Cicoka
Iskusan
- Poruka
- 5.282
Nikad nije kasno a nisam pogledala datum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

VIDIS,TO STO KAZES, DA U KUCI NE MORA DA BUDE CISTO KAO U APOTECI SE NE POKLAPA NIKAKO SAMNOM.REKOH DA NISAM ,,BOLESNO PEDANTNA",ALI PROSTOR U KOME ZIVIM,MORA DA ODISE CISTOCOM.TU MOJE DETE PROVODI DOSTA VREMENA,IGRAJUCI SE I PUZECI PO PODU.NORMALNO ZBOG SEBE VOLIM RED I CISTOCU,ALI PRVENSTVENO ZBOG SINA!ON MORA DA RASTE U CISTOJ I ZDRAVOJ SREDINI(ALERGICAN JE NA PRASINU),PA ZAMISLI KAKO BI BILO PUSTITI GA DA SE IGRA U KUCI KOJA DANIMA NIJE CISCENA!IMA ZENA KOJE BRISU SVAKI DAN PRASINU,JA TO NEDELJNO URADIM GENERALNO,I MISLIM DA JE TO NORMALNA STVAR.MENI JE DRAGO STO POMAZES SVOJOJ ZENI,U PRAVU SI DA CE TVOJI SINOVI SUTRA BITI VREDNI,(A BICE, JER SI TI PRAVI PRIMER ZA TO).I JOS DA DODAM-MOJ SVEKAR JE TOLIKO LENJ DA NEZNA NI KAFU DA SKUVA,KAO NEZNA GDE MU STOJI CIST I OPEGLAN VES,CIPELE..MISLIM DA SUTRA NEDAJ BOZE KEVA UMRE,DA CE I ON UMRETI ZA NJOM,NE ZBOG TUGE,VEC ZATO STO CE BITI NESPOSOBAN DA NASTAVI ZIVOT BEZ ,,SLUGE"!
Moj muz pre braka NIKADA nije izbacio djubre iz kuce( a kontenjer nam je na 5m ispred zgrade), nikada nije opreo sudove, niti bilo sta spremio od klope. EEEEE onda sam ja dosla i razjeb.. im koncepciju. Imali smo konflikt kada sam mu prvi put rekla da baci djubre bilo je tipa "ja da ga bacim, kako to mislis? stvarno mislis ja da bacim djubre?" a moja svekrva koja dotrcava iz druge sobe otima mi kesu i sapuce "pusti mene, molim te, on to nikada nije radio, on to nezna.." E kad se nisam slogirala..
Naravno da je muz bacio djubre a svekiju sam rekla da mi se namesa, ako misli da covek sa 30godina netreba da zna kako se baca i gde se baca djubre ja mislim da treba i ima da ga baca svaki dan!!!
Muzicu sam objasnila da nemoze da se ponasa kao parazit i nevidim zasto bi bili tako neravnopravni..? Ja sam tada isto radila, i to jako ozbiljan i odgovoran posao i kada se vratim kuci apsolutno kao i on imam da legnem pa da vidimo hoce li se kuca i klopa spremiti same.I upalilo je, sada sve radi, jeste da moram da mu zvocam tri sata sta i kako da uradi pa mi nekad dodje da mu kazem da ostavi sve i da cu sama.. ALI ON IPAK RADI I AKO NISTA TRUDI SE! Pa nemogu da se zalim! i jako sam srecna sto je tako jer bih u suprotnom poludela!![]()

mi se svadjamo zato sto joj nedam da stalno pere i briska nego da se odmara kad god moze posto smo privatnici ali sve radimo zajedno i braku smo 16god 

nemoj samo da pretis nego to i uradimi se svadjamo zato sto joj nedam da stalno pere i briska nego da se odmara kad god moze posto smo privatnici ali sve radimo zajedno i braku smo 16god
![]()

pa svaka čast,ti si od onih retkih,koji maze i paze svoju ženu i nije im teško da pomognu ženi...a moram ti reći,tvoja vrsta izumire kao dinosaurusi...
Da mi je naci jednog takvog.... Ladno si iz Shida?Uf...ja sam jos uvek mlad, 20 godina imam. Zivim sa devojkom 2 godine i za to vreme se nikada nismo posvadjali zbog takvih gluposti tipa "ko ce sudove da opere" . .
Pa zar je bitno ko ce sta da uradi...mi podelimo poslove i zavrsimo sve sto treba bez tenzije i nervoze...
Sami zivimo i niko nam ne pomaze sto se toga tice, jednostavno, kada nekoga volis nista ti nije tesko!
A oni koji imaju takve probleme savetujem da jednostavno razgovaraju sa svojim partnerima...![]()

