Razvedena zena

Da ne govorim da je ukazivati na nesto razvedenim zenama koje su se opet zaljubile, uzaludan posao.
Primer jedan.Znaci skroz racionalna zena, ovako, za druge stvari.Otvori se ona jednom.Vidim ja smrdi tu nesto, lik pokazuje ozbiljne znake patoloske ljubomore.Meni u glavi vristi, nije to ljubav,dodje mi za ramena da je prodrmam..dzabe ona to vidi kao ljubav i paznju koje je zeljna.Krenes polako da joj skreces paznju, dvoje dece, jedno zensko, samo da bude oprezna, lik lelemud po onome sto radi, odnosno ne radi, san mu da otvori kafanu ko svaka dileja.I nek bude da sam ja paranoicna, ali po sklopu svega, nasilje u najavi.
Zid.Zanesen zaljubljen pogled u daljinu.Jb.g
 
tamni vilajet je samo u glavi, mada ako postoje realni problemi moze da bude zajeban takav zivot. meni je trenutno ok, budem sa djetetom, iznajmio sam stan, imam solidnu sljaku, sve pet. doduse imam samo jedno dijete, dvoje je vec turbo. i plus musko je, mogu ga upoznati sa nekom buducom finom hanumicom
 
M da, posle krenes svakih pet min uvodis novu osobu u zivot dece.
Nema tu isprobavanja,isprobavas kad si sam.
Niti ima konktetnog resenja, tamni vilajet je svakako.
Ima, resenje je da imas skroz otvoren dijalog sa novim muskarcem ali i sa detetom - majka - dete odnos. Real life. Odgovornost je na tebi. Ko hoce i moze. Ali nije to za svakoga. Ne ume svako. Ali opcija broj jedan za sve veze.
 
Što se tiče novog frajera na svakih pet dana, to je smešno, nisam baš toliki kapacitet. 🙂
Sadašnji dečko je moja prva i jedina veza posle razvoda i prvi i jedini koji je i upoznao moje dete, i to tek kad je veza poodmakla i kad sam postala sigurna da gajim emocije prema njemu i da su mi uzvraćene.
 
stas boze,normalni ljudi imaju bracne probleme, ja mogu samo otvoriti temu na psihologiji
drag.gif
 
Jednom mi se udvarao jedan sa dvoje dece koja žive sa njim. Svaka njemu čast, ali iz njega je toliko vrištala potreba da se nekoj uvali, da je to bilo strašno. Svaki razgovor je započinjao sa "kad mi budemo došli kod vas u goste", ili "kad nam budeš nešto lepo spremala da ručkamo kad svratimo do vas". Čak se i njegov sin jednom izleteo pa je rekao "ti plati sladoled, tata kaže da ti imaš para". Platila sam taj sladoled i sklonila se glavom bez obzira.
 
Sad mi je kasno da lajkujem, prvi se javio Forlorn.

A nakon njega da predjes na sve usijane glave ovoga sveta. Da se ne prave previse pametni. Pogotovo u situacijama stani - pani. Daj boze da pomogne.
 

Back
Top