Razveden od žene - razveden od dece

Eto opravdanja. :)
Inače sud decu dodeljuje majkama osim u slučajevima kada je majka:
Narkoman.
Duševni bolesnik.

Have a nice day.
Nema za to poravdanja, naročito ne pred decom. Deca nisu glupa.
Samo kažem da to ne rade samo žene.

Znam šta bi sud u mom slučaju odlučio. Mogla sam da dobijem decu, alimentaciju, kuću. A ja sam insistitala na zajedničkom starateljstvu. Zbog dece.

Nema za to poravdanja, naročito ne pred decom. Deca nisu glupa.
Samo kažem da to ne rade samo žene.

Znam šta bi sud u mom slučaju odlučio. Mogla sam da dobijem decu, alimentaciju, kuću. A ja sam insistitala na zajedničkom starateljstvu. Zbog dece.
A nama sud realno nije dao zajedničko starateljstvo iako smo se sporazumno dogovorili za razvod i iako smo hteli zajedničko starateljstvo.
I ispao je čitav cirkus.
Na papiru.
Dete od 24 godine koje se školuje dobija 15000 dete od 17 godina koje se školuje dobija15000.Žive kod majke provode vikend kod mene i po pola raspusta.
U praksi.
Detetu od 24 godine svakog prvog dam 450-500€ mlađe dete živi samnom a starije kod majke.,starije dolazi po neki put Ponedeljak Utorak.Mlađe ide vikendom kod majke.Ne znam više ko gde živi šta ko radi.Žena živi u mom stanu.I živeće dok je živa.Oba stana će ionako pripasti našoj deci.Ja živim u drugom stanu sa ženom i mlađim detetom.
Luda kuća.:rotf:
Ali sve je dobro.Sve je okej
E da.Bivša žena hoće da se uda i da ide a onda ovaj stariji planira tu da živi sam.
Ma beži..ne ne..
Ja sam mu rekao ona ako se uda ti ostaješ tu.Ako se razvede vraća se tu.On počeo nešto da *****.Pa sam ..ne ne..nije važno.
A kolika su deca?
Koliko imaju godina?
Deca su danas.Nemam pojma.

Poslednja izmena:
To zajedničko starateljstvo retko uspeva. Obično se iskvare odnosi i počne zatezanje. Za zajedničko starateljstvo moraju oba roditelja da se slože. A sud opet može da ne uvaži. Znači,Sud je tu neprikosnoven,apsolutni dominator.
Pa mi smo se i složili i potpisali zaboravio sam kod koga tamo u opštini taj predlog za sporazumni razvod i zajedničko starateljstvo ali je sud odbio.
Dete mlađe htelo da živi sa majkom a sad neće.Ja ženi ne dajem pare jer je rekla da je ne interesuje da dam deci onda ja detetu starijem dam pare na ruke a trebao bi ženi preko računa.
A to više nemam ja snage.Ništa nije kako piše.Ali ajde.Bitno je da smo svi zadovoljni.

Mislim da takvi “očevi” nisu nikad dovoljno sazreli da se žrtvuju i bore da budu dio života svoje djece ili su sebični. Neki se rode sebični ili ih takvim kreira neka ovisnost.. bilo droga, allohol..
U svakom slučaju se radi o slabiću i nedozrelom muškarcu.
Imaju mnogi vanbracnu decu s usputnim kako ih nazvati zenama,nezreli slabici ?ne bi reko

Mene su deca posle razvoda precrtala iako sam plaćao alimentaciju i hteo svaki kontakt sa njima i hteo da zive kako kod bivse tako i kod mene.Jednostsvno neka mrznja sto sam ih napustio valjda.Sve razumem i jbg tako to dođe.E ko je sad tu kriv verovatno ja.Morao sam ostati sa bivšom pod svaku cenu verovatno da bi deca bila dobra do mene.

Žene imaju majčinski instinkt. Muškarci to nemaju.
Muškarac se brine o deci da bi zadovoljio ženu i sačuvao je pored sebe. Često će se i o tuđoj deci brinuti ako treba.
I onda vođeni svako svojim instinktima rade kako rade.
Međutim čovek je više od instinktivnog bića i to može da nadiđe.

Meni je bivši doslovno rekao ako se razvedemo da neće više da bude otac. A bio je najbolji tata u kraju.

O, oćeš, oćeš i to za svoje dobro.
Izvini al nalupetala si se za medalju.

Mene bi iskreno bilo sramota ovako nesto da napisem.

Jedno je govoriti iz sopstvenog iskustva a drugo generalizovati....

Gde vidiš generalizaciju? Da li sam negde rekla da nema ljudi koji su
instinktivno ponašanje nadišli?

Ne čitaš šta piše i ne razmišljaš.
Hajde polako trk gore pa procitaj sta si napisala. Al hajde da ti pomognem, zene imaju instikt muskarci nemaju, muskarac se brine o deci samo da zadovolji I sacuvao zenu...

Dakle to se zeno zove genralisanje.

Poslednja izmena od moderatora:
Hajde polako trk gore pa procitaj sta si napisala. Al hajde da ti pomognem, zene imaju instikt muskarci nemaju, muskarac se brine o deci samo da zadovolji I sacuvao zenu...

Dakle to se zeno zove genralisanje.
Da, u domenu instinktivnog ponašanja, to je tako sa obe strane. Međutim
i mačka može svoj instinkt da nadiđe, a kamo li čovek.

Poslednja izmena od moderatora:
Veoma jednostavno. Ako sud po automatizmu dete odmah da majci onda je to I te kako problem. Znam veliki broj oceva kojima majke prave probleme oko dece, vidjanja, odluka I svega ostalog...

Kao što rekoh, ne vidim kakve to veze ima s ovom temom.

Tema je o očevima koji zanemaruju svoju decu. Ili hoćeš da kažeš da takvi ne postoje, samo oni koji bi sve ali im zle bivše žene ne daju ništa? Ne razumem.

Kao što rekoh, ne vidim kakve to veze ima s ovom temom.

Tema je o očevima koji zanemaruju svoju decu. Ili hoćeš da kažeš da takvi ne postoje, samo oni koji bi sve ali im zle bivše žene ne daju ništa? Ne razumem.
Hoces da kazes da nema majki koje zanemaruju decu? Zasto uvek ocevi?

Ja sam ti rekao zasto, znam jako puno razvedenih oceva I kako prolaze, sta sve moraju da rade da bi videli dete.

Zasto nema tema razvedena od muza - razvedena od dece?

Back