Imovina političara: hacijende, imovina vredna milione evra i nekažnjivost za kršenje zakona

Прочитао сам и све ми је јасно.
Оно што покушавам да ти објасним да није Поповић неко ким се треба бавити у овој ситуацији.
Он је способан човек и бизнисмен, такви су Србији потребни.
Ако је нешто дужан (а јесте свакако) треба му пружити прилику да то одужи.
А не правити од њега непријатеља.
Зато што непријатеља имамо довољно.
Pored ovakvih postenih biznismena stvarno nam neprijatelji i ne trebaju.
Uspeh se ne bazira na stecenom novcu, a tek nisam ni postavila pitanje: Kako stecenom novcu?
Mozda ti i ja uspesnog coveka definisemo potpuno drugacije. Ne bi me to cudilo uopste.

Можда ти имаш неке информације које говоре другачије?
Американци су увели санкције буквално хиљадама руских фирми.
Ја не успевам да видим како је Поповић ту нешто значајан.
Просветли ме ;)
Dovoljno si sposoban sam to da uradis, sigurna sam.

Rec “tajkun” u sebi ne moze imati nista cisto. Ni u Srbiji, niti bilo gde.

Има и тога. Често се користила у УСА, у 19. веку, за оне који су у фази стварања индустријског и финансијског капитала направили империје.

Наравно, исто у спрези са политиком.

Хоћу да укажем да је, са моје тачке гледишта, један Поповић, какав год да је, који се ипак бави бизнисом, и који је паре направио у игри каква је била, и у Србији и преко, а да није био у извршној власти, ипак далеко подношљивија њушка од неког Гашића, а о неком Дачићу или Вучићима да не говоримо.

Pored ovakvih postenih biznismena stvarno nam neprijatelji i ne trebaju.
Uspeh se ne bazira na stecenom novcu, a tek nisam ni postavila pitanje: Kako stecenom novcu?
Mozda ti i ja uspesnog coveka definisemo potpuno drugacije. Ne bi me to cudilo uopste.
Ја опет не видим шта то Поповића посебно издваја од других?
Шта је са Мишковићима, Карићима, Костићима, Матијевићима...
Можда ти са њим лично имаш неки проблем?

Има и тога. Често се користила у УСА, у 19. веку, за оне који су у фази стварања индустријског и финансијског капитала направили империје.

Наравно, исто у спрези са политиком.

Хоћу да укажем да је, са моје тачке гледишта, један Поповић, какав год да је, који се ипак бави бизнисом, и који је паре направио у игри каква је била, и у Србији и преко, а да није био у извршној власти, ипак далеко подношљивија њушка од неког Гашића, а о неком Дачићу или Вучићима да не говоримо.
Malo manje zaudara, da.

Nista ga me izdvaja od lopina koje si pobrojao.
Nisam stigla sve da ih u uvodu ispisem, to je sve.

Malo manje zaudara, da.

Па да. Од њега можеш да очекујеш да ће, осим користи за себе, наравно, направити неку корист и за државу, заједницу, шта год. Неће остати гладан без политике.

Код професионалних политичара, као што гледамо, можеш да будеш сигуран само у то да ће сјебати све што могу, продати све и сваког, само да би остали на власти.

Nista ga me izdvaja od lopina koje si pobrojao.
Nisam stigla sve da ih u uvodu ispisem, to je sve.
Да се не понављам @GeorgeV је лепо објаснио, то су људи који су се бавили бизнисом, и у игри која се играла, искористили своју шансу.
Стварни проблем су нам људи као вучић. гашић, глишић... списак је огроман, а који су само обичне лопине, без да су игде ишта корисно направили.

Па да. Од њега можеш да очекујеш да ће, осим користи за себе, наравно, направити неку корист и за државу, заједницу, шта год. Неће остати гладан без политике.

Код професионалних политичара, као што гледамо, можеш да будеш сигуран само у то да ће сјебати све што могу, продати све и сваког, само да би остали на власти.
Po imucstvu mogli bi na taj nacin i Oskara da oslobodimo krivice?
Za Srbiju sve daje?

Да се не понављам @GeorgeV је лепо објаснио, то су људи који су се бавили бизнисом, и у игри која се играла, искористили своју шансу.
Стварни проблем су нам људи као вучић. гашић, глишић... списак је огроман, а који су само обичне лопине, без да су игде ишта корисно направили.
Ne osecas od olosa koji vise zaudaraju ovaj prefinjeniji smrad.

Немам ја ништа против да дођу партизани и реше то све као и прошли пут ;)

partizani.jpg

nije svako ko je zaradio neki novac lopov....ne možeš da optužuješ bez argumenata....kod ovih koji su u politiku ušli sa dva para gaća a izašli sa vilama na Dedinju i imanjima vrednim milione evra je jasno da su lopovi...međutim ovaj lik se prilično uspešno bavio biznisom pre politike....šta ako je funkciju ministra radio iz patriotizma i bez ikakve koristi a ti ga već osudila kao lopova samo zato što je bogat?

Imam, ukrao mi lutku kad smo bili deca.

nije svako ko je zaradio neki novac lopov....ne možeš da optužuješ bez argumenata....kod ovih koji su u politiku ušli sa dva para gaća a izašli sa vilama na Dedinju i imanjima vrednim milione evra je jasno da su lopovi...međutim ovaj lik se prilično uspešno bavio biznisom pre politike....šta ako je funkciju ministra radio iz patriotizma i bez ikakve koristi a ti ga već osudila kao lopova samo zato što je bogat?
Nisam cula da je u Srbiji bogat covek naknadno resio politikom da se bavi.
To rade iskljucivo iz poriva da kradu, obogate se. ili lece komplekse, sto se svodi na isto.

A to da se neko iz patriotizma politikom bavi mozes nekom naivnijem pricati, meni ne.

Back