Rebelde

BeN_AdAmE!!!mogu li da te pitamneshto??zashto stalno brishesh moje poruke??najpre sa errewaya,zatim odawde(josh mi ih i menjash!!),pa sa prison-break-a...sa swih tema...a da ne pominjem onu prwu rebelde koju si TI otworio...swaki dan kad dodjem widim kako mi se broj poruka smanjuje,...stwarno nije fer sa twoje strane...i kladim se da bi i tebi smetalo kada bi neko dirao twoje poruke,brisao ih ili menjao!!!nije u redu...:?

daa,dijego je bash priwlachan,pogotowo kad naprawi onaj baby-face izraz lica...kao neko newinashce...uufff...bash je sladak...ali mi je djowani...pa,recimo samo da nije lep...:lol:...e a da blago tebi...sa drushtwom,a??;)e jel ti se swidja moja slika za ...paaaaaa...za...udji u korisnichki profil,pa ta slika...meni se any mnogo swidja kako je tu ispala...bash je swatka:D:)

daa,dijego je bash priwlachan,pogotowo kad naprawi onaj baby-face izraz lica...kao neko newinashce...uufff...bash je sladak...ali mi je djowani...pa,recimo samo da nije lep...:lol:...e a da blago tebi...sa drushtwom,a??;)e jel ti se swidja moja slika za ...paaaaaa...za...udji u korisnichki profil,pa ta slika...meni se any mnogo swidja kako je tu ispala...bash je swatka:D:)

Svidja mi se njena boja kose.:grin:
P.S. Idem sa drustvom,uskoro vas napustam...

pa zashto npr ne stawish santosowu sliku za awatar..ako nemash...paaaa,probaj na...probaj na:
santos(de Rebelde)imaginas,,,images..ili mozda Santos(of Rebelde) images...pa probay neshto:lol:...mozda i ne postoje te stranioce...pa smisli neshto,mako...ako mu znash ima mozesh sa njim da probash...;)

SVi otkidate na Miguela..
Meni on nije lep... :?
Derrick (Santos) je so,so,so,so sweet!
Imala sam ga kao avatar,ali promenih... =)

@Andjela

Ako ti Ben_Adam brishe/menja poruke znachi da neka pravila ne poshtujesh.Zapitaj se.
I nisam znala da pazljivo brojish u chuvash svoje postove...
Taj broj nije toliko bitan.
I da spamovanje je dozvoljeno jedino na Svashtari. ;)

SRECNA NOVA SVIMA! =)
Pozdrav!

ljudi svima sredna ng i zelim vam sve najlepse i najbolje u novoj godini...
zeleo bih iskreno da se izvinim onima koji imam njihov br(lea) a nisam cestitao a razlog je da me je mts mreza celu noc zezala...znaci jedva sam i poruke slao...zato vama iskreno izvinjenje i sve najlepse u novoj godini...zeli vam cika dale ;):D :********** a sad odo da se naspavam i odmorim posle lude noci jer sam malo pre stigao kuci...
molio bih d apost opstane neko vreme...tnx unapred...

pa nista onako bitno Dijego je proglasen za predsednika,i Hose je rekla Roberti da je to prevara i roberta je pocela da tuce dijega i onaj njen tata je uhvatio,i onda su roberta i njen tata razgovarali i ona je pocela da place i on je zagrlio tad je naisla alma i videla ih.mia je saznala da selina ima decka,migel je zvao skolu i predstavio se kao franko i rekao je alisiji da kaze mii da dodje kuci.ilda i alisija su otisle u neki klub.kraj je bio kao mii dolazi kuci i procita poruku od pitera na kojoj pise da je migel posluzi dao slobodan dan,onda mia odlazi u sobu i kad je usla zacudjeno je rekla "migel!"

pa nista onako bitno Dijego je proglasen za predsednika,i Hose je rekla Roberti da je to prevara i roberta je pocela da tuce dijega i onaj njen tata je uhvatio,i onda su roberta i njen tata razgovarali i ona je pocela da place i on je zagrlio tad je naisla alma i videla ih.mia je saznala da selina ima decka,migel je zvao skolu i predstavio se kao franko i rekao je alisiji da kaze mii da dodje kuci.ilda i alisija su otisle u neki klub.kraj je bio kao mii dolazi kuci i procita poruku od pitera na kojoj pise da je migel posluzi dao slobodan dan,onda mia odlazi u sobu i kad je usla zacudjeno je rekla "migel!"
bas me zanima zasto je tako reagovala...?
ne mogu da docekam novu epizodu.................:oops::lol::lol::lol::D;)

bas me zanima zasto je tako reagovala...?
ne mogu da docekam novu epizodu.................:oops::lol::lol::lol::D;)
ja mislim da ce ona sad njega da zatekne na krevetu i pitace ga sta mu je on ce reci da mu je lose i da ga boli glava i ona mu nece verovati i povucice ga sa kreveta i onda ce on sesti na ivicu kreveta i uhvatice se za glavu i onda ce mu mia skinuti majcu i on je pitada li ce ga ostaviti samog i ona kaze da ga nikad nece ostaviti samog i onda ce on nesto reci pa ce ga ona zagrliti i tako..................

Meni je on swudaaaaaaa sladak....
Moj Siky(simpatija) mnogo mnogo mnogoooooooooo lichi na njega.......WOoOW
A je l imate neku njegovu sliq VELIKU.....sa prelepim osmehom!

Back