Разведене жене - веза са њима

,,,prilichno kompleksna tema,,,
,,,po ovom pitanju ne postoji shema ili neko ustaljeno pravilo,,,svaki losh brak je pricha za sebe,,,
,,,svaki chlan koji je napisao svoje mishljenje u krajnjoj liniji ,,,je u pravu,,,
Bravo Manga

U temi ni jednog moemnta nisam nista osudjivao, naprotiv rekao sam da razumem dosta toga...

Ako bi sazeto pokusao da kazem nesto rayvedenim zenama onda bi to bilo optrilike ovako:

Razvedene jeste ali je svaka za sebe. Samo jedno nemojte -
ne davakte laznu nadu, od starta postavite stvari kako jesu.

Vi ne varate nikog jer niste u braku, niste u vezi.Vi ne mozete prevariti ako niste u vezi. ali mozete obamnuti...
Tom obmanom mozete dosta muskaraca uvesti u kolosek koji vodi ka ceznji ...

te obamne nekad imaj usvoje razloge jel, jer vam u tom momentu odgovara tako ili bi drugacije tu osobu izgubili odmah...

Kako god, samo budite otvorene, nije to nista stidno reci ... Da trebate nekog, ne samo radi seksa, radi povrsnosti ali da opet taj odnos imasvoju granicu...
Nece upoznati vase prijatelej, rodjake, djecu...Nece biti sto sposto deo vaseg zivota...

Tema je baš dobra. U današnje vreme, veoma česta pojava, razvedeni ljudi i njihova ljubavna budućnost.
Tačnije, žene.
Meni se te varijante ne dopadaju, pogotovo ukoliko tu ima dece iz prethodnog braka. Nije da nešto biram, nikada se ne zna, možda čak i jednog dana baš takvu i oženim, mada nemam nameru uopšte ni da se ženim ali to nema veze. Životni putevi nekad budu baš nepredvidivi.
Bio sam u vezi sa dve razvedene žene, njihovu decu uopšte nisam hteo da upoznajem. Nisam hteo da se vezuju za mene.
Nisu to tako jednostavne stvari. Bude tu često problema kasnije, teško se tu postaviti prema toj deci, teško je i postaviti se prema tim pričama o zlom bivšem mužu i njenim patnjama u braku a razvedene žene vole o tome da pričaju više nego leba da jedu.
Generalno, nisu to uopšte dobre opcije.

Ali da i kažem ima žena ovakvih i onakvih. Te priče o bivšima... to je tako depase. O tome se ne razgovara.

Ima muškaraca brbljivaca, ima i onih kao Džejms Bond ;)... tako da ima i razvedenih žena alapačica ili koje žele nekome d ase sve sa decom nakače na vrat, a ima i onih koje valjda drže neki nivo i ne žele nikakvu intimizaciju.

Tako da.. Budi i dalje otvoren, lepo si se ogradio, mudro, no sve zavisi u kom se društvu krećeš.

Meni je ovaj info jako čudan.🤔 Mislim, lično znam baš dosta dece/ljudi razvedenih roditelja i moj zaključak je da mi deluju normalniji i stabilniji nego puno dece/ljudi iz očuvanih brakova. Lično bih voleo da su se moji roditelji razveli na vreme nego što su se mrcvarili do kraja života u nekom apsolutno disfunkcionalnom odnosu.
Потписујем.

Eo kako to ide:
Prvo bude: ne ne, meni ne treba nista osim da nam je lepo i to je to.
Posle ti ga blajfa za medalju nekoliko meseci, pa onda bude:
Znas, mogli bi da provodimo vise vremena zajedno, da nam bude jos bolje.
E onda svaki vikend je ili kod tebe ili kod nje. U medjuvremenu vec si upoznao njene roditelje, decu, prijateljice.
E onda krecu zajednicke aktivnosti. Pa da li bi mogao da uletis da odvezes cerku/sina ovde onde, da ides sa mnom na slavu kod moje uzasno dosadne drugarice, sledece sedmice rodjendani, pa opet slava i eto ti ga. Ne moras ti tu nista da definises.