EVO MOG PROBLEMA:U BRAKU SAM 6GOD,NISAM BOLESNO PEDANTNA,ALI KUCU CISTIM OBAVEZNO JEDNOM NEDELJNO GENERALNO!!I DOK JA CEO TAJ DAN KRENEM DA RIBAM OD SPRATA DO PRIZEMLJA,MOJ TI MUZ LEZI NA KREVETU KAO KER U HLADU(neki ce sad pomisliti :shock: :kako mogu tako o muzu,a mogu,jer za njega dvosed nije za sedenje,vec samo za lezanje,bilo da je dan ili noc)!ELEM,JA TADA DOBIJEM OSPICE,GLEDAJUCI GA KAKO UZIVA DOK JA SVA U ZNOJU NEZNAM GDE CU PRE I STA DA ORIBAM,A SVE MENE CEKA:I KUCA,I DETE,I OBAVEZE.A STO JE NAJCRNJE,NI DA SE PONUDI DA MI ISTA POMOGNE(makar i djubre da odnese do kontejnera,da postavi,ili makar raskloni sto),NISTA OD TOGA!POKUSAVALA SAM I NA LEP NACIN,CILE MILE,DA MI POMOGNE ,DA ME RASTERETI MALO,A ON MI KAZE NA TO:SHVATI TO OD MANE NECES NIKADA DOZIVETI!!JA MU NA TO ODGOVORIM:OK,KAKO BI BILO DA JA KAZEM PO PITANJU RUCKA I HIGIJENE DA OD MENE TO ON NIKAD NECE DOZIVETI!?OSTANE BEZ TEKSTA.A DA NE PRICAM KAKO SVAKODNEVNO TRCIM ZA NJIM,I RASKLANJAM NJEGOV NERED
posle njegovog tusiranja u kupatilu haos,kada se obrije,dlacice u umivaoniku,na wc solji ,,uvek" po neka stidna dlaka,ili kapi urina..)MOGLA BIH O OVOME DO UJUTRU DA VAM PISEM,POLUDECU,NACISTO! :? :x ZENE KOJE STE U BRAKU,IMATE LI OVAKAV PROBLEM,I SAVET KAO DALJE?
![]()
nemoj samo da pretis nego to i uradimi se svadjamo zato sto joj nedam da stalno pere i briska nego da se odmara kad god moze posto smo privatnici ali sve radimo zajedno i braku smo 16god
![]()
. da li ti stvarno postojis?pa svaka čast,ti si od onih retkih,koji maze i paze svoju ženu i nije im teško da pomognu ženi...a moram ti reći,tvoja vrsta izumire kao dinosaurusi...
znam da sam u pravu...ja se iz dana u dan zahvaljujem što imam muža koji isto misli kao ti...to je dar,najveći dobitak na lutriji,da muškarac u toj meri voli svoju ženu da ne smatra da je ona samo dobra da radi,čisti,kuva,rađa decu i ugađa njemu...a da,i naravno krevet,da ga zadovolji...nego da misli da je sve zajedničko...i da mu neće otpasti nokat ako nešto uradi...svaka čast vama dinosaurusima...e a to je iz milošte,nemoj slučajno da se uvrediš

Pawlle.... da li ti stvarno postojis?
Vec dva komada dinosaurusa! Po jednoj od teorija verovatnoce, to znaci da takvih primeraka ima jos! To je fantasticno.. i prosto neverovatno
Gde li su se samo sakrili![]()

