Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao, Nina, obozavam te! Hvala ti krsa, od srca, spasila si me :D Je l' znas pesmu Perdono od Tiziana :D ? Ja je obozavam, i na spanskom je zakoooon!

Ma nema na chemu;)Da,znam pesmu Perdono...Zbog te pesme mi se prwo swideo Tiziano,bash ima mocan glas:DImam samo dwe njegowe pesme na kompu:(Perdono(na shpanskom) i Xverso(koju u zadnje wreme chesto slusham):D

Blago tebi, kod nas nema knjavanja, mozes blejiti, ali ako te uhvati da ne slusas, odmah letis napolje... Jako me nervira ova nasa ruzna skola...

ni meni vecina ne daje da kuntam...recimo danas ja znaci spava mi se uzasno na mati imali 2 casa i vidi nastavnica da dremam i kaze aj ti riki pred tablu da se razbdis malo a ja covece ne znam gde se nalazim i jedva uradio uz pomoc naravno...i posle zadnji cas oete(osnove elktrotehnike) i ja kuntam naravno i sad imamo mi posle dopunsku i ja jedva cekam da zvoni da idem i dodje meni drug i kaze aj brate ostani...a ja jedva gledam i kazem mu mogu da ostanem al ko da nisam tu isto ce mi biti dal ostao il otisao...

tih kakva skola.....blago tebi..samo cooliras!kod mena kako na kom casu kod nekih bukvalno zaspim a kod nekih .....:roll:!!!!!!

ma ja kuliram jer tako jednostavno nikom ne smetam imam razlog i to dobar...isto i za spavanje...jednostavno moja skola nije ni zasta drugo nego za 3 osnovne stvari kuliranje bleja i spavanje...i prolazis najbolje...mislim sta ja tu ancasu da filozofiram nesto k.enjam....mogu al me mrzi ne mogu da zamaram mozak s tim...i za ocene isto ako me mrzi da odgovaram za vecu bole me uvo nek mi da 2 a ne 3...tako je isto i moj buraz...

ni meni vecina ne daje da kuntam...recimo danas ja znaci spava mi se uzasno na mati imali 2 casa i vidi nastavnica da dremam i kaze aj ti riki pred tablu da se razbdis malo a ja covece ne znam gde se nalazim i jedva uradio uz pomoc naravno...i posle zadnji cas oete(osnove elktrotehnike) i ja kuntam naravno i sad imamo mi posle dopunsku i ja jedva cekam da zvoni da idem i dodje meni drug i kaze aj brate ostani...a ja jedva gledam i kazem mu mogu da ostanem al ko da nisam tu isto ce mi biti dal ostao il otisao...

C c c c c, ne mozes se posteno ni naspavati u skoli xD :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back