СНСД одбацио пресуду Судa БиХ против Додика и позвао на формирање владе националног јединства

Opet se brukamo, umesto da hapsimo svoje zlotvore i da im mi sudimo, nama neko treci sudi i osudjuje zlotvore koji sj Srbima naneli najvise zla.

Tek kad to promenimo, pa se zlikovcima poput ovog majmuna Dodika i umobolnika Vucica, mi Srbi nacestitamo mile nove godine, bice nam zaista bolje.
kad mi necemo sudice im evropska zajednica koja je i zaduzena da pazi na njih i drzi ih pod prismotrom.

posao kao i svaki drugi.

kad mi necemo sudice im evropska zajednica
Nema šta "mi da mu sudimo." Dodika je osudio sud njegove zemlje koji je on priznao. Čak je u junu 2023. godine sam sebe istom prijavio, sve pevajući "ne može nam niko ništa." A što se tiče "nas," pa zvanični Beograd ne šalje u Bosnu dokumenta o krivičnom delu za koje je Dodik osnovano osumnjičen vezano za kupovinu vile na Dedinju i samo zato taj slučaj stoji i tako će da bude sve dok je ovaj režim koji štiti lopove ma gde se oni nalazili.

30. juni/lipanj, 2023.

Podnošenjem tužbe protiv sebe Dodik šalje poruku 'ne možete mi ništa'

https://www.slobodnaevropa.org/a/dodik-krivicna-prijava-ustavni-sud/32483552.html

Back