Rebelde

Ne zna se tacan datum..Na rbd oficijalnim sajtovima pise da je 30.8. na nekim da je 7 oktobra.A kod nas 7.9.2008...
Ako bude bilo 7.9. onda ce da bude u 20:30 :)
Imaju vec da se naruce karte.I da se kupe...Prepricacu otmicu...Danas ionako imam dosta da pisem..Pa cu i ovo... :)

da vas pitam za misljenje, posto ne mogu da se odlucim...-da li je bolje uzeti one karte koje kostaju 2.200 ili one od 2.700 din....stavrno ne mogu da se odlucim :think:, ali ove su skuplje verovatno sa razlogom,:worth:..pliZZzz

djovani mi je sve lepsi i zgodniji u seriji, jos kako je crn-Konstatovala sam da od svih boja u koje se farbao do sada, ova mu je definitivno najbolja....:super:
e kako li ce mija na kraju oprostiti migelu.....jadna....-sabrinu treba lincovati:twisted:

primetila sam da je cela serija malo neozbiljna, nemoguce da se jedna tako prestizna skola, gde idu najbogatija deca u drzavi, tako istice....sve je neozbiljno, primaju profesore koji padnu sa neba, pa ovo paskvalovo zajebavanje....nisu lepo prikazali....:dash:

Je l' mozda zna neko kada ce izaci RBD special (da znam da ustanem
u 6 ujutru da bih kupila 10 primeraka)???

P.S. gde su stari clanovi 4uma :think: :?: :?: :?:

Ma ovde je postalo bas boring... Jos tako kad dodjem i vidim tako neke gluposti...:dash: Ni ne dolazi mi se...
Znaci, koncert je zagarantovan, grupa ce se raspasti, ali nije im poslednji koncert u BG-u, nego ce jos izdati poslednji, oprostajni cd, i snimiti film, ali to je tek u 2009. tako da ima jos dosta da uzivamo u njima, i hvala Bogu imamo sansu da ih vidimo...
Ja sam kupila vip gold :super: :D

@Nina, Miro, Saro, Dale, Taco, Jeco, Natasha, Slatka Mala, Mary, Joko i svi ostali stari clanovi (ja se izvinjavam ako sam nekoga izostavila) da li vazi nas dogovor za vidjenje? Ja bih stvarno volela sve da vas upoznam, u ime onih nasih 500stranica, jer svi ste mi dragi, i cudno je bez onog visenja po 4umu ceo dan i noc :D

da vas pitam za misljenje, posto ne mogu da se odlucim...-da li je bolje uzeti one karte koje kostaju 2.200 ili one od 2.700 din....stavrno ne mogu da se odlucim :think:, ali ove su skuplje verovatno sa razlogom,:worth:..pliZZzz

Parter je s*anje... Tribine I kategorije su bolje, te od 2,700... samo ako si malo levo ili desno od scene, ali u svakom slucaju bolje je od partera... Kad sam bila na Rihanni, prevo sam bila u parteru i nista nisam videla, samo sam se gusila, a kad su pustili an tribine, ja sam otisla i sve sam super videla...

@Nina, Miro, Saro, Dale, Taco, Jeco, Natasha, Slatka Mala, Mary, Joko i svi ostali stari clanovi (ja se izvinjavam ako sam nekoga izostavila) da li vazi nas dogovor za vidjenje? Ja bih stvarno volela sve da vas upoznam, u ime onih nasih 500stranica, jer svi ste mi dragi, i cudno je bez onog visenja po 4umu ceo dan i noc :D

Mene si wec upoznala,prowela si skoro 2 dana samnom,shta hocesh wishe?:lol: Shalim se narawno...;) Nadam se da ce swi ici na koncert i da cemo se upoznati kao shto smo se dogowarali...

Back