Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na cemu...Miro hvala na videu,jedva cekam da dodju...Ne mogu da docekam...A je l` neko zna kada ce doci?
Ne mogu ni ja da docekam...trebali bi da dodju sledece 2008. god., ali niko ne zna da liMiro hvala na videu,jedva cekam da dodju...Ne mogu da docekam...A je l` neko zna kada ce doci?
Ma sigurno ce doci,kad kaze Poncho onda je to 100%...Ne mogu ni ja da docekam...trebali bi da dodju sledece 2008. god., ali niko ne zna da li
je to 100% SIGURNO...Pozz...:-D
Miro, tetovaza i nije nesto...ali, njegova boja kose je VRH!!! I ove druge slike su EXTRA...Pozz...KISS...:-D

...Samo da widim RBD..To mi je jedna od najvecih zelja..

...pozzStvarno ne mogu da docekam... Ja bih plakala i ako je SAMO vidim, a ako seMa sigurno ce doci,kad kaze Poncho onda je to 100%......Samo da widim RBD..To mi je jedna od najvecih zelja..
Gledala sam neki snimak,i Anny se u toku nastupa rukuje sa nekom devocicom-devojcica je odmah pocela plakati od srece..I ja bih plakala-i ne bi prala tu ruku 5 dana.....pozz
:sad::-D)
:grin::-D)Nije mu losa tetovaza...Pozz za Saru,zna ona ko je i da li neko ide na rihannin koncert?
Ne mogu ni ja da docekam...trebali bi da dodju sledece 2008. god., ali niko ne zna da li
je to 100% SIGURNO...Pozz...:-D
Miro, tetovaza i nije nesto...ali, njegova boja kose je VRH!!! I ove druge slike su EXTRA...Pozz...KISS...:-D
ja bi pala u nesvest kada bi upoznala RBD koga bi najvise voleli da vidite. ja kada bi upoznala Cristophera i Dulce umrla bi od srece LOL!!!:smile:
Meni bi bila dovoljna samo Dulce...
Miro feliz cumple
i meni,joj sta bih dala da je upoznam!!!!!!!!E sutra idem da stavljem pirsing kao sto ima DULSE!!!!!!!Meni bi bila dovoljna samo Dulce...
Miro feliz cumple
Ewo mene...ima li kogaaaaaaaaa![]()
http://www.glitterizer.com/?allow=1...olor=white&fontsize=40&font=Joy&moveh=&movew=Miro, kako si uspela tako da napises?!?! Aj reci...PLEASE!!!