Slatka *mala*
Primećen član
- Poruka
- 851
Zato sam i stavila "" na malkice![]()
Ti 92.?
Izvini sto te opet pitam,ali uvek zaboravim,ako si mi vec rekla,a sigurno jesi>>>

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sam i stavila "" na malkice![]()
ja iz Panceva...tu smo negde....Slatka *mala*, odakle si ti...???[/QUO
Novi Sad...Bulevarxe...
ja iz Panceva...tu smo negde....xe...
Pa ......da;-)
jedva cekam leto....ne mogu da podnesem kada se vracam uvece iz skole smrzem se kao p*****
kako hocete...ali ako hocemo daorganizujemo javite mi ranije...vec me je drug pitao da idem kod njega...mozda me jos neko...da bih mogao da se organizujem...
pricaj srpski da te ceo svet razume hehe![]()
@Slatka Mala, da, jesam, 92'....
@Dale, ja ne bih mogla doci stvarno... Ovo je vec dogovoreno za Kulu... Sve smo organizovali, samo jos da dodje 31.Mada cemo sestra i ja ranije otici
![]()
Jos je bolje nego sto ja kazem
Ne moze se opisati kako bude dobro, znas kad ja odvalim uz narodnjake i nista mi ne smeta, pa ni Cecu da pustaju, a svi znaju da je ne podnosim...
Vid' stoku, ne bi nas ni ponudila sendvichima
![]()
Salim se, prijatno
Ja jedem pirinac u mleku, ju, ove dve nedelje sam se najela pirinca u mleku, vise nego icega xD
e ljudi dal znate kako se zove pesma od black nesto ide everything roses tako nesto...
@ Slatka Mala, ame, ne znam sta cu josSmislicu nesto crazy, veoma sam kreativna
![]()
@Nikolina, sad cu ti poslati moju kucnu adresu xD Neka salje preporuceno, brze ce stici xD Nego, aj mi posalji na pp tvoj br. moba![]()
Upisana si kao Nina Zvoncica![]()