Mary555
Zainteresovan član
- Poruka
- 480
e odo i ja da ucim engleski!!!!!!!!!!Pa zar nisi kupila tv novele i procitala u epizodama kako je Sol Diega varala sa Rocom?
Da imam ovaj casopis 99% bih iscepala naslovnu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e odo i ja da ucim engleski!!!!!!!!!!Pa zar nisi kupila tv novele i procitala u epizodama kako je Sol Diega varala sa Rocom?
Da imam ovaj casopis 99% bih iscepala naslovnu...

Ja moram da procitam,uwek me zanima sta ce biti...
Malo pre sam gledala neke super RBDsnimke sa koncerata na youtube-u (i sto puta pomislila kako bi bilo lepo da sam tu negde,u publici),pa me zanima kako da ih skinem???Ja sam ih downloadovala kao sto je Lea napisala,ali kao da ih sacuvam??
E sad definitivno idem da ucim,iako su lekcije taaaako smorne.........................................
CESTITAM NA 200 STRANICA REBELDE-TEME!!!!SWAKA NAM CAST!!!!
Ja moram da procitam,uwek me zanima sta ce biti...
Malo pre sam gledala neke super RBDsnimke sa koncerata na youtube-u (i sto puta pomislila kako bi bilo lepo da sam tu negde,u publici),pa me zanima kako da ih skinem???Ja sam ih downloadovala kao sto je Lea napisala,ali kao da ih sacuvam??
E sad definitivno idem da ucim,iako su lekcije taaaako smorne.........................................
CESTITAM NA 200 STRANICA REBELDE-TEME!!!!SWAKA NAM CAST!!!!
Ova devojka sto je sa RBD je stvarno srecnica, ja bih umrla da mi se tako nesto desi... I stvarno kopira AvrilAli nema veze, mozemo samo da joj zavidimo
![]()
Eh, Miro, znas kako se dobro osecam, znaci ovde smo od ko zna kad i nikad nismo dozvolile da tema ugine, iako su mnogi otisli, i hvala novim clanovima sto stalno dolaze i pomazu u odrzanju temeStvarno smo extra ekipa
![]()
Zamislite snime film o rbd...
wow![]()
Ko je wama na listi prijatelja,a ko na listi ne prijatelja?
Ja sam nesto, jos pre, cula da ce snimati film....

Ja nemam ni jednu ni drugu listu...
Ne zezaj
Gde si to cula![]()
u pravu !!!!!!!!odvratan je u odnosu na slatkisa DIJEGA!!!!kako ovaj rodzer lici na nekog selju sa onom masnom kosom.
Bilo bi extra,a zamisi snimimo srpsku verziju??hahahahaha...Zamislite snime film o rbd...
wow![]()
Da,jako mi je drago sto nam tema nije uginula..+ prwo smo dosta pisali na R&RW temi...Eh, Miro, znas kako se dobro osecam, znaci ovde smo od ko zna kad i nikad nismo dozvolile da tema ugine, iako su mnogi otisli, i hvala novim clanovima sto stalno dolaze i pomazu u odrzanju temeStvarno smo extra ekipa
![]()
meni se bas to i ne svidja!!!!!!!!glumci iz ove verzije su NAJBOLJI i niko ne moze da ih zameni!!!!!!!!!!!!!Bilo bi extra,a zamisi snimimo srpsku verziju??hahahahaha...
Da,jako mi je drago sto nam tema nije uginula..+ prwo smo dosta pisali na R&RW temi...
I jako mi je drago sto se vise ne svadjamo,ne prepiremo oko razlicitih ukusa,i uwek imamo nesto nowo da napisemo,prokomentarisemo,postawimo..A cini mi se da sam u poslednje vreme jako zgotivila Anny,mada znate vi ko je meni najbolji......
Molim te,Lea,napisi mi kako da skinem snimke sa youtube-a,zaista ne znam,samo sam downloadovala..I sta onda?ne mogu nikao da ih sacuvam na save link as..please odg..pozzz..idem sada malo da obnowim za skolu,posle na belet..itd
Bilo bi extra,a zamisi snimimo srpsku verziju??hahahahaha...
he,he,he e to bih volela da vidim!!!!!!!:-P:-PDa pa ulogu Roberte dodele Mirki Vasiljevic,a ulogu Alme Jeleni Karleusi...
UZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!