Rebelde

6y1ugdz.jpg

8efqtu9.jpg

Ljudi srecna vam nova godina...
Ovako, ja nisam gledala tri dana Rebelde :cry: ali otprilike znam sta se desava :D Kako je Anaiche prelepa, bwate, ne mozes joj se nadiviti, a kad je dosla na modnu reviju wow i skinula kaput... Konza! Videla sam da tu ima nekoliko pitanja za mene, ali sam sve pozaboravljala, pa pitajte opet :D

Ljudi srecna vam nova godina...
Ovako, ja nisam gledala tri dana Rebelde :cry: ali otprilike znam sta se desava :D Kako je Anaiche prelepa, bwate, ne mozes joj se nadiviti, a kad je dosla na modnu reviju wow i skinula kaput... Konza! Videla sam da tu ima nekoliko pitanja za mene, ali sam sve pozaboravljala, pa pitajte opet :D
Caos,Lea,hvala-i tebi.....Extra ti je lokacija..xaxaxa...
Nego,sta je bilo danas u Rebelde???Nisam gledala...A i nema repriza-nego Majstor Bob....:evil:.....

Roberta je pristala da bude predsednica,kad je diego pitao...migel je uspeo uci u skolu i pricao je sa miom i uhvatio ih gaston....roberta je krisom isekla odelo koje treba da obuce rakel,sol i pilar i sutra one izlaze na pistu.............

A da vi malo o'ladite sa tim slichicama? Postoje korisnici sa dial-up konekcijama za koj je ovo smrt, a pritop opteretjujete server.
Pochetju da brishem postove u kojima ostavljate slichice koje nemaju veliku funkciju.

Back