taca96
Primećen član
- Poruka
- 735
kako ne moze??????koja glupost....![]()

ja mogu.....
...ako mislimo na isto.......:smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ne moze??????koja glupost....![]()
Jao, Nina, obozavam te! Hvala ti krsa, od srca, spasila si meJe l' znas pesmu Perdono od Tiziana
? Ja je obozavam, i na spanskom je zakoooon!
ma preumoran sam...skroz iscrpljen i neodmoran odem u skolu...makar ce sutra biti extra...imam informatiku i srpski tu ce spavanje i bleja...
kako ne moze??????
ja mogu.....
...ako mislimo na isto.......:smile:
Blago tebi, kod nas nema knjavanja, mozes blejiti, ali ako te uhvati da ne slusas, odmah letis napolje... Jako me nervira ova nasa ruzna skola...
kapiram........ja stvarno ne znam kako......kod mene moze.............:? :-?:???:moze slika na ekranu,ali slika gde je meni ne moze da bude...kapiras????
Ma nema na chemuDa,znam pesmu Perdono...Zbog te pesme mi se prwo swideo Tiziano,bash ima mocan glas
Imam samo dwe njegowe pesme na kompu
Perdono(na shpanskom) i Xverso(koju u zadnje wreme chesto slusham)
![]()
kapiram........ja stvarno ne znam kako......kod mene moze.............:? :-?:???:
tih kakva skola.....blago tebi..samo cooliras!kod mena kako na kom casu kod nekih bukvalno zaspim a kod nekih .....!!!!!!
ni meni vecina ne daje da kuntam...recimo danas ja znaci spava mi se uzasno na mati imali 2 casa i vidi nastavnica da dremam i kaze aj ti riki pred tablu da se razbdis malo a ja covece ne znam gde se nalazim i jedva uradio uz pomoc naravno...i posle zadnji cas oete(osnove elktrotehnike) i ja kuntam naravno i sad imamo mi posle dopunsku i ja jedva cekam da zvoni da idem i dodje meni drug i kaze aj brate ostani...a ja jedva gledam i kazem mu mogu da ostanem al ko da nisam tu isto ce mi biti dal ostao il otisao...
e idem ja pozZ kisS!!!!!!!!
daa i u telefonu????
C c c c c, ne mozes se posteno ni naspavati u skoli xD![]()
KISSSSY!;-)e idem ja pozZ kisS!!!!!!!!
Ja sam mislila da Perdono peva Eros, jer mi pise Lala izvodjac xD C c c c, kakve to pesme slusas xD
A shta cu kad je dobra pesma![]()
KISSSSY!;-)
Au, jeste, extra jeLjudi, sta cete za Novu ?
Pozz Jeff... Nema potrebe za velikim slovima, hvala Bogu jos uvek dobro vidimo...
JA SE Ujutru vracam kuci na taj dan!!!
a uvece mislim da rokam sa dddddrustvom