Rebelde

Zar ne mislite da je previse foruma o Rebelde?
Svaki fan ima svoj forum.
Zar ne bi bilo lepse kada bi se svi udruzili i napravili jedan BIG forum?

I mene jako nerviraju Havijer i Sabrina.

*** kako je ruzna ona sabrina-nisu mogli ruzniju da nadju:nono:

e a tacno sam znala da nisu spavali zajedno, da je to sabrina samo izmislila, jer prosto nisam mogla da verujem kada sam gledala tu scenu, kada se migel napio i legose i .....ufff sto mi drago!!

:bye:

ljudi najlepsi decko u celoj seriji je definitivno santos-decko je mnogo lep!!mnooogo!!!:worth:
jel moze neko da mi kaze kako se on zove-ja ne mogu da provalim:lol:

e a da ne spominjem opet, ali djovani je mnogo lep sa onom bojom kose, jos onako crn, to mu je definitivno najbolja boja!:klap:

ljudi najlepsi decko u celoj seriji je definitivno santos-decko je mnogo lep!!mnooogo!!!:worth:
jel moze neko da mi kaze kako se on zove-ja ne mogu da provalim:lol:

e a da ne spominjem opet, ali djovani je mnogo lep sa onom bojom kose, jos onako crn, to mu je definitivno najbolja boja!:klap:

Pa dobro,Santos,pa onda Teo.....mmmmmmmmmmm....:heart::heart::heart:
Ma swatki su svi....
Jooooooj kakko je bila lepa epizoda danas....:rolleyes:

joj u pravu si i teo, ali na drugom mestu!!

zasto na ovoj temi niko ne komentarise seriju, dogadjaje.........sta se desava ovde??!! svi svratite povremeno (jednom u nedelju dana) i to da pitate nesto, ili neka glupost....pa stvarno, sada kada smo uspeli, kada rbd dolazi u srbiju svi se povlacite...ajde sto ne komentarisemo seriju tu vec znamo sta ce biti, ali grupa, pesme, nastupi, jel zna neko jos neke dodatne zanimljivosti o koncertu, grupi?..................nemam reci..........:thumbdown::confused:

santos se zove derrick james-pa to sigurno nije spansko ime!! izlazio je sa anahi! kako je sladak i kako je malo cudan bez alajnera.....:heart::heart::heart:

Prilozi

• 635.jpg
    635.jpg
    27 KB · Pregleda: 3
  • santos y mia.jpg
    santos y mia.jpg
    59 KB · Pregleda: 0
  • santos16iw7ob5zo.jpg
    santos16iw7ob5zo.jpg
    28,9 KB · Pregleda: 2
  • santos78tj9og7le.jpg
    santos78tj9og7le.jpg