Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ni meni vecina ne daje da kuntam...recimo danas ja znaci spava mi se uzasno na mati imali 2 casa i vidi nastavnica da dremam i kaze aj ti riki pred tablu da se razbdis malo a ja covece ne znam gde se nalazim i jedva uradio uz pomoc naravno...i posle zadnji cas oete(osnove elktrotehnike) i ja kuntam naravno i sad imamo mi posle dopunsku i ja jedva cekam da zvoni da idem i dodje meni drug i kaze aj brate ostani...a ja jedva gledam i kazem mu mogu da ostanem al ko da nisam tu isto ce mi biti dal ostao il otisao...

Je l` ti to nadimak?:DA kako se ti zowesh?:-?;)
Mene profesorica nemachkog zowe Nina,ostali Nikolina ili Kovachewicka(uf,shto mrzim kad me tako zowu:evil:)....

@Lea ima josh jedna dobra pesma od Erosa,zowe se Ti Vorrei Rivivere:D

hehe dale i riki su mi jedni od mnogobrojnih nadimaka kao sto su rista,rile,daki,maki,bule,buki...a pravo ime mi je Damjan nekad me zovu i po imenu a nastavnik oetea me zove risticu(tako se prezivam)...
hardy:pa cirkam nekad...ali ne mnogo jer ne smem zbog zdravstvenih tegoba...

hehe dale i riki su mi jedni od mnogobrojnih nadimaka kao sto su rista,rile,daki,maki,bule,buki...a pravo ime mi je Damjan nekad me zovu i po imenu a nastavnik oetea me zove risticu(tako se prezivam)...
hardy:pa cirkam nekad...ali ne mnogo jer ne smem zbog zdravstvenih tegoba...
:lol:lepo ime:lol:
a i nadimci...
eee Risto,Risto...xe,xe....salim se...ja te zovem: Dale, cika Dale.....:lol:

Eeeee, pa ja sam imala Nikolinu Kovacevic u razredu :D:D:D

Pa shta cesh kad smo popularne:lol::lol:Shalim se,narawno:D
Kad sam jednom bila u bolnici bila je i neka klinka,isto se zowe Nikolina Kovacevic:

E a za Novu godinu idem kod drugarice,u NS,prawi ona zurku kuci,bice drushtwo iz razreda(par nas)i njeno drushtwo iz osnowne....Ochekujem doooobar party i loodowanje do zore...:D:D:DSamo se nadam da necemo biti prinudjeni da menjamo planowe:D;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back