Razvedena zena

Oš da ti gledam u dlan? :zper:

200.gif

A u kojoj kući stoje razvodi, da se malo držite teme?
Jedan od pokazatelja razvoda je loša serija 7 (znak na vrhu, vladar, Venera, znak Vage). Ukoliko je dispozitor vladara sedmog polja loše postavljen do razvoda će verovatno doći, pogotovu ako je umešan Uran. Ista stvar i ako se u sedmom polju nalazi aflikovani Uran. Mislim da treba da postoji i loš odnos između sedmog i osmog polja, jer sedmo je prvi brak, a osmo je smrt (smrt braka). Ukoliko dođe do razvoda, kroz osmo polje se posmatra alimentacija i uopšte sve stvari koje se dobijaju posle razvoda.
Pokazatelji više brakova su dvojni znaci (Ribe, Strelac, Blizanci, Devica). Ukoliko se vrh sedmog polja, ili vladar sedmog polja nalazi u nekom od ovih znakova i ima mnogo aspekta postoji mogućnost više brakova. Treba se pogledati i deveto polje (drugi brak). Ako je vladar Ascendenta, ili Sunce u devetom u dobrom aspektu sa Venerom, Jupiterom ili vladarem petog polja, natus pronalazi sebe u drugom braku. :hahaha:

Može meni neko da pogleda u vizit kartu?
Pročitao sam tvoje sve odgovore, a tuđe sam preskočio, rizikujem da ponovim ono što je možda neko već rekao, ali izneću svoje mišljenje, jer si tražila tuđa mišljenja, pa će ti možda pomoći.
Naravno, formirao sam ga na osnovu skromnih informacija koje si iznela, i to jednostrano, pa je savim moguće da ću se nalupati za sve pare, ali ionako sam dokon, pa će mi dobrodoći da malo ubijem vreme dok se pravim važan i pametan.
Moj prvi zaključak je da ne voliš tog drugog sa kojim si. Da ga zaista voliš, ti bi želela da mu rodiš dete, prvi siguran znak da žena voli čoveka je njena želja da mu rodi dete. Možda voliš onaj osećaj koji imaš sa njim, možda voliš što ti pomaže i što on ima obaveza prema tvom detetu i tebi, a ti ništa prema njemu, osim seksa u kojem i ti uživaš, jer je on, kako ti reče, dobar u krevetu.
Drugo, rekao bih da si ti tip žene ljubavnice, a ne žene supruge, ili žene majke. Od ova tri tipa, obično su dva u ženi, sva tri - skoro nikad. Kao takva, ti ne želiš brak i obaveze, ne uživaš skoro u ničemu što on donosi, a od prirode nametnutu ulogu majke si već " odradila" pa ne bi više, neka hvala.
Treće, ti želiš Alfa mužjaka, a trenutno imaš betu muškarčića, prvi je bio Alfa, ili si ga ti samo tako videla, nije ni bitno, ali zadovoljavao je tvoje nesvesno, i bila si ispunjena i srećna.
Drugi zadovoljava tvoje svesno i fizički deo tebe, ali nesvesno vrišti i traži ono što traži.
Alfe, ponekad, ne vode računa ni o svojim mladuncima, a o tuđim sasvim sigurno ne, štaviše, ubijaju ih, u prenosnom smislu, ponekad čak i bukvalno.
E, da ti taj drugi odavno nije među nogama, pomislio bih da je ljigavac koji ti se ulaguje preko deteta, sa namerom da ti se zavuče, ali nije, on je sirota betica, i ti to znaš, osećaš, vidiš, on ti se na neki način i gadi, a time što ti se vraćao nekoliko puta, zgadio ti se još više, samo nećeš to sebi da priznaš, zato što si naučena da to nije korektno, obzirom na njegovo ophođenje prema detetu i tebi.
Nema razloga de se brineš kako ćeš biti sama u starosti, sama si svakako, i sa decom i bez dece, odavno nije IN brinuti o ostarelim roditeljima. Žensko si, uvek ce biti neka budala kojoj će trebati tvoje društvo, ako ne za obest i mladost, ono za bolest i starost.
Nego, sve svoje odgovore ponovo pročitaj, pa sve što se odnosi na novi brak , novo dete, sve nedoumice i strahove tresni u lice tom sadašnjem, pa neka on vidi šta će dalje. Mislim da je to minimum korektnosti. Posle toga mu ponudi piće i plačinke, trebaće mu alkohol i šećer.
Ako posle svega ostane, nastavi da ga zavlačiš još nekoliko godina, a onda mu reci da je prekasno da rađaš decu, jer postoji ozbiljan rizik da će biti bolesno.
Ako ode, baš te briga, ionako mnogo matorih momaka baza ulicama i rado će ti praviti povremeno društvo.

