Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Ena187:... i ja u Beograđane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ena187:... i ja u Beograđane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bad_Wolf:Ena187:... i ja u Beograđane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shto?

Samuraj:Bad_Wolf:Francuska - tragedija,
Belgija - malo manja tragedija,
Poljska - malo vishe plavila...
Da nastavimo niz
Holandija- plave i ofucane
Irska - ružne do bola
Danska - homoseksualke 99%
SAD - klonirane ( ni same nemaju pojma koja su vrsta i rasa ).![]()
Nekako mi ih dođe i žao.
Milena26:Ma nije nego nisam htela da izadjem sa njim veceras jer sam pod utiskom postova sa foreuma i samo bih se posvadjala , zapravo morala bih da mu objasnjavam zasto nisam raspolozena.

alexy:Milena26:Ma nije nego nisam htela da izadjem sa njim veceras jer sam pod utiskom postova sa foreuma i samo bih se posvadjala , zapravo morala bih da mu objasnjavam zasto nisam raspolozena.
Ovo mi lepo zvuci, samo od izbegavanja nemas nista, nego se suoci..![]()
Bad_Wolf:alexy:Milena26:Ma nije nego nisam htela da izadjem sa njim veceras jer sam pod utiskom postova sa foreuma i samo bih se posvadjala , zapravo morala bih da mu objasnjavam zasto nisam raspolozena.
Ovo mi lepo zvuci, samo od izbegavanja nemas nista, nego se suoci..![]()
Pazi koji smo mi HOROR! Sta da je vecina ciljno sugerisala nesto uvrnuto... Joj, dodje mi da se ubijem umesto tebe, da se ne mucis...
apotekarka:Milena26:Stvarno mi nisu jasni muskarci koji na ovaj nacin opisuju devojke. Sta tebe briga sto neko ima nos kao batis ili sto je neko debeo? I kako uopste mozes da reci devojka i prdenje stavljas u istu recenicu?????? Necu da te vredjam ali sve i da izgledas bolje od samog Apolona, dzaba ti brate!
Ima jedan grafit na Ceraku
I ŽENE PRDE
verovali ili ne....
absonic:A na sta ja licim:
pa ja sam baba-sera,nokti su mu 30cm i prljavi,puni gliba,mozak mi je velicine zrna pasulja,dlake iz nosa mi vise do kolena i ne prestajem da prdim dok idem gradom...
Bas si me nasmejao!
absonic:Ima li lepih devojaka u Beogradu...
Idem gradom pa gledam-
te jedna ima nos ko da joj je Batic cale
pa druga dlakava ko majmun
pa treca debela ko 20 buradi...
Ima li ijedna lepa zena u Beogradu?
Ana1977:E pa momci zao mi je sto nemate herca ili mislite da ste jedini koji volite sex a mi zene frigidne. Jedino je istina da sex ne zelimo odmah kao Vi vec zelimo da upoznamo osobu sa kojom zelimo imati sex! A sto se tice Foruma, zamisite koliko mi stize dnevno emailova i sada ja treba na 500 emailova svima reply pa jedan posalje slike pa zeli moje i sada ja treba na 500 emailova da saljem je li? Ne...zato sam stavila na te dating sajtove svoje slike a sto se tice Foruma kao sto je ovaj mnogo mi je lakse da se registrujem i razgovaram sa 1000 nego da klikcem u Inboxu emaila na Reply. Ko ne razume onda je glup. Sto se tice sponzora koga su stavili administratori Foruma kao preduslov za dobijanje passworda na zasticenom Forumu u Matrix fazonu je bas zato da klinci i neozbiljni poput Vas nebi dzabe ispunjavale postove i smetale osobama koji znaju sta zele a Vi klinci to Vam je jedini nacin da piskarate kada zivite sa kevom i caletom a p...niste videli u zivotu mozete zato samo da ga d.... na erotskim sajtovima i to je sve. Sponzori postoje i svi sajtovi zive od toga da bi nama surferima bio sadrzaj i sve sto se nudi besplatno pa pogledajte na krstarici svuda bljeste reklame i baneri e to su sponzori dakle navlakusa je samo vas izgovor za nemoc...deco na spavanjac a nadam se da ce ozbiljni da mi se pridruze i da cemo moci da ostvarimo nase sex zelje. Na kraju, da to su moje slike a kome se ne svidjam neka me preskoci!

