Rebelde

ha ha kako je divno ovo
Koji BRAVO Specijal biste voleli da vidite na kioscima?

Rock Specijal
1%
RBD Specijal
48.8%
Hiphop Specijal
0.5%
EXIT Specijal
0.1%
HSM Specijal
0.8%
Tokio Hotel Specijal
48.8%

Moze li neko da mi preprica scenu na bazenu sa Dijegom i Robertom, cini mi se da je on upao u bazen....Nisam gledala tu epizodu, pa ne znam sta se dogodilo.....I zasto je on nju onda kidnapovao i drzao u stanu?????

Ja cu da ti kazem...
Za bazen....
To je bila 2. sezona.Za vreme izbora za predsednika parlamenta u Elit Way School.Tad je bila Dijegova zurka...Svi su bili...I Roberta.Posle nekog vremena Dijego je sam otisao do bazena,onda je Roberta primetila da ga nema,pa je pitala Lupe i Hose gde je.Onda su one rekla\e da su ga videle kako je otisao do bazena.Onda je Roberta otisla do bazena i videla Dijega da je pijan..Stojala je kod vrata,onda je Dijego ustao i otisao do nekog stola pored bazena...Da si video/la tu scenu kad se srusio u vodu,ja sam se prepala...I Robetra je...On je upao i onda je Roberta vrisnula i skocila po njega u vodu...Onda ga je izvuka.On je bio bez svesti,pa mu je dala vestacko disanje..Ahhhh to je bila lepa scena...Pa se Dijego probudio.Onda ga je ona poigla...Onda su pricali.On je rekao da i da umro koga bi bilo briga...Nema pravih drugova(to je rekao zato sto ga je tomas ostavio,nije hteo da bude u njegovoj kampanji,a djovani mu je krao pare),pa je rekao da ili nema roditelje ili da ga roditelji ne vole(to nije potrebno objasnjavati) i da ima samo nju...Onda je roberta rekla da lupa i da je pijan...Pa je on rekao da je istina i da li hoce ponovo da bude sa njim.Ona je rekla da je pijan i da prestane da lupa gluposti...
Posle mu je ona susila garderobu i kad je krenula nazad na zurku on je kao rekoa da treba da joj se zahvali...Da si samo video kako joj se priblizio...Ona je to sol videla...Nista nije uradila...Samo je posle rekla roberti da ostavi dijega...I da se vratim na temu.Kad joj se on priblizio dosao je Djovani i Roberta je otisla....

Jos se nezna da li ce biti koncert.Do 2. marta treba da se skupi 2000 potpisa za njihov dolazak.Ako zelis da dodju posalji mi pp sa tvojim IMENOM,PREZIMENOM,DATUMOM RODJENJA I SIFROM OD CETIRI SLOVA:);)Ako niste culi ovo je ZADNJA TURNEJA RBD-a,izdace jos jedan CD na Engleskom i KRAJ!AKO NE SKUPIMO 2000 POTPISA MOZEMO SE ZAUVEK OPROSTITI OD RBD-a!!!!!!!:neutral::neutral::!::-(:-(

KAKO TO KRAJ????!!!!:confused::shock:

ovako...
@marko094 ne brini secam se :) i uskoro ces da dobijes... :):):) sad je pocela sakola pa mogu... :)
@momcilo99 mozes ako znas da skines sa you tube...ili po forumima da nadjes....
@***slatka mala*** na nasu srecu ce da dodju...Ali koliko sam ja upucena ovo je zadnja turneja,treba da snime jos jedan album na engleskom i da snime film i kraj...Ali to ce biti za otprilike godinu dve... :( :)

pisalo i u nekim casopisima u prolazu video ja...

Da,u Tv novelama.Ali njima ne treba verovati.To sto oni pisu je glupost.A i novine pocinju da budu uzasno dosadne,glupe,nema sta pametno da se procita.Sve nesto ja sam gej,on je gej,ona ima celulit....Glupost opste narodna....Jedina dobra stvar je sto kad se RBD raspadne necu morati da kupujem Tvn....

Nema veze,gledala sam danas :) reprizu,nisam otisla u skolu... :):):)
a danas cu da prepricam kidnapovanje i novu godinu....to je neko pre rekao da prepricam,ali je nisam stigla,tako da cu sad... :)
informacija za one koji su regovani na myspace,verovatno znate,ali evo i ja da kazem :)
Ucker,Anahi i Poncho imaju profil.Ja znam samo za njih...Da li zna neko da li ima jos neki clan RBD-a profil?

Back