Petre, izvini što ću ti srušiti Sneška, ali potpuno si promašio.
Prvi promašaj je to da si prevideo da ja ŽELIM da mu rodim dete, ali se plašim. Trezveno razmišljam i plašim se, jer se uvek vodim razumom. Ali dete želim, i baš sa njim, jer ga volim, ali me plaši njegova razmaženost.
Druga stvar, ja baš jesam tip za dom i porodicu, jer sam ostala kao mala bez oca i porodica mi je nešto što mi je najvrednije. Ali ipak, ne po svaku cenu. To da ne uživam u braku i obavezama je opet greška, jer sam kao samodtalni roditelj svesno i namerno na sebe preuzela sve obaveze koje se u zajednici obično podele na dvoje. Isto tako mogao si da pročitaš da sam u braku bila i domaćica, i ženamajkakraljica, i da sam pisala kako to niko nije cenio, ma koliko dobru trpezu za slavu ja napravila i ma koliko doterana bila za svog čoveka, baš to što sam bila superžena za sve me je ubacilo u folder "podrazumeva se" iz kojeg sam pobegla.
Ovo dalje ne bih ni komentarisala jer je glupo: niti mi se on gadi, niti mislim da je ljugav, rekla sam da ga volim deset puta više od čoveka kojem sam rodila dete. To da mi se vraćao ne gledam kao manu, naprotiv. On je mlad, lep i poželjan muškarac, mogao je da nađe na svakom ćošku po jednu kinesku kopiju Maje Berović, bez dece i bivšeg muža u senci, ali eto nije. Vratio se meni. I evo malopre je sa mojim sinom došao sa treninga, izljubili su me obojica i srećna sam.
Šta će biti, biće. Ja iskreno želim da ostanem trudna uskoro, a da ćemo razgovarati o tome - hoćemo. Ne jer je to fer nego jer smo normalni i volimo se.