chokolada:absonic:A na sta ja l![]()
Da nastavim Alexy-evu misiju:
Norveska - Sve plave (lice jedna na drugu), debele kao prasad (ali tu je piercing u pupku nema veze sto stomak visi do kolena, nemaju devojke kompleksa), stil ne poseduju (jos nisam videla devojku koja je uparila cipele i torbicu, a elegantna suknja, haljina ili pantalone se nose u kombinaciji sa patikama), mnogo piju (idealan provod je kad se nazderu toliko da ne mogu hodati, onda su cool), sminka im je katastrofalna....
I tako dalje seticu se ja jos necega.
P.S. Isto vazi za citavu Skandinaviju (mislim da su Svedjanke jos najbolje)
Hmm,pa sad,to jeste tacno za Norvezanke,ali pogledaj gde ima najvise takvih-na jugu. Gore u Troms,Finnmark,Nordland,Sør og Nord Trøndelag ipak se zadrzalo nesto iskonsko Norvesko sto nije podleglo modi.A ne zaboravi i Finkinje iz severnijih krajeva.
Prirodna lepota,a to sto je opsta Skandinavska kultura i ukus ravan nuli to je jako tuzna prica.
Ja zivim na jugu! :wink:Dont_Break_The_Oath:Hmm,pa sad,to jeste tacno za Norvezanke,ali pogledaj gde ima najvise takvih-na jugu. Gore u Troms,Finnmark,Nordland,Sør og Nord Trøndelag ipak se zadrzalo nesto iskonsko Norvesko sto nije podleglo modi.A ne zaboravi i Finkinje iz severnijih krajeva.
Prirodna lepota,a to sto je opsta Skandinavska kultura i ukus ravan nuli to je jako tuzna prica.

Dont_Break_The_Oath:btw,sto se tice teme o Beogradjankama,pa lepo je kada ozenis devojku poreklom iz Slavonije,jer mnogo su normalnije i kulturnije nego Beogradjanke.Govorim o svojoj zeni naravno.Ali ovo je cisto samo moje subjektivno misljenje.
schatje:apotekarka:Milena26:Stvarno mi nisu jasni muskarci koji na ovaj nacin opisuju devojke. Sta tebe briga sto neko ima nos kao batis ili sto je neko debeo? I kako uopste mozes da reci devojka i prdenje stavljas u istu recenicu?????? Necu da te vredjam ali sve i da izgledas bolje od samog Apolona, dzaba ti brate!
Ima jedan grafit na Ceraku
I ŽENE PRDE
verovali ili ne....
apotekarka, ti si sa ceraka?
si ti SIGURAN DA TE NISU ODVELI U 2. GRAD?
. Hocu samo da kazem, da je mozda problem u nama samima... mozda nas sama priroda tera sto dalje od svog podnevlja da bi se geni vise mesali???
. Mnogo nam je lakse kad odemo negde drugde jer su devojke opustenije. Pogotovo beogradjanke. Mnogo su opustenije i raspolozenije za pricu. Ove ovde vise ne znaju sta hoce, sem ako nisi fudbaler, kosarkas, beogradjan... Mislim ustvari da nas neki unutrasnji nagon tera da "probijamo granice". Ko zna zasto je to dobro...Northern_Lady:Pa svaki put kada imam prilike da dodjem u Beograd devojke mi izgledaju magicno.Pogotovo one koje nisu ofarbane.Volim da gledam usamljene dame kako setaju,nije bitno kog godista,i cesto pomislim da mozda ljubav je negde bas tu-na jugu,a ne ovde na hladnom severu.
Toliko prirodnosti,toliko spontanosti i toliko one unutrasnje lepote sam ja videla upravo kroz fizicki izgled devojaka koje muskarci nikako ne bi nazvali lepoticama niti se okrenuli za njima.
Divota! Jedva cekam da ponovo dodjem.
za leto u beogradu a ako imas para imaces i koju oces od najdrazih nam sponzorusa