Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu taj pirsing da stavim ili u sedmom ili u osmom razredu.
A Joka i ja ocemo SAME da izvucemo crvene pramenove,
e kad bi bilo.............

Ja imam pirsing u nosu, jos od prosle godine od septembra, a u cetvrtom razredu sam imala crvene siske, zatim pramenove, pa crne pramenove, pa opet crvene, pa sam se ofarbala u tamno smedje(bila sam plava) i ofarbala krajeve u plavo i tad sam imala friz kao Anahi :D Pa se sad vracam u plavo, ali nikako da mi uspe, sad sam rdjokosa(ne znam ni samam kako), a kad se vratim u plavo, onda cu izvuci koji rozi pramen :D:D:D A planiram da busim jezik ili pupak... :D:D:D

Ja imam pirsing u nosu, jos od prosle godine od septembra, a u cetvrtom razredu sam imala crvene siske, zatim pramenove, pa crne pramenove, pa opet crvene, pa sam se ofarbala u tamno smedje(bila sam plava) i ofarbala krajeve u plavo i tad sam imala friz kao Anahi :D Pa se sad vracam u plavo, ali nikako da mi uspe, sad sam rdjokosa(ne znam ni samam kako), a kad se vratim u plavo, onda cu izvuci koji rozi pramen :D:D:D A planiram da busim jezik ili pupak... :D:D:D

Za pirsing znam,videla sam ga na onoj tvojoj slici.
Covece,ti si promenila toliko frizura:shock::shock:
Ne volim Anahi nesto posebno,ali mi se mnogo svidja onaj njen friz sa plavim krajevima...
Nije ti losa ideja sa roze pramenovima.
Ja se dvoumim da li da se osisam na paz,ili da ofarbam krajeve...

E Lea jel mozes da postavis neku sliku sa tvoje mature,neku na kojoj ti oci nisu crvene.
Pomalo me podsecas na Anahi.
Ako su ti na svim slikama oci crvene onda postavi neku na kojoj najvise podsecas na Anahi.
PORFAAAA

Lea ti si bas promenila dosta frizura!Nego super ti je ideja sa roze pramenovima...E da da li je neko cuo da RBD trazi 7. clana grupe?Sta biste radili da vas prime?

evo slikice

Prilozi

• animationryd5ds.gif
    animationryd5ds.gif
    80,6 KB · Pregleda: 5
tnx!o sni ima da joj neki bolesnici prete smrcu!ima poster od Dulse i Ukera,skrivena strast dulse-skuplja figurica vila,njihov autobus-kuca u kome spavaju kad su na turneji!!!!!!!!
HVALA sto si rekla...:shock:kome prete?ANNY???:evil::evil:
Umrecu ako joj se nesto desi.....AAAAA.....:evil::evil:
~moracu da kupim~
KISS...:-D

Za pirsing znam,videla sam ga na onoj tvojoj slici.
Covece,ti si promenila toliko frizura:shock::shock:
Ne volim Anahi nesto posebno,ali mi se mnogo svidja onaj njen friz sa plavim krajevima...
Nije ti losa ideja sa roze pramenovima.
Ja se dvoumim da li da se osisam na paz,ili da ofarbam krajeve...

Hehe, jesam, svaka frizura mi brzo dosadi... Sad vec neko vreme imam paz ( jedan kraj duzi od drugog) kao Rihanna i imacu ga dok god ponovo ne budem plavusa :D Ideju sa rozim pramenovima sam uzela od Avril, a cak razmisljam da se ofarbam kao Erika u Koraku :D

E Lea jel mozes da postavis neku sliku sa tvoje mature,neku na kojoj ti oci nisu crvene.
Pomalo me podsecas na Anahi.
Ako su ti na svim slikama oci crvene onda postavi neku na kojoj najvise podsecas na Anahi.
PORFAAAA

Na svim slikama sa mature su mi oci crvene, cak i na fotografiji... Ako ti je od neke pomoci, imam skoro crne krupne oci, i njih mnogo ljudi voli, ne znam zasto ali vole moje oci :D Valjda jer su stalno srecne :D:D:D A to za Anahi, hvala ti mnogo, meni je to najlepsi kompliment kad mi kazu da licim na Anahi, jedna drugarica iz razreda isto tako misli, a opet jedan drug mi je rekao da licim na Robertu... Evo ti ovaj clip, sto sam licno ja pravila, pa tu imas moje slike i moje sestre u milion izdanja :D

Lea ti si bas promenila dosta frizura!Nego super ti je ideja sa roze pramenovima...E da da li je neko cuo da RBD trazi 7. clana grupe?Sta biste radili da vas prime?

Hehe, hvala :D Ali kao sto rekoh, ideju sam ukrala od Avril :D A da me prime u grupu, ameeeee ja bih umrla... Ali to nije istina, oni su trazili samo jednog clana koji ne bi bio clan grupe, nego bi ga valjda vodili na turneju sa njima... E sad, izgleda da su tosve bile prazne price...

e ljudi stavila sam pirsing!!!!!!!!uf al boli!ali nema veze EXTRA JE!!!!!!!:grin::grin::grin:

Kako te boli? Mene uopste nije bolelo, samo sam imala osecaj da mi je nesto sltelo na nos, pa sam se dosta puta zeznula i kao da sklonim to sa nosa i onda povucem pirsing, e to je bolelo :D:D:D Ali sad ni ne osetim da ga imam... Jednom sam se samo probudila i nije ga bilo, a skontala sam tek u skoli...

Kako te boli? Mene uopste nije bolelo, samo sam imala osecaj da mi je nesto sltelo na nos, pa sam se dosta puta zeznula i kao da sklonim to sa nosa i onda povucem pirsing, e to je bolelo :D:D:D Ali sad ni ne osetim da ga imam... Jednom sam se samo probudila i nije ga bilo, a skontala sam tek u skoli...
e pa sad je proslo!bolelo me jedno sat,sat i po kako sam stavila a posle nista!!!:D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back