Razvedena zena

Sve se slažem sa svima.

I kad pričam za druge ljude, recimo ja sam lav ahahaa i živim za aplauz ahahaaa i onda budem sama da kreiram taj neki aplauz kako znam i umem (pevanje nije to). A to su ljudi, ti koji aplaudiraju. :)

Shodno tome, pisci koji pišu knjigu su često dugo sami u tom procesu, ali daju je posle ljudstvu na čitanje. Tako doprinose zajednici.

I kad pričam za druge ljude, recimo Anemone, medicinski radnik krpi napukle i njenih 8 sati radnog vremena provodi služeći druge.

I kad pričam za druge ljude, ta vaša deca, svaka priča je suvišna.

I kad pričam za druge ljude, kad samci budu baš baš baš sami, mada teško je uspeti tako nešto i biti živ, razviju ljubav prema prirodi i životinjama.

Možemo mi da pričamo šta hoćemo, jer fino se filozofira kad je čovek sit. Mi samo možemo da izrazimo deo nas koji je svestan, a postoje slojevi I slojevi podsvesnog, nesvesnog, kao i kolektivna svest i nesvest. Postojimo u okviru konteksta, ne samostalno. Zato nije zgoreg spustiti malo loptu tu i tamo.

Poštovati sebe znači prihvtiti i svoje slabosti, recimo "joj, slaba sam na muški pol", ako me već prolaze žmarci kad me drug u prolazu bratski zagrli. Ahahaa
U redu je. Sve je sasvim u redu.

(Mislim da sam upravo otpočela svoj roman prvenac)

Sve se slažem sa svima.

I kad pričam za druge ljude, recimo ja sam lav ahahaa i živim za aplauz ahahaaa i onda budem sama da kreiram taj neki aplauz kako znam i umem (pevanje nije to). A to su ljudi, ti koji aplaudiraju. :)

Shodno tome, pisci koji pišu knjigu su često dugo sami u tom procesu, ali daju je posle ljudstvu na čitanje. Tako doprinose zajednici.

I kad pričam za druge ljude, recimo Anemone, medicinski radnik krpi napukle i njenih 8 sati radnog vremena provodi služeći druge.

I kad pričam za druge ljude, ta vaša deca, svaka priča je suvišna.

I kad pričam za druge ljude, kad samci budu baš baš baš sami, mada teško je uspeti tako nešto i biti živ, razviju ljubav prema prirodi i životinjama.

Možemo mi da pričamo šta hoćemo, jer fino se filozofira kad je čovek sit. Mi samo možemo da izrazimo deo nas koji je svestan, a postoje slojevi I slojevi podsvesnog, kao i kolektivna svest. Postojimo u okviru konteksta, ne samostalno. Zato nije zgoreg spustiti malo loptu tu i tamo.

Poštovati sebe znači prihvtiti i svoje slabosti, recimo "joj, slaba sam muški pol", ako me već prolaze žmarci kad me drug u prolazu bratski zagrli. Ahahaa
U redu je. Sve je sasvim u redu.

(Mislim da sam upravo otpočela svoj roman prvenac)
Ja sam škorpija I rekla si mi da ću da dobijem nasledstvo

Ja sam škorpija I rekla si mi da ću da dobijem nasledstvo
Iskreno, nisam mnogo stručna ne mora da znači nasledstvo kako ga ti zsmišljaš. Mislila sam kad neko umre, tebi će da svane. = nasledstvo.
Možda neka druga varijanta. Crkne šef na poslu, ti preuzimaš... za te detalje ti treba neko stručan. :)Pa ni on ne može skroz na skroz na skroz da ti kaže.

Ja ne znam nikoga ko je apsolutno sam. Mozda jedino Robinzon, ali i on je imao Petka. Ne kazem ja da moras imati nekoga po svaku cenu, bilo da je prijatelj, brat, muz....
Dalkeo od toga da treba da patis kad si sam.
Ja sam npr solo s decom i ja sam u principu srecna. Ne fali mi nista. Oni su moj zivot.
A tu su prijatelji, roditelji, sestra....
Stvarno ne znam bas potpune samotnjake kojima niko zivi ne treba.
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/amp/stories-48968502

_20190923_002821.JPG

Back