Slatka *mala*
Primećen član
- Poruka
- 851
Dobar ti je awatar![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar ti je awatar![]()
Pa shta cesh kad smo popularneShalim se,narawno
Kad sam jednom bila u bolnici bila je i neka klinka,isto se zowe Nikolina Kovacevic:
E a za Novu godinu idem kod drugarice,u NS,prawi ona zurku kuci,bice drushtwo iz razreda(par nas)i njeno drushtwo iz osnowne....Ochekujem doooobar party i loodowanje do zore...Samo se nadam da necemo biti prinudjeni da menjamo planowe
![]()
pa aj ako ti tako kazes...pa znas da ja nikad ne sumnjam u teta leu...![]()
Slatka *mala*, odakle si ti...???Koliko nas ima iz Vojvodine? Na ovoj themi?
Pa lepooo...ja planiram da se malkice napijem...hehehe
shalim se,u stvari nikad se ne zna!!
Moja frendica ide cesto u Kulu...
Koliko nas ima iz Vojvodine? Na ovoj themi?
Pa lepooo...ja planiram da se malkice napijem...hehehe
shalim se,u stvari nikad se ne zna!!
Moja frendica ide cesto u Kulu...
Pa lepoJa idem u Kulu, tamo su najjace zurke, kod drugarice kuci pravimo zuraju, skupljamo lovu za pice ovo ono, tamo uvek extra frajeri, super devojke, znaci svaki put bude extra, a osecam da ce ovoga puta biti najbolje
![]()
jbt isto i kod mene...znaci svi idu u svoj kraj i slave i to...posto nas je malo iz bga...a i ti sto su iz bga tesko da ce da organizuju nesto...i da nesto organizuju malo ce doci...glupo...ma idem ja bre kod babe i buraza jbt da slavim kad niko nece da organizuje sta me briga...e nesto mi pade na pamet jes suludo al jbg...da mi sa foruma nesto organizujemo...a..??hehehe
jbt isto i kod mene...znaci svi idu u svoj kraj i slave i to...posto nas je malo iz bga...a i ti sto su iz bga tesko da ce da organizuju nesto...i da nesto organizuju malo ce doci...glupo...ma idem ja bre kod babe i buraza jbt da slavim kad niko nece da organizuje sta me briga...e nesto mi pade na pamet jes suludo al jbg...da mi sa foruma nesto organizujemo...a..??hehehe
Nije suludo, extra je ideja, ali da smo se ranije setili, jer znas da sam u skripcu s lovom... Jbg, bas bi bilo dobro![]()
Cool!Ako je tako kako ti kazesh extra prowod ti je zagarantowan!!
E idem ja malo da jedem,brat naprawio tople sendicheJes` da je kasno za jelo,al` ne mogu da odolim
Dolazim za 10 min.
![]()
To bi bilo sooper ali ne znam gde bi mogli da se nadjemo i ko bi doshao:-?
Slatka *mala*, odakle si ti...???[/QUO
Novi Sad...Bulevar
Jos je bolje nego sto ja kazem
Ne moze se opisati kako bude dobro, znas kad ja odvalim uz narodnjake i nista mi ne smeta, pa ni Cecu da pustaju, a svi znaju da je ne podnosim...
Vid' stoku, ne bi nas ni ponudila sendvichima
![]()
Salim se, prijatno
Ja jedem pirinac u mleku, ju, ove dve nedelje sam se najela pirinca u mleku, vise nego icega xD
Malkice....heheheh
Zasto da ne...
Hm.... Ovako bolje zvuci :
"Malkice"....heheheh
Zasto da ne...
![]()
Ma sta MALKICE
Malooo viseeeeeeeee:wink:
Jednom je 2008.
Zato sam i stavila "" na malkice![]()