Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti imas neke koristi od žutih ili si imao garant.Sve će to (žv)alavi pozlatiti, biće sve u redu.![]()
I ti imas neke koristi od žutih ili si imao garant.
Za razliku od vas ja niti sam imao koristi od jednih niti imam od drugih ,nadam se necu morati d ase petljam ni sa trećima koji dodju
I ti imas neke koristi od žutih ili si imao garant.
Za razliku od vas ja niti sam imao koristi od jednih niti imam od drugih ,nadam se necu morati d ase petljam ni sa trećima koji dodju
Pa da ,svako radi svoj posao ,molim lepoMa jok, постоји полиција.
Pa da ,svako radi svoj posao ,molim lepo
Samo babe hapse. One sa motkama i fantomkama ne smeju.POLICIJA VUKLA BAKU od 80 godina: Građani na sve načine sprečavaju kopanje na Savskom keju (VIDEO)
Nelegalno kopanje u Bloku 45 se nastavilo uz asistenciju policije i "Belih", objavljeno je na Iksu na stranici Moj blok. Na snimku se vidi da policajci nasilno vuku jednu baku, dok okupljeni građani govore da puste ženu koja ima 80 godina.
Kako se navodi u objavi na društvenim mrežama, građani pokušavaju na sve načine da spreče kopanje i odbrane nasip.
Policija štiti bezakonje! Ovu baku neće sprečiti - stoji u opisu video snimka koji je uznemirio javnost.
Baka je na kraju sela na asfalt pored drugih građana, koji su je pozdravili aplauzom i povicima "bravo".
https://x.com/BlokMoj/status/1955542708283703323
Na snimicima se vidi i da se policajci koji savladavaju stariju ženu smeškaju.
https://direktno.rs/beograd/628114/savski-kej-baka-.html
Samo babe hapse. One sa motkama i fantomkama ne smeju.
Šta se natežete sa žvalinim botovima? Oni su mentalno zaostali. Gubljenje vremena.
Buše nasip.
Bušenje nasipa je, u normalnim zemljama, krivično delo za koje se ide i u tvorza i u duševnu bolnicu.
Da, ali oni nisu. Razbacala ih.Jel' prezivela baka?
Seljana iz NBGD se konačno urbanizovalaA zna li se šta kopaju?
Ti si svoj sendvičarski posao završio za danas, nadam se.![]()
Dovoljno je bilo da udare po ekser na par mesta dok nije pod naponom puste ih da ukopaju ....Kablovi odlaze.
Još jedna pobeda naroda!
Narod će na kraju uvek da pobedi zlu tiraniju!![]()
Ne buni se narod protiv kabla nego protiv busenja nasipa.Dovoljno je bilo da udare po ekser na par mesta dok nije pod naponom puste ih da ukopaju ....![]()
jel ti to meni pretiš nečim ?Brzo si se odreko Boba Roka, al kad dođe vreme, još brže ćeš se odreći (žv)alavoga skota. Biće nisam hteo, nisam znao, naterali me...![]()
jel ti to meni pretiš nečim ?
Tako sam i mislioOpominjem (žv)alavi skot, biće otkazan kao Bob Rok.