Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ne, ali mogu da vide kolke su ti sise. Blown-mindedAhahaha pa čekaj bre ****** miša, šta to može da se vidi... Broj telefona?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ali mogu da vide kolke su ti sise. Blown-mindedAhahaha pa čekaj bre ****** miša, šta to može da se vidi... Broj telefona?
A može menidaj kartu da ti gledam u buducnost

Poslo mi, al ne piše kolike su mi siseNe, ali mogu da vide kolke su ti sise. Blown-minded
Je l se poklopilo nešto?Poslo mi, al ne piše kolike su mi sise
Kaže da sam popularna i zabavna i atraktivna. Da, sise su u pitanju
Pa rekoh njemu, opšta mesta. Ili mi se čini jer su mi ljudi to mnogo puta rekli samo jer mi znaju datum rođenjaJe l se poklopilo nešto?
(Seks, seks) Jupiter u 8, ako se dobro sećam. Tu ja vidim nasledstvo. Šališ se ti. Mozak boli od toga, zato sam i odustala. A i napujdali me sa astrologijePa rekoh njemu, opšta mesta. Ili mi se čini jer su mi ljudi to mnogo puta rekli samo jer mi znaju datum rođenja
Seks seks zanima me mnogo baš seks me zanima I dobar sam drugar I sarkastična sam I to tako
Pa pošalji mi ajde. Al ulaziš u moje široko polje dužnika. BuhahahaA sto meni ikeice nisi nista gledala![]()
posto je tema o muzu suzdrzacu se od daljeg objasnjavanja da ne kvarim ovako lijepu temu'oće kako neće!Šta će čovek da radi kad ne može bez nje?
pa evo dvoumim se josPa sta si resila, os zivis il neces?
samo bog zna kako ja ovo razumijemBrt provodim s njim evo pola života, smuvali se '96...
Eeeej 1996!
Koga ću da ocrnim ako ne njega, ko brata ga volim
i nek vidi imali jos naslednikaI vidi mi za to nasledstvo...

Nasledstvo, imaš li?Imam i ja Jupiter u 8.
U konjukciji sa jos jednom mocnom planetom, ali ne smem da otkrivam polozaj, raskrinkacete me, a i Bozicso izgleda skida do gola...
Pa vrlo mi je neprijatno!
Stugost, sta ima?![]()
Oš da ti gledam u dlan?Uđem na temu, baci me na 14. stranu, jer zadnji post koji sam video juče je bio na toj strani. Pogledam koliko ima sad - 26. Odem na zadnju stranu da vidim o čemu se sad priča - horoskop. Bikaz ofkors.

Koja je to moćna planeta... ? Merkur nije. Da nije Sunce?Imam i ja Jupiter u 8.
U konjukciji sa jos jednom mocnom planetom, ali ne smem da otkrivam polozaj, raskrinkacete me, a i Bozicso izgleda skida do gola...
Pa vrlo mi je neprijatno!
Stugost, sta ima?![]()