nikolina90
Aktivan član
- Poruka
- 1.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:|Caos caosJe l' znate neke dobre pesme na italijanskom, a da nije Perdono od Tiziana Ferra, i znam da Eros ima extra pesme, ali ne znam tacno koje, pa ako znate...
?
:? :?Zdravo drustvoVidim ima vas dosta online
![]()
caos NIKOL,LEA,MARY,DALE.........!!!!!!!!!!!!!!
jel` imate neku dobruuuu sliku od Dul, ili Anny, da napravim temu.....e nasla sam temu od dulse....he,he

jel` imate neku dobruuuu sliku od Dul, ili Anny, da napravim temu.....
--ono, kada udjete u meni--![]()
ee lea samo napred za break...cika dale je uz tebe...![]()
Caos caosJe l' znate neke dobre pesme na italijanskom, a da nije Perdono od Tiziana Ferra, i znam da Eros ima extra pesme, ali ne znam tacno koje, pa ako znate...
?
Ee hvalaNisam ni sumnjala u tebe
![]()
Pa sta mi radis Nina, corason?
MARY,~~~~~~~~eto....odes na THEME MAKER, i kada sve napravis, ides na DOWNLOAD, i onda CREATING THEME(ne znam kako pise, tako-nekako).....DOWNLOAD TO PC, i gotovo.....Pa ides na onaj sajt i tamo imas Theme Maker i eto![]()
MARY,~~~~~~~~eto....odes na THEME MAKER, i kada sve napravis, ides na DOWNLOAD, i onda CREATING THEME(ne znam kako pise, tako-nekako).....DOWNLOAD TO PC, i gotovo.....
si razumela????nisam bas dobra u objasnjavanju....xe,xe:smile:
znam nego ja to za svaki slucaj...
uhhh nisam uopste dobro...

E jbg... Kod nas nisu ni bili skraceniEwo,honey,odmaram,cooliram,gledam utakmicu8-)Dwa dana nisam ishla u shkolu pa sam se skroz opustila
Od sutra wishe nema shtrajka tj. skracenih chasowa:-(:-(
Shta ti radish?![]()

Sta je bilo, duso?![]()
ma znam ja to...ali neznam kako da postavim sliku za meni????
Jbg...ma preumoran sam...skroz iscrpljen i neodmoran odem u skolu...makar ce sutra biti extra...imam informatiku i srpski tu ce spavanje i bleja...
koja glupost....Ne moze...Jbg...

koja glupost....![]()