Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Za mene muskarci mogu da nesto skuvaju,operu sudje,opeglaju,ponekad mozda usisaju,ostalo ...ali isto mislim ukoliko zena ne radi nidje,nego je vecinu dana kod kuce da ona treba da preduzme vecinu poslova inace ukoliko i ona ide onda podjela
ja vala sve radim...i zena opet nije zadovoljna...ja uradim...ako nije kuca,onda ne pricamo dovoljno...ako nijem to onda ne putujemo...ako nije to onda ...more ****** se...
e, vala baš, ti kao moj dever, on pere sudove - njoj nije po volji, zašto nije zamenio osigurač, on čisti dvorište - njoj nije po volji, zašto prvo nije ulicu počistio, sad ne radi ništa, ona boguje, al' joj džaba, tvrdoglav Bosanac ne popušta lako
Polako narode... polako ali sigurno...ni mm nije biJo u tom fazonu,ama ich...godinama je to biJo iskljucivo moj posao i pored redovnog posla...a meni i nije bilo tesko nekako mi doslo kao rekreacija posle kanceralije,a i bila mladja...sada je vec situacija drasticno promenjena...mm sada lepo usisa sobe namesti krevete izbrise prasinu i sve polako i bez frke i jos kaze ne znas ti to pogotovu praasinu sve ti se razleti pa kao da nisi brisala....okeeeeeejj...naravski da nisdam antiprotivna,stavise podrzavam..e sad nece uvek to da radi.kako kad je raspolozen...uglavnom ja sam mu beskrajno zahvalna i za to...jer dugi niz godina nista od toga nije radio,sve pod parolom dqa su to zenski poslovi...ali ljudi se menjaju....polako ali sigurno
Sporazumni razvod se overi u sudu i to je to - gotovo.
A tužba može da se otegne godinama, pogotovu ako imate malu decu i zajedničku imovinu. Razvod moje drugarice je trajao 7 godina