Rebelde

Cao ja sam nova ovde gledala sam seriju rbd la familia super je mnogo mi se svidja jer je smesna radi se o tome kao oni zive u nekoj kuci zajedno may je fanatik za gatanje i tako to poncho ima devojku po imenu fabiola glumica ja ta koja mu je i stvarno bila devoljka ona claudija ucker i dul stalno izlaze sa nekim partnerima a u stvarnosti se kao vole a chris je totalno lud

a jel znas na kom kanalu ima da se gleda??
ljudi kad je zavrseno snimanje-koliko epizoda ima??

a jel znas na kom kanalu ima da se gleda??
ljudi kad je zavrseno snimanje-koliko epizoda ima??

Ja sam gledala na internetu postavicu ti link ima ukupno 13 epizoda
cini mi se da je jos prosle godine zavrseno snimanje

Ovo je prvi deo prve epizode

P.S u prvoj epizodi se radi o tome kako hoce da prestanu da se ljube na koncertima
Cula sam da ce ove godine da snime drugu sezonu!!
POz ;)

Serija je ima 13 epizoda kolko znam vec su je prosle godine snimili a ove godine bi trebali da snime drugu sezonu ja sam gledala na youtube evo prvi deo prve epizode u kojoj se radi o tome da zele da prestanu da se ljube na koncertima

Da videla sam ga ranije i svidja mi se :D obozavam frizure maite i anahi :p:heart:

a kako vam se svidja pocetak 3. sezone????

Da super su im frizure ali mi se poncho vise svidja sa kratkom kosom a ucker sa duzom!!

Trece sezona je zanimljiva najvise mis se svidjaju prva i treca druga je pomalo dosadna

P.S Izvinjavam se zbog mojih nepotrebnih poruka nadam se da se ne ljutite jer sam nova:?: :-)

Serija je ima 13 epizoda kolko znam vec su je prosle godine snimili a ove godine bi trebali da snime drugu sezonu ja sam gledala na youtube evo prvi deo prve epizode u kojoj se radi o tome da zele da prestanu da se ljube na koncertima

a ta serija kao pokazuje njihov stvaran zivot? znam da ima na You Tube-u, tako sam i saznala, ali sam mislila da ako neko zna da li ima ne nekom kanalu jer me nervira da ovde gledam, bez prevoda i stalno prekida...

P.S.jel zna neko tacno koliko epizoda ima serija (rebelde)?

a ta serija kao pokazuje njihov stvaran zivot? znam da ima na You Tube-u, tako sam i saznala, ali sam mislila da ako neko zna da li ima ne nekom kanalu jer me nervira da ovde gledam, bez prevoda i stalno prekida...

P.S.jel zna neko tacno koliko epizoda ima serija (rebelde)?

serija prikazuje nesto sto ima slicnosti sa stvarnoscu a naprimer te veze anahi i poncho i dul i ucker to nije stvarnost ali su tako snimili jer fanovi to vole da video zbog serije rebelde :)
u meksiku je bilo na televiziji na nekom cini mi se privatnom kanalu po imenu sky inace kolko ja znam nisu pokazivali u ostalim zemljama ali moguce da ce poceti

cini mi se da serija rebelde ima 440 epizoda ;)

Ae recite sta ce se jos desiti u trecoj sezoni.....Please.....

Mijina mama ce da se pojavi takodje robertin otac (reverte)
Gaston ce umreti! roco i vico i tomas i pilar ce da se smuvaju celina ce zatrudneti
mia i miguel ce raskinuti zbog jedne sabrine
miguel ce da padne u komu
alma i franco ce se vencati i usvojiti luhan
pojavi ce se javier polubrat diega
prikazace mali deo koncerta u montereju svi ce da odu na nesto kao ekskurziju
na karju ce sve biti dobro

Back