Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.026
Ja zbog muža sigurno ne bih. Ali zbog dece ima i papu da nadživim.Ne zivi se zbog nekog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zbog muža sigurno ne bih. Ali zbog dece ima i papu da nadživim.Ne zivi se zbog nekog
A moj ćale rek'o za majku "Ja nisam planirao da ona umre pre mene. Voleo sam da ja umrem prvi."Ja sam sigurna da ću da ga nadživim. Zato podržavam kad jede teleću glavu u škembetu i slično. I obećala sam da neću da čekam ni četres dana da mu izdam, odma ću da se udam.
Inače ovo za četres dana mu pričam dok jede, puna usta i to
Ja mislim da je to i najlepse. Imati nekoga koga toliko volis i on tebe da zivite jedno za drugoMala. Naprotiv. Živimo za druge. Uvek. Sve vreme. U tome je čar.
Nije smešno al ja se nasmejaA moj ćale rek'o za majku "Ja nisam planirao da ona umre pre mene. Voleo sam da ja umrem prvi."
Rek'o "Ćale, i ja isto. Ali šta je tu je."
Pa smešno je. Koliko je on lupetao 40 dana... tad nije bilo smešno, al sad jeste.Nije smešno al ja se nasmeja
Brt provodim s njim evo pola života, smuvali se '96...Nacrniste vi muževe
Ne.Drugi nestanu.Sta biva sa tobom?Mala. Naprotiv. Živimo za druge. Uvek. Sve vreme. U tome je čar.
Brt provodim s njim evo pola života, smuvali se '96...
Eeeej 1996!
Koga ću da ocrnim ako ne njega, ko brata ga volim
Uvek nalazimo nove ljude zbog kojih vredi živeti. Takav je život, nisam ja to smislila.Ne.Drugi nestanu.Sta biva sa tobom?
Nagon za samoodrzanjem je najjaci nagon koji postoji u coveku.Ne zivimo zbog drugih, zivimo zato sto zelimo.Drugi nam obogacuju zivot.
Imam ja foru i za to:Ima neki lezi vec duze, smejali smo se od muke, treba da ga previjem, i sad gadno je. Ja mu kazem gledaj u plafon.
I on me ispituje sad kako to sve izgleda...
Pa rekoh, iskreno, sjebo si se dobro, al sad stisni zube i nema kukanja.
Al muskarci su generalno njanaviji. Kad krenu da mi cvile kad skidam flaster, pa ****** ja skidam dlake sa 80 posto tela....
Sve je to lepo, ali to je nadogradnja.Nema veze sa samozadovoljavanjemUvek nalazimo nove ljude zbog kojih vredi živeti. Takav je život, nisam ja to smislila.
Naravno da podržavam ličnu sreću i zadovoljstvo, samopoštovanje i sve ostalo. Ali uvek imam nekom da kažem hvala.
To sve stoji, ali prvo treba mnogo da voliš sebe da bi sve to funkcionisalo. I postoje ljudi koji nalaze spokoj u samoći, ne treba sve gurati u kalup.Ali covek je drustveno bice.
I nije napravljen da bude samotnjak.
Pa i za to izbavljenje mu treba necija ruka i podrska