Pročitao sam tvoje sve odgovore, a tuđe sam preskočio, rizikujem da ponovim ono što je možda neko već rekao, ali izneću svoje mišljenje, jer si tražila tuđa mišljenja, pa će ti možda pomoći.
Naravno, formirao sam ga na osnovu skromnih informacija koje si iznela, i to jednostrano, pa je savim moguće da ću se nalupati za sve pare, ali ionako sam dokon, pa će mi dobrodoći da malo ubijem vreme dok se pravim važan i pametan.
Moj prvi zaključak je da ne voliš tog drugog sa kojim si. Da ga zaista voliš, ti bi želela da mu rodiš dete, prvi siguran znak da žena voli čoveka je njena želja da mu rodi dete. Možda voliš onaj osećaj koji imaš sa njim, možda voliš što ti pomaže i što on ima obaveza prema tvom detetu i tebi, a ti ništa prema njemu, osim seksa u kojem i ti uživaš, jer je on, kako ti reče, dobar u krevetu.
Drugo, rekao bih da si ti tip žene ljubavnice, a ne žene supruge, ili žene majke. Od ova tri tipa, obično su dva u ženi, sva tri - skoro nikad. Kao takva, ti ne želiš brak i obaveze, ne uživaš skoro u ničemu što on donosi, a od prirode nametnutu ulogu majke si već " odradila" pa ne bi više, neka hvala.
Treće, ti želiš Alfa mužjaka, a trenutno imaš betu muškarčića, prvi je bio Alfa, ili si ga ti samo tako videla, nije ni bitno, ali zadovoljavao je tvoje nesvesno, i bila si ispunjena i srećna.
Drugi zadovoljava tvoje svesno i fizički deo tebe, ali nesvesno vrišti i traži ono što traži.
Alfe, ponekad, ne vode računa ni o svojim mladuncima, a o tuđim sasvim sigurno ne, štaviše, ubijaju ih, u prenosnom smislu, ponekad čak i bukvalno.
E, da ti taj drugi odavno nije među nogama, pomislio bih da je ljigavac koji ti se ulaguje preko deteta, sa namerom da ti se zavuče, ali nije, on je sirota betica, i ti to znaš, osećaš, vidiš, on ti se na neki način i gadi, a time što ti se vraćao nekoliko puta, zgadio ti se još više, samo nećeš to sebi da priznaš, zato što si naučena da to nije korektno, obzirom na njegovo ophođenje prema detetu i tebi.
Nema razloga de se brineš kako ćeš biti sama u starosti, sama si svakako, i sa decom i bez dece, odavno nije IN brinuti o ostarelim roditeljima. Žensko si, uvek ce biti neka budala kojoj će trebati tvoje društvo, ako ne za obest i mladost, ono za bolest i starost.
Nego, sve svoje odgovore ponovo pročitaj, pa sve što se odnosi na novi brak , novo dete, sve nedoumice i strahove tresni u lice tom sadašnjem, pa neka on vidi šta će dalje. Mislim da je to minimum korektnosti. Posle toga mu ponudi piće i plačinke, trebaće mu alkohol i šećer.
Ako posle svega ostane, nastavi da ga zavlačiš još nekoliko godina, a onda mu reci da je prekasno da rađaš decu, jer postoji ozbiljan rizik da će biti bolesno.
Ako ode, baš te briga, ionako mnogo matorih momaka baza ulicama i rado će ti praviti povremeno društvo.
Ono, bas puca ogorcenost :lol:
Prvi siguran znak? :rotf: kakav kardinalan zaeb.
Za Alfu nije cak ni smesno,tuzno je i promasuje ohoho, to neka naivna, mlada devojcica mozda.A i cesta je predrasuda, obicno nema veze sa mozgom.
Zena je vise puta napisala da zeli dete,jos jedino da nacrta.
Od samoce niko umro nije.Nego, slucajno, ne postoji mogucnost da nekom odgovara kao osoba..ne? Samo korist neka u medjuljudskim odnosima?Pa bio seks ili menjanje pelena.Tuga jedna od vidjenja zivota.

A i nisam sigurna, dal mladuncad uopste zna sta je Alfa u ljudskom svetu. Alfa nikada, ali nikada ne gubi zivce, niti ces videti da ne drzi stvari pod kontrolom ili reaguje preterano emotivno i van kontrole.Dominira ne unizavanjem drugih ljudi oko sebe, jer mu taj alat ne treba,dominira zbog svojih kvaliteta.
I alfa nikada,ali nikada nije sa zenom koja se ponasa podredjeno,to je pi.cka a ne Alfa, cesto ljudi mesaju, iako je isto koliko babe i zabe.

A i nisam sigurna, dal mladuncad uopste zna sta je Alfa u ljudskom svetu. Alfa nikada, ali nikada ne gubi zivce, niti ces videti da ne drzi stvari pod kontrolom ili reaguje preterano emotivno i van kontrole.Dominira ne unizavanjem drugih ljudi oko sebe, jer mu taj alat ne treba,dominira zbog svojih kvaliteta.
I alfa nikada,ali nikada nije sa zenom koja se ponasa podredjeno,to je pi.cka a ne Alfa, cesto ljudi mesaju, iako je isto koliko babe i zabe.
Objasnila...Potpisujem svaku rec,ako treba i pecat-bice i pecat.

Back