Da li sam zakasnio?

• Začetnik teme Začetnik teme lem00
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lem00

Početnik
Poruka
14
Imam 22 godine, nikada nisam bio i vezi niti poljubio devojku, a kamoli seks. Da li je to jako loša stvar? Imam osećaj da sam zaksnio većina iz moje generacije je imala bogat ljubavni život ja to nisam ni osetio. Svi oko mene su već bili ili su dalje i vezama.

Problem veliki što sam oduvek tretiran kao niža klasa, nema para, prosečnog izgleda. Osećam se kao da sam invalid zbog toga. Jer sam čitao ako nisi osetio tineđersku ljubav onda si u problemu. Plašim se da se neizblamiram tokom poljubca ili seksa pošto nisam uopšte isuksan, ali jako mi fali to.

zakasnio si, trebalo je temu da otvoriš pre ponoći

btw, ignor lista +1
Meme Lol GIF by ALL SEEING EYES

Plašim se da se ne izblamiram tokom poljupca ili seksa pošto nisam uopšte isuksan, ali jako mi fali to.

1. Nije neizblamiram, već je ne izblamiram.
2. Nije poljubca, već je poljupca.
To je što se tiče tvog klimavog pravopisa.

Što se ostalog tiče - ne može da fali ono što nismo nikada imali.
Možeš da osećaš potrebu, želju da imaš to nešto.
I to je ok.
Nije ok to što većina današnjih mladih (ali i ne samo oni) misli da će im nešto pasti s' neba, pokucati na vrata....
Moraš da se potrudiš da počneš da ostvaruješ ono što želiš.
Ako padneš to je sasvim normalno, ustaneš i nastaviš dalje, jer do krajnjeg cilja ne može bez ijedne jedine "povrede".
I porazi su deo života i deo puta kroz koji se mora proći, nije to nikakav bauk, svi smo ih imali.

I odgovor na tvoje pitanje iz naslova - ne, nisi zakasnio jer čovek se uči dok je živ.
Jeste da si propustio ono što većina iskusi u ranijem tinejdžerskom periodu, ali i sa 22 godine si svakako mlad i dalje, i vreme je pred tobom a ti biraš kako ćeš ga iskoristi.

Srećno! 🍀

I to je ok.
Nije ok to što većina današnjih mladih (ali i ne samo oni) misli da će im nešto pasti s' neba, pokucati na vrata....
Ako padneš, zarez, to je sasvim normalno, ustaneš i nastaviš dalje, jer do krajnjeg cilja ne može bez ijedne jedine "povrede".
I porazi su deo života i deo puta kroz koji se mora proći, nije to nikakav bauk, svi smo ih imali.

I odgovor na tvoje pitanje iz naslova - ne, nisi zakasnio jer čovek se uči dok je živ.
Jeste da si propustio ono što većina iskusi u ranijem tinejdžerskom periodu, ali i sa 22 godine si svakako mlad i dalje, i vreme je pred tobom, zarez, a ti biraš kako ćeš ga iskoristi.

Srećno! 🍀
I tebi fale zarezi na nekim mestima. Ništa od petice za pravopis, 4 - ka. Hehe

I to je ok.
Ako padneš to je sasvim normalno, ustaneš i nastaviš dalje, jer do krajnjeg cilja ne može bez ijedne jedine "povrede".

Jeste da si propustio ono što većina iskusi u ranijem tinejdžerskom periodu, ali i sa 22 godine si svakako mlad i dalje, i vreme je pred tobom a ti biraš kako ćeš ga iskoristi.

Srećno! 🍀
I ne piše se s' neba, nego samo s neba, bez apostrofa. Kao s tobom...itd. Hehe
Možda nije dobar i neki redosled reči.
Možda i neki redosled reči nije dobar.

Imam 22 godine, nikada nisam bio i vezi niti poljubio devojku, a kamoli seks. Da li je to jako loša stvar? Imam osećaj da sam zaksnio većina iz moje generacije je imala bogat ljubavni život ja to nisam ni osetio. Svi oko mene su već bili ili su dalje i vezama.

Problem veliki što sam oduvek tretiran kao niža klasa, nema para, prosečnog izgleda. Osećam se kao da sam invalid zbog toga. Jer sam čitao ako nisi osetio tineđersku ljubav onda si u problemu. Plašim se da se neizblamiram tokom poljubca ili seksa pošto nisam uopšte isuksan, ali jako mi fali to.
pa vreme da krenes a? i da ne gledas toksicne jutjub videe o incelima i alfa muskarcima i zlim surovim insta opasnim vadzajnerima koje te prozdnu ako nemas 6 pack i stan na vodi.

Back