RAZVESCU SE MAJKE MI!!

• Začetnik teme Začetnik teme ISKRENA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za mene muskarci mogu da nesto skuvaju,operu sudje,opeglaju,ponekad mozda usisaju,ostalo :neutral: ...ali isto mislim ukoliko zena ne radi nidje,nego je vecinu dana kod kuce da ona treba da preduzme vecinu poslova inace ukoliko i ona ide onda podjela :)

ja vala sve radim...i zena opet nije zadovoljna...ja uradim...ako nije kuca,onda ne pricamo dovoljno...ako nijem to onda ne putujemo...ako nije to onda ...more ****** se...

:hahaha::hahaha::hahaha: e, vala baš, ti kao moj dever, on pere sudove - njoj nije po volji, zašto nije zamenio osigurač, on čisti dvorište - njoj nije po volji, zašto prvo nije ulicu počistio, sad ne radi ništa, ona boguje, al' joj džaba, tvrdoglav Bosanac ne popušta lako;)

Polako narode... polako ali sigurno...ni mm nije biJo u tom fazonu,ama ich...godinama je to biJo iskljucivo moj posao i pored redovnog posla...a meni i nije bilo tesko nekako mi doslo kao rekreacija posle kanceralije,a i bila mladja...sada je vec situacija drasticno promenjena...mm sada lepo usisa sobe namesti krevete izbrise prasinu i sve polako i bez frke i jos kaze ne znas ti to pogotovu praasinu sve ti se razleti pa kao da nisi brisala....okeeeeeejj...naravski da nisdam antiprotivna,stavise podrzavam:lol:..e sad nece uvek to da radi.kako kad je raspolozen...uglavnom ja sam mu beskrajno zahvalna i za to...jer dugi niz godina nista od toga nije radio,sve pod parolom dqa su to zenski poslovi...ali ljudi se menjaju....polako ali sigurno:aha:

Back