Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanima me da li postoje 2 spota za pesmu BESAME SIN MIEDO???
Prwi kada su u busu,posle ulaze u Drakulin dworac,igraju fote,a drugi kada igraju obuceni u haljine,i odela,momci imaju sesire..???

glitter.php

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi!!!!!!!!!!! Idem na koncert, idem na koncert, idem na koncert :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

JA NE IDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVE BIH DALA DA JE TO KONCERT OD RBD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

JA NE IDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVE BIH DALA DA JE TO KONCERT OD RBD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja ne bih bas sve... Ipak, ja Rihannu OBOZAVAM! I RBD ce doci, ali do tada ima da se nacekamo....

Ponekad me nerviraju neke glupace koje poznajem,zato sto kao obozavaju RBD i seriju Rebelde,a znaju samo one pesme koje cuju u seriji i nista vise,a ne umeju ni reci pesme da traze na netu... I dobar ti je forum Miro!!!

DULCE FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Ja cu taj pirsing da stavim ili u sedmom ili u osmom razredu.
A Joka i ja ocemo SAME da izvucemo crvene pramenove,
e kad bi bilo.............

Meni su moji rekli da mogu da se farbam tek za 2 godine,kad krenem u srednju.Ali videcemo do tada ima jos vremena,nego Saro ima da se kupi sampon u crvenoj boji koji valjda traje 7 dana...(valjda)aj idem ja moram da ucim budjavu geografiju....SMOR I upravu ste Stvar ukusa!!!! Pozz svima!!! I mogli bi neko pitanje da stavimo vec smo poceli da skrecemo sa teme!!!:-D:-D:-D CAO!!! Odoh..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back