gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
5 минута па да ти поквари дан.Соња Бисерко је усташа од каријере.
Hahaha, ovo je hit...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 минута па да ти поквари дан.Соња Бисерко је усташа од каријере.
Соња Бисерко и мозак се не могу повезати једно са другим.
Мада се такође и Соња Бисерко и жена не могу повезати једно с другим.
Па и кажу када је питање Војводине на редуJa više ne znam ko su Jugosloveni...ta država ne postoji. Kao da neko kaže- Ja sam Austrougarin...glupo, blago rečeno
Definitivno, ja sam žensko, ali ona ima neki muški vajb, očiju mi
Ја сам убеђен да су све те бабе из НВО лезбејке.
Па и кажу када је питање Војводине на реду![]()
Hm, zanimljiva teza![]()
Aj sto slusam hrvatske gluposti o ratu nego su i radikali poceli da izvaljuju gluposti?Išli su i Hrvati iz Srbije u Hrvatsku da se bore (samo na njihovoj strani) pa šta sada s tim?
Са Хрватима?
u sukobima na ovim prostorima samo je jedno mesto za nas. gomila zbunjenih, svih fela, ima razne ideje kako da ne urade sto treba. srbija je drzava zato sto su uvek domacini radili sta treba, a nije postala drzava zato sto ima kvalitetne kolaboratore i sabotere. i sutra kad popuste americke mengele i nemacka vojna cizma, samo je jedan ispravan put. dileme nema
Jednom ces mozda i ti shvatiti da nije sve istina sto su ti ukucali u glavu SANU i Milosevic.....
Jednom ces mozda i ti shvatiti da nije sve istina sto su ti ukucali u glavu SANU i Milosevic.....
ti si sjajan primer politicke neobrazovanosti, licne zbunjenosti i neodgovornosti za izgovorenu i napisanu rec. mene je podigla majka, i otac, i familija, a imam ih sa vise nasih prostora, rastao medju prijateljima . sve ste to napali. moze vam se. ali ne vecito.ti samo koristis sirinu sprskog duha u postavci ovog foruma. neces ni to moci vecito
Stvarno si DESUBICADO kao i svi sovinisti.....
Promasio si vreme.
ne mogu ja sa tobom da se nadmecem u vredjanju, tu ti dajem prednost, bolji si. a ni ostalo tvoje pisanje me ne zanima. mogao bih lako da analiziram uzroke jeda, zlobe i osvetoljubivosti. ali me stvarno ne zanimas. nemam nikoga na ignore, mozda gresim
Nisam ja tebe vredjao.
Desubicado nije ruzna rec.
A vreme jesi promasio.
Trebao si biti rodjen u vreme nacionalistickog romantizma.
Danas niko u politici nije romantican nego se sprovodi voilja onih koji za to imaju argumenata i ...sile.