Nisam pročitao sve postove na ovom forumu, ali ipag moram da odgovorim nešto. Brak (a zatim i porodica) bi trebao da se sastoji od muškarca i žene. Svaka druga kombinacija je komična ili tragična. U današnjem savremenom dobu emancipacijom su žene skoro potpuno ravnopravne muškarcima, tako da imamo u braku muškarca i ženu koja ima obaveze muškarca + stare obaveze žene koje bezuspešno pokušava da podeli sa muškarcem jer je ženska emancipacija njihova volja, dok preuzimanje ženskih obaveza nije dobrovoljni izbor muškarca nego posledica. Kada se rode deca stvari postaju mnogo komplikovanije, jer se postavlja pitanje ko će da se bavi roditeljstvom. Roditelji svakako ne, jer su previše zauzeti i dete im postaje nerešiv teret ako ne uspeju da ga smeste u vrtić ili obezbede ŽENU za čuvanje, odnosno za roditeljstvo. Dakle, svodi se da u svakom braku nedostaje ŽENA za spremanje kuće i roditeljsvo. Brak: muškarac, žena koja je još jedan muškarac i ŽENA koja je plaćena da to bude – žena. Nisam Nostradamus ali mogu da vidim kuda ovo dalje vodi.

EVO MOG PROBLEMA:U BRAKU SAM 6GOD,NISAM BOLESNO PEDANTNA,ALI KUCU CISTIM OBAVEZNO JEDNOM NEDELJNO GENERALNO!!I DOK JA CEO TAJ DAN KRENEM DA RIBAM OD SPRATA DO PRIZEMLJA,MOJ TI MUZ LEZI NA KREVETU KAO KER U HLADU(neki ce sad pomisliti :shock: :kako mogu tako o muzu,a mogu,jer za njega dvosed nije za sedenje,vec samo za lezanje,bilo da je dan ili noc)!ELEM,JA TADA DOBIJEM OSPICE,GLEDAJUCI GA KAKO UZIVA DOK JA SVA U ZNOJU NEZNAM GDE CU PRE I STA DA ORIBAM,A SVE MENE CEKA:I KUCA,I DETE,I OBAVEZE.A STO JE NAJCRNJE,NI DA SE PONUDI DA MI ISTA POMOGNE(makar i djubre da odnese do kontejnera,da postavi,ili makar raskloni sto),NISTA OD TOGA!POKUSAVALA SAM I NA LEP NACIN,CILE MILE,DA MI POMOGNE ,DA ME RASTERETI MALO,A ON MI KAZE NA TO:SHVATI TO OD MANE NECES NIKADA DOZIVETI!!JA MU NA TO ODGOVORIM:OK,KAKO BI BILO DA JA KAZEM PO PITANJU RUCKA I HIGIJENE DA OD MENE TO ON NIKAD NECE DOZIVETI!?OSTANE BEZ TEKSTA.A DA NE PRICAM KAKO SVAKODNEVNO TRCIM ZA NJIM,I RASKLANJAM NJEGOV NERED
posle njegovog tusiranja u kupatilu haos,kada se obrije,dlacice u umivaoniku,na wc solji ,,uvek" po neka stidna dlaka,ili kapi urina..)MOGLA BIH O OVOME DO UJUTRU DA VAM PISEM,POLUDECU,NACISTO! :? :x ZENE KOJE STE U BRAKU,IMATE LI OVAKAV PROBLEM,I SAVET KAO DALJE?
![]()

Nisam pročitao sve postove na ovom forumu, ali ipag moram da odgovorim nešto. Brak (a zatim i porodica) bi trebao da se sastoji od muškarca i žene. Svaka druga kombinacija je komična ili tragična. U današnjem savremenom dobu emancipacijom su žene skoro potpuno ravnopravne muškarcima, tako da imamo u braku muškarca i ženu koja ima obaveze muškarca + stare obaveze žene koje bezuspešno pokušava da podeli sa muškarcem jer je ženska emancipacija njihova volja, dok preuzimanje ženskih obaveza nije dobrovoljni izbor muškarca nego posledica. Kada se rode deca stvari postaju mnogo komplikovanije, jer se postavlja pitanje ko će da se bavi roditeljstvom. Roditelji svakako ne, jer su previše zauzeti i dete im postaje nerešiv teret ako ne uspeju da ga smeste u vrtić ili obezbede ŽENU za čuvanje, odnosno za roditeljstvo. Dakle, svodi se da u svakom braku nedostaje ŽENA za spremanje kuće i roditeljsvo. Brak: muškarac, žena koja je još jedan muškarac i ŽENA koja je plaćena da to bude – žena. Nisam Nostradamus ali mogu da vidim kuda ovo dalje vodi.