Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 8.048
imovina u Srbiji, imovina vani...bankovni racuni, strana drzavljanstva,,,hm, a sve to budno prate NATO sluzbe i po potrebi pritiskaju nase lopingere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није ни мениOvo meni nije smesno.
Подржавам идеју да укинемо политичареNisam cula da je u Srbiji bogat covek naknadno resio politikom da se bavi.
To rade iskljucivo iz poriva da kradu, obogate se. ili lece komplekse, sto se svodi na isto.
A to da se neko iz patriotizma politikom bavi mozes nekom naivnijem pricati, meni ne.
Nenad Popović je u vlast ušao kao uspešan biznismen koji posluje u Rusiji...ovi drugi verovatno pre politike skoro ništa nisu imali....
Sirotinje u duši. Bile, biće i ostaće.![]()
Ministri sa najimpresivnijom imovinom su Bratisav Gašić koji sa članovima porodice poseduje etno-selo, stanove, zgrade i zemljište vredne više od 23 miliona evra i Nenad Popović čije kompanije u Rusiji, uprkos sankcijama na koje su ih stavile Sjedinjene Američke Države, ostvaruju višemilionske prihode, otkriva novo KRIK-ovo istraživanje u okviru rada na bazi podataka o imovini političara. Iza njih je bivša ministarka Irena Vujović koja sa članovima svoje porodice poseduje nekretnine, uglavnom locirane u beogradskom naselju Dedinje, vredne preko 13 miliona evra, dok je ministar Darko Glišić nadomak Uba izgradio hacijendu čija je vrednost procenjena na 650.000 evra. Otkrivamo i da funkcioneri i njihovi supružnici izbegavaju da odgovaraju pred zakonom, oglušuju se o pozive i odluke suda i pozivaju na imunitet, zbog čega se postupci razvlače i zastarevaju, a oni ne snose nikakvu odgovornost. Od 32 ministara vlade Srbije sastavljene prošle godine čiju imovinu je istraživao KRIK, samo dvoje je želelo da razgovara sa novinarima i da građanima odgovori o tome kako su stekli nekretnine i prokomentariše postupke vođene protiv njih.
https://www.krik.rs/imovina-politic...ilione-evra-i-nekaznjivost-za-krsenje-zakona/
U ovoj zemlji je to nemoguca misija (sada).Da li je donosenje Zakona o poreklu imovine stvarno jako kompleksna stvar da treba jako mnogo vremena da se tako nesto dovede a ne krsi sa ostalim zakonima itd?
Na stranu to sto znamo da njima to ne pase, ali konkretno me interesuje koliko je komplikovano donosenje i sprovodjenje takvog zakona?
Dovoljno si sposoban sam to da uradis, sigurna sam.
Без жеље да браним дотичног, по тренутним законима ове земље, имати фирме и бити богат није кривично дело.
Добро. Није. Имаш неког ко јесте чист?
Оно што покушавам да ти објасним да није Поповић неко ким се треба бавити у овој ситуацији.
Он је способан човек и бизнисмен, такви су Србији потребни.
Koliko je hohstapler ovaj patriota Popovic.?
Шта да ми каже?
Koliko je hohstapler ovaj patriota Popovic.
Lose si shvatio.Ок, ако сам добро схватио, решимо Поповића, и Србија ће процветати.
Шта чекамо?![]()
Sinoc citam pisete uspesan biznismen, trebaju takvi Srbiji, nije on zbog novca usaomu politiku i slicne bajke.Ко је рекао да није?
Sinoc citam pisete uspesan biznismen, trebaju takvi Srbiji, nije on zbog novca usaomu politiku i slicne bajke.
Dobro ti znas ko sam ja, ne pretvaraj se.Ниси ти разумео ништа од оног што си прочитао.Или разумела/прочитала.
Врати се па понови.
Dobro ti znas ko sam ja, ne pretvaraj se.
I, da, razumela sam sve.
Знаш ти ко сам ја?Dobro ti znas ko sam ja, ne pretvaraj se.
I, da, razumela sam sve.
Znam. Stvarno znam.Знаш ти ко сам ја?![]()
Partizani se neće vratiti na radost svih normalnih ljudi. Komunizam je pao na radost civilizovanog sveta.