Eo kako to ide:
Prvo bude: ne ne, meni ne treba nista osim da nam je lepo i to je to.
Posle ti ga blajfa za medalju nekoliko meseci, pa onda bude:
Znas, mogli bi da provodimo vise vremena zajedno, da nam bude jos bolje.
E onda svaki vikend je ili kod tebe ili kod nje. U medjuvremenu vec si upoznao njene roditelje, decu, prijateljice.
kod nekih da...
tema govori da ima svakojakih razvedenih zena...
E onda krecu zajednicke aktivnosti. Pa da li bi mogao da uletis da odvezes cerku/sina ovde onde,
a sta ako se do toga nije doslo njenom skrivenom nekom namerom ?
nego njenom otvorenoscu prema tebi jer si to necim zasluzio recimo ?

Jbg i ti na pocetku odnosa sa njom treba da kazes sta i kako to vidis ili na recimo da nemas granica i pustas da ide svojim tokom pa kako bude...

da ides sa mnom na slavu kod moje uzasno dosadne drugarice, sledece sedmice rodjendani, pa opet slava i eto ti ga. Ne moras ti tu nista da definises.
tema govori da je posteno na pocetku dati do znanja

ali znas mnogi se plase da bi tom iskrenoscu recimo ispale k.u.ravele (sa zenske strane, sto je glupost) a sa muske da bi mozda ustartu ostali bez seks kombinacije jer se plase da ce se dama udaljiti ako odmah joj stavis do znanja sta vidis u tom eventualnom vasem odnosu i sta zelis...

i nakraju, nekad se oboma desida udju sa jednim planom a ispostavi se i okrene na drugu stranu...Ljubav je cudna stazica napokone...

I ja sam dete razvedenih roditelja. Od svoje šeste godine. Kad sam imao 12 došao je taj novi čovek. Očuh.Niti sam ga voleo niti mrzeo. Ono, ko da je neki komšija. Oca sam sretao redovno. Čak i tako mlad sam bio svestan da ni tom očuhu nije lako, tako da je sa moje strane imao taj neki respekt ali ništa više.
Hoću reći , vrlo je teško muškarcu uz ženu dobiti i dete/ decu drugog čoveka. Ja iskreno ne znam da li bih mogao. Možda jedino da sam ludo zatreskan. Samim tim mi je nejasna ta priča gde se on kao tu nešto muči, pati,
e ovim si sve rekao.
ne vredi sa tobom ni pricati .

ps

Muskarac moze da zavoli zenu sa detetom svim srcem. Zena je kao i druge zene. dete nije kuga.
Ali ako je zbilja zavoli to znaci da voli svu nju i sve njeno.Kosu oci, svaki dio tjela Djete je deo nje, deo nejnog tjela, njene duse...
Ako to dete ne bude volio i osecao kao i nju onda i laze da je potpuno voli.
to je prosto.
sreće je samo preko vikenda, ona sama odlučuje o tempu veze, ovo, ono.
pa ima takvih razvedenih zena koje tako funkcionisu...
Nestao bih u vidu lastinog repa . Odljubio se momentalno.
nekad ne uspeju, ostane ceznja. Pogotovo ako je bila na startu obmana pa nije odmah znao da postoji granica...
tada nastupa ceznja, a ona ume dobro da poljulja i dugo da ljulja, pa se muci i pati i to nije ''nesto''...

,,,bolje pakleni kraj,,, nego,,, pakao bez kraja,,,/shto se razvoda tiche/,,,
,,,za sve ono drugo,,,
,,,svaka lichnost sa sobom nosi svoj jedinstveni entitet,,,svaka lichnost je jedinstvena jedinka sa svojim nachinom gledanja na stvari pa i na zhivot,,,a u tom zhivotu su i zhene koje su reshile da prekinu pakao u kome su zhivele,,,a normalno imaju i decu,,,
,,,tako da uvek se nađe neko ko će tu situaciju prihvatiti kako sasvim normalnu i toj zheni i detetu pruzhiti,,,pa i nadoknaditi sve ono shto je bilo horor u prvom braku te zhene,,,
ima zena koje to ne dopuste ... tu bdue ta granica koju ne mozes preci...

kod nekih da...
tema govori da ima svakojakih razvedenih zena...

a sta ako se do toga nije doslo njenom skrivenom nekom namerom ?
nego njenom otvorenoscu prema tebi jer si to necim zasluzio recimo ?

