu nesto pricali i ona ga je zagrlila,alma je zabrinuta jer misli da je ovaj novi nastavnik pedofil,i oce da se zaposli u skoli,dijego je zvao robertu u stan i pitao je da li oce da zajedno budu predsednici,lola je dala santosu cokoladu,santos i lupe su se neasto gledali,ove glupave sol,pilar,rakel su vezbale za reviju,sol je rekla rakel da joj se svidja tomas,viko je zvala miu da dodje u skolu,mia je merila mielu temperaturu i ddosla je romina

Ma, nije problem, brisao bih ja da jeste, ali Andjela stvarno preteruje, rekoh vam. ;)
Verovatno te i ja sada smaram, ali moram da te nesto zamolim.....:oops:
da nama ne brises temu, zbog neke tamo, kojoj ne mozes da objasnis(ne zelim nikoga da uvredim:oops::!:...)...plz!:oops:
ako jos neko SPAMUJE, reci odmah, pa da prestane...:oops:
---->Znam, ja sada spamujem, al` sta ces......?:oops: :oops: :oops:

mia i migel su tu nesto pricali i ona ga je zagrlila,alma je zabrinuta jer misli da je ovaj novi nastavnik pedofil,i oce da se zaposli u skoli,dijego je zvao robertu u stan i pitao je da li oce da zajedno budu predsednici,lola je dala santosu cokoladu,santos i lupe su se neasto gledali,ove glupave sol,pilar,rakel su vezbale za reviju,sol je rekla rakel da joj se svidja tomas,viko je zvala miu da dodje u skolu,mia je merila mielu temperaturu i ddosla je romina

Tnx
P.S. Mrzim Rominu,krava:???:

ljudi meni kad je drugarica ispricala neki dan da je nasla ranije neke mexicke novine,i da su napisali da ce lik Roberte na kraju serije da umre...jer je ona trudna sa Memom i da je zbog toga napustila seriju...bla bla bla...ja nisam mogla da verujem...(mozda ste i culi)...ali to i onako nije tacno..samo tracevi i tracevi... i ti novinari me nerviraju uzasno... :twisted:

Danas sam na TVE gledala neku novogodisnju emisiju i bili su RBD!!!Pevali su Besame sin miedo,to sam gledala i bilo je extra,a posle i Inacanzable,to sam propustila....Ewo snuimci:
Pogledajte obavezno....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jel ima repriza?????????? 'ocu da gledam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Back