Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ja sam REBELDE pocela da gledam na tv Kraljevo,a epizode su bile mnogo unapred nego na happy-ju!ali tad serija nije bila uopste poznata!!!!

Ja na spektru, neka Somborska televizija, bilo mi je jako cudno da tako popularna serija na tako ne poznatom kanalu, ali ono, gledala sam i extra.... Sad svako drugi gleda seriju ili bar zna za nju, sto je super... Da se serija prikazivala na nekom drugom kanalu (pink, b92) bila bi mnogo popularnija i mnogo popularna...

Ja na spektru, neka Somborska televizija, bilo mi je jako cudno da tako popularna serija na tako ne poznatom kanalu, ali ono, gledala sam i extra.... Sad svako drugi gleda seriju ili bar zna za nju, sto je super... Da se serija prikazivala na nekom drugom kanalu (pink, b92) bila bi mnogo popularnija i mnogo popularna...
tacno,ali dobro i ovako skoro svi znaju za nju,barem preko casopisa!e aj odo da spavam sutra prvi cas imam pismenu iz fizike!!!!!:cry::cry::cry:

e ljudi nisam nista uradila iz fizike!daj boze da dobijem 2 a imala sam 4!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

ja sam prosle godine mogla da imam 5,sada imam 2!:sad:
I sve to zbog budjave nastavnice!!!Ona kao ima visoko misljenje o svom radu,a ne ume ni da objasni...A dva puta za redom sam sanjala kako se svadjam sa biologicarkom i poslednji put sam je izbacila!Bio je super osecaj!!!Moram da krenem u skolu!A NECU DA IDEM U PAKAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad::sad::sad::evil::evil::evil:AJ cao!!!!
P.S.I ja danas imam fiziku!!!

ja sam gledala na MAGu i,werowali ili ne,mislila sam da su ocajni,najvise me nervirala Selina,pitala sam drugaricu kako to moze gledati...Narawno,posle nekoliko epizoda,skroz sam promenila misljenje,pocela sam redowno gledati seriju,slusati RBD,i traziti o njima na netu....i tako dalje..

ja sam prosle godine mogla da imam 5,sada imam 2!:sad:
I sve to zbog budjave nastavnice!!!Ona kao ima visoko misljenje o svom radu,a ne ume ni da objasni...A dva puta za redom sam sanjala kako se svadjam sa biologicarkom i poslednji put sam je izbacila!Bio je super osecaj!!!Moram da krenem u skolu!A NECU DA IDEM U PAKAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad::sad::sad::evil::evil::evil:AJ cao!!!!
P.S.I ja danas imam fiziku!!!

e jbg tako i ja samo suprotno ja recimo imao 2 iz mate a sad oce da mi da 5 jbt...tako i sa engleskim...cudo...al dobro hehe...ni sam ne mogu da verujem...

Jao neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!uzas,ne mogu da verujem da ce da bube sa onom stokom!!!!!!!!!!joj ako koga mrzim u seriji onda je to ona!!!!!!!!1

Pa zar nisi kupila tv novele i procitala u epizodama kako je Sol Diega varala sa Rocom?
Da imam ovaj casopis 99% bih iscepala naslovnu...

Prilozi

• 702b_1_b.jpg
    702b_1_b.jpg
    35,6 KB · Pregleda: 2
kupila sam ali ne volim da citam sadrzaj epizoda!zanimljivije mi je da gledam!!!!!!!!!
Ja moram da procitam,uwek me zanima sta ce biti...
Malo pre sam gledala neke super RBDsnimke sa koncerata na youtube-u (i sto puta pomislila kako bi bilo lepo da sam tu negde,u publici),pa me zanima kako da ih skinem???Ja sam ih downloadovala kao sto je Lea napisala,ali kao da ih sacuvam??
E sad definitivno idem da ucim,iako su lekcije taaaako smorne.........................................:(:(:(:(:(:(

CESTITAM NA 200 STRANICA REBELDE-TEME!!!!SWAKA NAM CAST!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back