Jbg i ti na pocetku odnosa sa njom treba da kazes sta i kako to vidis ili na recimo da nemas granica i pustas da ide svojim tokom pa kako bude...

tema govori da je posteno na pocetku dati do znanja

ali znas mnogi se plase da bi tom iskrenoscu recimo ispale k.u.ravele (sa zenske strane, sto je glupost) a sa muske da bi mozda ustartu ostali bez seks kombinacije jer se plase da ce se dama udaljiti ako odmah joj stavis do znanja sta vidis u tom eventualnom vasem odnosu i sta zelis...

i nakraju, nekad se oboma desida udju sa jednim planom a ispostavi se i okrene na drugu stranu...Ljubav je cudna stazica napokone...
Ima i toga ali pre su muskarci u pitanju. Boli nju uvo da li ce ispasti "kurawa" ako joj je do seksanja. To su obicno likovi koje niko ni ne zna u okruzenju. A muskarci su u pitanju jer ako tako postave stvari na startu, 99.9 posto slucajeva ce biti kategoricno odbijeni pod parolom: ti bi samo seeks, da iskorists mouje telou, ti si povrsan muskarac i sl zvocanja. I onda tako udju u sranya.

e ovim si sve rekao.
ne vredi sa tobom ni pricati .

Pa zašto onda pričaś?

Muskarac moze da zavoli zenu sa detetom svim srcem. Zena je kao i druge zene. dete nije kuga.
Ali ako je zbilja zavoli to znaci da voli svu nju i sve njeno.Kosu oci, svaki dio tjela Djete je deo nje, deo nejnog tjela, njene duse...
Ako to dete ne bude volio i osecao kao i nju onda i laze da je potpuno voli.
to je prosto.

Iza reči može - da se dopisati bilo sta. Može se desiti da sutra meteor zvekne o Zemlju i da svi odemo Bogu na istinu.
Tvoj opis je kao iz knjige Emili Bronte. Lako je kotrljati krupne reči, lepe reči, ali život je nešto drugo. Sigurno nije toliko romantičan.
Na kraju krajeva, svi smo mi različiti a ja sam samo izneo svoj stav na koji imam potpuno pravo.

Tema je baš dobra. U današnje vreme, veoma česta pojava, razvedeni ljudi i njihova ljubavna budućnost.
Tačnije, žene.
Tako je.
Meni se te varijante ne dopadaju, pogotovo ukoliko tu ima dece iz prethodnog braka. Nije da nešto biram, nikada se ne zna, možda čak i jednog dana baš takvu i oženim, mada nemam nameru uopšte ni da se ženim ali to nema veze. Životni putevi nekad budu baš nepredvidivi.
Bio sam u vezi sa dve razvedene žene, njihovu decu uopšte nisam hteo da upoznajem. Nisam hteo da se vezuju za mene.
Nisu to tako jednostavne stvari. Bude tu često problema kasnije, teško se tu postaviti prema toj deci, teško je i postaviti se prema tim pričama o zlom bivšem mužu i njenim patnjama u braku a razvedene žene vole o tome da pričaju više nego leba da jedu.
Generalno, nisu to uopšte dobre opcije.
iskreno od tebe.

Ja bih rekao da kod normalnih ljudi, otvorenih iskrenih, ljubav nikad nije za otpisivanje .A ljubav sve moze da sazvace i sve moze da iznevelise...

Pa zašto onda pričaś?

Iza reči može - da se dopisati bilo sta. Može se desiti da sutra meteor zvekne o Zemlju i da svi odemo Bogu na istinu.
znam primere

Tvoj opis je kao iz knjige Emili Bronte. Lako je kotrljati krupne reči, lepe reči, ali život je nešto drugo. Sigurno nije toliko romantičan.
ti znas ko je koliko romantican ko koliko zavoli...
Na kraju krajeva, svi smo mi različiti a ja sam samo izneo svoj stav na koji imam potpuno pravo.
ok

Back